Кашчей написа:
Те не знаят кой Ботев са подкрепяли 12 години![]()
Много просто - който Ботев бие, него подкрепят. Като фалира и тоя, понеже натам е тръгнал и трупа нови дългове, ще си "съживят" някой нов Ботев .... "незакрит" от 1415-а година.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:
Те не знаят кой Ботев са подкрепяли 12 години![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:veselinsk написа:Нямам намерение да ти го списвам тук, ако имаш интерес си го намери в интернет. С очертаващия ви се фалит даже ти препоръчвам да го потърсиш и прочетеш
Не искам нищо да търся, знам перфектно цялата врътка и шашма, която направихте, а тея зле съшити съчинения няма как да ми минат.
Не желая ЦСКА да минава по вашия "чист" път. Чисто се почва от окръжните.
Кашчей написа:
Само че тогава отборът е нов и не би трябвало да претендира за историята на закрития, а точно това много трудно се приема от феновете, не само у нас.
Фиорентина е жив пример за това.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:И какво лошо има във В група? Да не би преди 101 години да са ви дали пожизнен абонамент за А група, та да не можете да поритате и другаде?
Безкрайно ми е любопитно, как само на вас и ЦСКА ви разрешават да разсрочвате един и същи дълг няколко пъти, като той става все по-голям-това не означава ли, че не го обслужвате?!
diplomat написа:Вие и Лц плюете без доказателства, ама нещо не ви чувам да негодувате тогава.
1982 написа:
Не искам нищо да търся, знам перфектно цялата врътка и шашма, която направихте, а тея зле съшити съчинения няма как да ми минат.
Не желая ЦСКА да минава по вашия "чист" път. Чисто се почва от окръжните.

peliforewer написа:На русенския професор ще му кажа че престъпник е този който е осъден,а доколкото знам Томов е оправдан.Ако дунавският многознайко има някакви компроментиращи материали срещу Томов да сезира Прокуратурата,ако няма значи е един обикновен анонимен клеветник.Колкото до това къде ще играят ЦСКА и Левски,ще покаже бъдещето,а не разни форумни герои,но където и да играят историята и феновете им не може никой да барне,това ще си остане вечно.
Eminem написа:Кашчей написа:И какво лошо има във В група? Да не би преди 101 години да са ви дали пожизнен абонамент за А група, та да не можете да поритате и другаде?
Безкрайно ми е любопитно, как само на вас и ЦСКА ви разрешават да разсрочвате един и същи дълг няколко пъти, като той става все по-голям-това не означава ли, че не го обслужвате?!
Ти знаеш ли за дело в УЕФА срещу Левски за неплатени суми ?diplomat написа:Вие и Лц плюете без доказателства, ама нещо не ви чувам да негодувате тогава.
Аз не ги плюя.
Кашчей написа:Eminem написа:Кашчей написа:И какво лошо има във В група? Да не би преди 101 години да са ви дали пожизнен абонамент за А група, та да не можете да поритате и другаде?
Ти знаеш ли за дело в УЕФА срещу Левски за неплатени суми ?diplomat написа:Вие и Лц плюете без доказателства, ама нещо не ви чувам да негодувате тогава.
Аз не ги плюя.
Ти да не искаш НАП да завежда дело във ФИФА или УЕФА?!?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта