XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)
Крайно време е да приключим с Бадема.Не малко е дал,пък може би и повече е взел,а си е и пенсионер вече.
1-2 цскарчета ще изгубите ,но ще отбележите , не се заяждам просто сте зле
1 : 0
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
onegavon написа:Феновете от долната част на таблицата с какви очи ехидничат не ми е ясно.
Ако има положителни новини утре ще бием.В противен случай ще играем с юношите водени от Валентин Илиев.
Вальо е наказан за тоя мач, така че остават само юношите, което не е никак лоша идея...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
Въобще не ми пука дали ще победим Локо СФ! Надявам се да има повече шансове за момчета от школата и да си играем следващия сезон предимно с юноши. Прогнозата ми е 1:0 за нас! Успех на момчетата.
1982 написа:Да ни върнат Бадема тогава.
С уиски или без

Силно се надявам Локомотив да продължи добрата си серия, но прогнози не давам, защото съм карък.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ,
АКО ТРЯБВА ЩЕ УМРЕМ!
https://youtu.be/Iybx2acUkkM
20 АПРИЛ, 20 ЧАСА, СЕКТОР "Г" !!!

Leeroy написа:Въобще не ми пука дали ще победим Локо СФ! Надявам се да има повече шансове за момчета от школата и да си играем следващия сезон предимно с юноши. Прогнозата ми е 1:0 за нас! Успех на момчетата.
Забрави да напишеш вън черните от ЦСКА. А в Радомир ходи ли ти се на мач.Щото на такива като тебе там ти е мястото.А на тия които им пука дали ще бие ЦСКА мястото им е в Борисовата градина.
Пичове подготвяме хубави изненади за понеделник, така че натискайте приятели и познати мощно навсякъде и здрава пропаганда за мача 

ЦСКА в каквото и състояние да бъде ,на Армията винаги е фаворит срещу всеки български отбор.Надявам се нашите да продължат с хубавите игри.
САМО ЛОКО!
САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.