XXVI кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
XXVI кръг - Черно море-СЛАВИЯ
През изминалия уикенд направихме, каквото зависи от нас, за да помогнем на Черно море да заеме седмото място. Следващия уикенд се надявам да направим нещо, за да им попречим и с това да сложим край на черната серия във Варна. Отборът ще е ентусиазиран, след победата в стогодишното дерби, това може да ги надъха много за още един силен мач, но може и да ги разконцентрира, както се случи на мача в Дупница миналата седмица. Да видим, дано стане интересен мач, с много голове!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Re: XXVI кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Аз изключително съжалявам, че практически тези мачове са без стойност и отборите са демотивирани. За вас - не знам, но ние играем протоколно, може и да ни биете, мислим само за Купата. Жалко, защото ако тъпото БФС не беше обезсмислило подобни мачове, то на вече хубавите пролетни терени двата отбора определено имат играчи, които да покажат добър футбол и хубави неща за феновете. Както казах обаче - протоколен мач, може пък да счупите черната серия и бат Венци да се успокои, че много ни е набрал на нас 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Е,все пак Тумбака се беше заканил нещо на Морето преди известно време.Сега е момента да направите нещо по така.Както и стрелеца каза,нашата игра е насочена към КБ,а едно от най старите съперничества в БГ футбола стана протоколна среща за съжаление.Но аз си мисля,че с тези три точки които взехте от сините си осигурихте спокойното присъствие и няма да се напъвате много до края.Дано стане добър мач за удоволствие на зрителите,а не поредната битка.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Канил се, не канил се "тумбака" 2:0 за Морето.
- Captain Stottlemeyer
ShooterMan написа:Аз изключително съжалявам, че практически тези мачове са без стойност и отборите са демотивирани. За вас - не знам, но ние играем протоколно, може и да ни биете, мислим само за Купата. Жалко, защото ако тъпото БФС не беше обезсмислило подобни мачове, то на вече хубавите пролетни терени двата отбора определено имат играчи, които да покажат добър футбол и хубави неща за феновете. Както казах обаче - протоколен мач, може пък да счупите черната серия и бат Венци да се успокои, че много ни е набрал на нас
1. Тъпото БФС!?...

2. Понастоящем, без да са изиграни последните два мача от 25-я кръг, разликата между първия и последния в първата шестица е 13 точки. Освен „Лудогорец”, който с много голяма вероятност отново ще стане шампион, всички останали отбори в първата шестица (дори последният – „Ботев”) имат реални шансове за участие в ЕКТ, дори ако „Лудогорец” не спечели купата.

3. Във втората шестица безнадеждно изостанал изглежда само отборът на „Хасково”. Ако „Славия” до известна степен си гарантира участие в първия ешелон на българския футбол и през следващия сезон, същото не може да се каже за „Локомотив” – Пловдив. Борбата на пловдивските железничари с „Марек” за оцеляване под слънцето на „А” група ще бъде жестока, особено ако мачът между тези два отбора днес завърже възела още по-здраво.
4. В края на всеки шампионат винаги е имало, има и ще има такива протоколни мачове като мача „Черно море” – „Славия”, независимо от формата на първенството, когато и двата отбора не се борят за нищо. Винаги има "златна среда", това е неизбежно. При всякакъв формат, на този етап „Черно море” и „Славия” щяха да бъдат някъде в долната половина на таблицата, без шансове да направят нещо съществено по отношение на първите места и евентуалното участие в ЕКТ. БФС няма никаква вина за това, че двата отбора толкова си могат...

П.П. "Хубавите пролетни терени"...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Много плюете митичния Тича,само не мога да разбера с какво терена на Тича е по-лош от този в Овча купел или Надежда?Нима на тези стадиони има осветление?Тича го е имало много преди доста отбори да са били дори в фантазиите на създателите си!Къде е сега игрище Славия или игрище Левски,но игрище Тича го има!
”Следващото държавно първенство 1938/39 г. също така е характерно с оспорвания си характер. Фаворити за титлата са софийските „Славия“ и „АЦ23“, както и ‚Тича“ и „Владислав“ (Вн). То е съпътствано и от някои отблъскващи сцени. Голям скандал избухва във Варна на мача на местния „Владислав“ срещу „Славия“, който е наситен с много грубости. Съдията Пенчо Димов от Русе изгонва двама играчи на варненци и четирима на софиянци за груби и непристойни прояви и прекратява мача. Следват разправии, контестация от „Славия“, анкетна комисия и накрая решение на Спортния съд за обявяването на служебен резултат 3:0."
”Следващото държавно първенство 1938/39 г. също така е характерно с оспорвания си характер. Фаворити за титлата са софийските „Славия“ и „АЦ23“, както и ‚Тича“ и „Владислав“ (Вн). То е съпътствано и от някои отблъскващи сцени. Голям скандал избухва във Варна на мача на местния „Владислав“ срещу „Славия“, който е наситен с много грубости. Съдията Пенчо Димов от Русе изгонва двама играчи на варненци и четирима на софиянци за груби и непристойни прояви и прекратява мача. Следват разправии, контестация от „Славия“, анкетна комисия и накрая решение на Спортния съд за обявяването на служебен резултат 3:0."
Последна промяна от ticha i vladislav на 13 апр 2015 15:26, променено общо 2 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Ще ми се най- после от дълго време да изиграем стойностен мач във Варна. Мисля че можем
Няма причина отборите да са обременени от нещо, та дано се получи хубав двубой!

Няма причина отборите да са обременени от нещо, та дано се получи хубав двубой!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
мача го виждам много тегав, 1-0 или 1-1 

Очаквам отворена игра и много голове на Тича. Естествено искам победа за Черно Море. Прогноза 4:3 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?