Няколко думи за Рабех!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

cvetan
Контакти:

Re: Няколко думи за Рабех!

Мнениеот cvetan » 20 дек 2009 14:58

deepblue1963 написа:
cvetan написа:
deepblue1963 написа:Ш-ш-ш-т!Бранеков+Иванов+Виданов+Котев+Попов=1/2Рабех.Иванов+Караджов=3xРабех.Разбирам някой друг да се обажда,ама точно пък вие...Не може всички да са като ваште "безгрешните".Вий събрахте "сичкото талант" в ЦСКА-ту.Ми,за нас тва остана,кво да прайм сига? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ОК. Имам въпрос. Има ли място на скамейката на уважаван клуб един пианица и хулиган, ако той е висико класен футболист?
Стиска ли му на треньора(или собственика) , да си изгони основен играч за хулиганство?

Аз ще ти изброя "пияници",които са били ТИТУЛЯРИ на много по-високо "уважавани" клубове:Дж.Бест,Г.Мюлер,П.Гаскоин,Брайтнер...Мога и още да ти изброявам ,но тези стигат,предполагам.Чеее,какво по-точно искаше да кажеш?

Ти го каза вместо мен. Ако си класен - можеш да пиеш да биеш и да теглиш една майна на дисциплината. Следователно , можеш да нарушаваш закона , ако си що годе талантлив и те обичат хората

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 дек 2009 19:06

И Бернд Шустер вършеше глупости извън терена,още в Кьолн като играеше,ама не вършеше простотиите на Рабех на терена.Там играеше като лъв.Рабех ако искате си го оставяйте.Така във всеки мач когато играе,съперниците ви ще си имат вересии от него и по-лесно ще ви вкарват голове. :) Най-добре е да го занесете някъде на гръб и да дадете пари на някой,да го вземе и да ви освободи от него.Вярно има качества,ама е леке.Как му се размина на Заков,още ми е чудно.И онзи нападател в Баку,как остана жив след интервенцията на Рабех,не ми е ясно.
Само Черно море.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 дек 2009 20:27

Тоя Рабех винаги ми е бил противен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 дек 2009 22:31

modor написа:Тоя Рабех винаги ми е бил противен.

Като ти е противен,не го гледай.Какво ти е направил?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 дек 2009 23:22

С две думи - човек,който не иска да играе в България. Дойде,отпаднахме от Тампере.Другата година,пак големи шансове,голямо чудо..Биха ни БАТЕ и после Жилина..Това беше и края на Рабех в България. Убеден съм,че ако говори искрено ще каже,че идването в България е най-голямата грешка в живота му. Той дойде да играе ШЛ 1-2 сезона и после трансфер...Поне случи на другари по чашка. След като се махне оттук ще покаже някакви качества. Сигурен съм.
110 години любов!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 21 дек 2009 08:58

cvetan написа:Ти го каза вместо мен. Ако си класен - можеш да пиеш да биеш и да теглиш една майна на дисциплината. Следователно , можеш да нарушаваш закона , ако си що годе талантлив и те обичат хората

:shock:
По-голяма глупост скоро не бях чел. Примерите срещу това, което си написал са толкова много, че не ми се изреждат.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 дек 2009 10:37

eMs1 написа:
cvetan написа:Ти го каза вместо мен. Ако си класен - можеш да пиеш да биеш и да теглиш една майна на дисциплината. Следователно , можеш да нарушаваш закона , ако си що годе талантлив и те обичат хората

:shock:
По-голяма глупост скоро не бях чел. Примерите срещу това, което си написал са толкова много, че не ми се изреждат.

Законите са за всички, без значение дали си футболист, депутат или детегледачка....а Рабех няма място в Левски, само петни името на отбора :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2009 13:16

Рабех е един от най качествените чужденци играли за Левски.
Но от миналата година, той вече не иска да играе в България......личеше му, в доста мачове !
Мисля, че най добре за Левски.....и за него самият, е трансфер извън България.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 дек 2009 13:48

:lol: :lol: :lol: РАБЕХ БИЛ КЛАСЕН :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2009 13:54

crap написа::lol: :lol: :lol: РАБЕХ БИЛ КЛАСЕН :lol: :lol: :lol:

Дори и с издънките които прави.....той пак е, с поне класа над всеки един бранител играещ в България......и това при положение, че не му се играе..... :lol:
Което разбира се, не говори много добре за българският футбол !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”