Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2015 20:22

vaskonti написа:
Eminem написа:Съобразени са с техните фенове, разбира се.
А това за 20ч. е въпрос на гледна точка. За софиянци с автомобили, едва ли е проблем. Но за тези с градския транспорт и за тези от провинцията е друго.

За тези от провинцията поне е добре, че от Герена много бързо се излиза на двете магистрали. На практика от Герена до Пловдив пътя е 2 часа. Почти колкото от Герена до Овча купел с градски транспорт по същото време вечерта... :roll:

А до Разград, Монтана, Варна..колко е пътят?
Какъв им беше проблемът и с Монтана реваншът да е от 20 часа на Герена, ама не беше 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 апр 2015 20:30

Кашчей написа:
А това за 20ч. е въпрос на гледна точка. За софиянци с автомобили, едва ли е проблем. Но за тези с градския транспорт и за тези от провинцията е друго.

Затова понякога в Англия има мачове в 12 на обяд, понеже те са луди за такива мачове. А и феновете на Ливър, Челси, МЮ, Арсенал, Ман Сити....налагат на Скай и ФА кога да са мачовете. И ФА, и Скай само козируват, щото на Челсистите не им е удобно в неделя от 12, или във вторник от 20.
Там се прави програмата и се променя само ако природата го пожелае, а не когато феновете на някой отбор решат, че шефовете им са куpви!

Колко понякога ? И ти видял ли си мач от английското в работен ден, в работен час ? Диема като сложат мач в работен ден, в работен час, как да отидеш на стадиона или да го гледаш по телевизията ?
По-ранните и по-късните часове на англичаните не ги мисля, защото те нямат никакъв проблем да си напълнят стадиона само от града, от който е.
Последна промяна от Eminem на 15 апр 2015 20:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2015 20:31

Е, айде сега, няма как цели кръгове да се съобразяват с 2 коли фенове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 апр 2015 20:44

Eminem написа:
Кашчей написа:

Затова понякога в Англия има мачове в 12 на обяд, понеже те са луди за такива мачове. А и феновете на Ливър, Челси, МЮ, Арсенал, Ман Сити....налагат на Скай и ФА кога да са мачовете. И ФА, и Скай само козируват, щото на Челсистите не им е удобно в неделя от 12, или във вторник от 20.
Там се прави програмата и се променя само ако природата го пожелае, а не когато феновете на някой отбор решат, че шефовете им са куpви!

Колко понякога ? И ти видял ли си мач от английското в работен ден, в работен час ? Диема като сложат мач в работен ден, в работен час, как да отидеш на стадиона или да го гледаш по телевизията ?
По-ранните и по-късните часове на англичаните не ги мисля, защото те нямат никакъв проблем да си напълнят стадиона само от града, от който е.

Какво му обясняваш на този ч/кундур, който няма отбор, не прави разлика между полуфинал за купата срещу Лудогорец и безсмислен мач от първенството.
Цитира ДБ, с единствената цел да избива провинциалните си комплекси и да се изявява като селския идиот.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2015 21:03

Eminem написа:
Кашчей написа:

Опит за отговор:
В Англия държат ли да се предават всички 10 мача от кръга, за да са в различно време? Май не. Другото...в Англия има ли мачове от 21 часа тяхно време, без значение от организацията на транспорта им? Кога си видял мач от ПШ в 23 часа българско време? Сравняваш ли Лондон със София, като организация на транспорт в ден на важен мач? С какво София превъзхожда Лондон в тази организация?
А, да, ако мачът е от 18:30 ще го посетят 15 000, а ако е от 19 ще са 30 000, ако е от 20 може и 40 000 да се съберат..ако има къде!

Постоянният левскарски рев, че нещо не им е изгодно, не е така, както те го искат, както смятат, че трябва да е....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 апр 2015 21:41

Всички на мача!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 15 апр 2015 23:58

Кашчей написа:
Eminem написа:
Кашчей написа:Това как ще го коментирате? Не съм от София, не познавам транспорта около Герена, както и не знам що за птица е Желю Станков, но ми направи впечатление, че той е на съвсем друго мнение относно късните мачове на Левски. Не коментирам дали е прав или не. За мен ще е интересно да разбера вашето виждане с всички за и против.
Ще помоля за коректни мнения, без ..тоя е платен, тоя е куpва, нашите не разбират, млъкни бе, чорбар и подобни красиви изрази:

http://bgfootball.com/new.php?id=51931

Има ли разлика между петък и сряда, в светлината на искането ви?

Мачовете на Левски от първенството трябва да са в почивен ден, не по-рано от 15:00ч., не ми пука дали има английско или жалките им предавания. Щом са взели нашето първенство, ще се съобразяват с феновете, както е в нормалните държави.

Дербитата в Англия, които се играят по обяд тяхно време, в неделя, с кого са съобразени?

Въпросът ми по-скоро беше доколко е вярна тази статия, в твърдението си, че в делничен ден от 20 и по-късно не трябва да има мачове на Герена.

Съобразени са с работното време на пъбовете, затова са от 12,00 часа , за да няма време да се налеят и това е главно за мачове между Манчестър и Мърсисайд.
Лудогорец не са от калибъра на Панчарево , че да има специална организация за тях.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 апр 2015 10:07

Много хора чакат петък вечер за да отидат на разтоварят или на заведение или някъде по страната. Най-удобното време за феновете и в София и от другите градове за мач на Герена е в събота или неделя около 16 - 18 часа. Казвам го и от лично наблюдение по хората на трибуните от години насам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 апр 2015 12:00

terata написа:
Кажи честно? :o Не показва израстване... алелеле майкоо. Бих ти препоръчал да смениш спорта, защото явно футбола ти е много далечен. Спирам да споря с теб, щото е безсмислено. Дори неутрални фенове и разни редовни плювачи го признават, само ти не виждаш израстване под ръководството на Стоев. Както и да е, всеки има право на мнение, пък било то и напълно погрешно.

Мда, така е: всеки има право на мнение и го изказвам. Пък къде ми е футбола... споко да си, моя работа си е.

Стига с тези Педровци и Абди-Мабди, Левски трябва да бъде български

Кокалеску strikes!
http://topsport.ibox.bg/interview/id_1047382054

Как се справя Стойчо Стоев начело на Левски, има ли напредък в играта на тима?

- Аз не виждам напредък.
Хм... вече сме двама...

Кокала беше още един изгонените от "разбирачите"...
Последна промяна от metodito на 16 апр 2015 12:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 апр 2015 12:59

metodito написа:
terata написа:
Кажи честно? :o Не показва израстване... алелеле майкоо. Бих ти препоръчал да смениш спорта, защото явно футбола ти е много далечен. Спирам да споря с теб, щото е безсмислено. Дори неутрални фенове и разни редовни плювачи го признават, само ти не виждаш израстване под ръководството на Стоев. Както и да е, всеки има право на мнение, пък било то и напълно погрешно.

Мда, така е: всеки има право на мнение и го изказвам. Пък къде ми е футбола... споко да си, моя работа си е.

Стига с тези Педровци и Абди-Мабди, Левски трябва да бъде български

Кокалеску strikes!
http://topsport.ibox.bg/interview/id_1047382054

Как се справя Стойчо Стоев начело на Левски, има ли напредък в играта на тима?

- Аз не виждам напредък.
Хм... вече сме двама...

Кокала беше още един изгонен от "разбирачите"...

Мхм, Кокалеску да ми припомни по негово време отбора беше ли български? Че имам някакви спомени основните му играчи да бяха Зе Соарес, Вагнер, Тасевски, Рабех, Бистрон, Жоазиньо, Тиберканин и прочие "българчета". Ама нек си говори, то и без това друго не става от него. И да, вече сте двама "капацитети". Абе кажи си Стоев вън и тва е. Да идва Топузаков и да мачкаме. Нали тва ти е "детската" мечта.

Върни се в “Левски”