Юначе, и защо реши, че трябва да са във В група ?!
"На чисто" се почва от окръжните. Фалираш, закриваш се и си основаваш нов клуб и почваш от дъното, така става тая работа.
За или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За или против ЦСКА и Левски във В група? АНКЕТА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Другарю Кашчей! Вашите мнения винаги се нападки в един тон и смисъл, но с различни думи, затова казах копи-пейст! Аз уважавам другите мнения, когато са на място и не са чисто и просто заяждане от омраза(както са Вашите).Когато дадете адекватно мнения, което не е само нападка без причина, тогава може и да уважа Вашето мнение.Но аз такова почти не съм видял.
ПС: Отдавна не съм тийн.

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Re: ЗА или против ЦСКА и Левски във В група?
BadBoy написа:shotgun blues написа:Ако искаме силна А група,то ЦСКА (най-вече) и Левски трябва да отидат във В група и да се пречистят и след това ще се завърнат отново като водещи отбори.......но това няма да се случи и те ще си останат в А група и ще продължат да живуркат година за година .
И като отидат там, как ще стане силна тази уникална Ъ група?
Всеки отбор трябва да е там спрямо законите на футболната централа.
То всички клубове в България са на практика фалирали и представляват една бездънна яма, в която някой налива пари всяка година.
От тия АД-та едно печелившо няма. Всичките бачкат на загуба, с частични изключения в дадена година.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
И кой ще гледа тогава диема екстра,като 70 процента от аудиторията е от двата отбора!!!Даже диема ще откупят правата от канал 3 за в група.
KAT90 написа:Другарю Кашчей! Вашите мнения винаги се нападки в един тон и смисъл, но с различни думи, затова казах копи-пейст! Аз уважавам другите мнения, когато са на място и не са чисто и просто заяждане от омраза(както са Вашите).Когато дадете адекватно мнения, което не е само нападка без причина, тогава може и да уважа Вашето мнение.Но аз такова почти не съм видял.
Нападки? Лично към теб? Нападам ЦСКА, просто така, за спорта? И откога да си кажеш мнението, въз основа на нещо прочетено, е просто нападка? Много сте чЮФствителни вие-сакън някой да не каже нещо недобро за отбора ви! Сега, ако кажа, че сте в лошо финансово състояние, че 6 мача не сте вкарали гол и сте спечелили само 2 точки, че Лупи е лъжец и мошеник, чието място е в затвора...това нападки, копи-пейст или истина е?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
samocska1 написа:И кой ще гледа тогава диема екстра,като 70 процента от аудиторията е от двата отбора!!!Даже диема ще откупят правата от канал 3 за в група.
Много се загрижи за Диема Екстра-да не работиш там?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Lyubooo написа:ПРОТИВ!
Защото самите Левски и ЦСКА трябва да осъзнаят, че трябва да минат от там (сори за кредиторите им)!
Даже ЦСКА ако бяха по-предприемчиви, щяха още преди време да го направят и вече щяха да се завръщат при професионалистите! Ама те сменяха мафиоти за собственици, пускаха акции, издирваха странни инвеститори и к'во ли не още!
В сегашния си вариант двата гранда не са полезни на българския футбол, а даже вредят! Но трябва да го осъзнаят, мамка му!
Юначе, Коматево нали почнаха "на чисто", купиха си Металик Сопот и го прекръстиха на Ботев, каква беше първата им работа след това, помниш ли ??!
Аз ще ти припомня - взеха си мафиота Цветан Василев за собственик.

Изводът какъв е ?! Колко и да се "чистиш", накрая пак опираш до едно и също положение.
samocska1 написа:И кой ще гледа тогава диема екстра,като 70 процента от аудиторията е от двата отбора!!!Даже диема ще откупят правата от канал 3 за в група.
Никой! Точно това, е че това ще доведе до удар на БФС, ТВ и голямата уста на някои хора, чиито отбори прибират пари благодарение на ЦСКА и Левски, но не го признават.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
KAT90 написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Да питам автора, в тази тема и анкета само феновете на Левски и ЦСКА ли се запитват или всички фенове? Защото гледам, че повече фенове на други отборчета се интересуват и леят комплекс след комплекс срещу двата отбора![]()
![]()
По принцип на двата отбора.Нека и другите, но не неадекватни мнения. Малко или много в двата отбора имат участие и Сектор Г и Синия тръст и ако масата фенове иска, но с ясно изразена стратегия след това, може да се постигне това.А относно комплексите, казах им.Нека ни няма и да ги видим тях! Чакам и поредните копи-пейс мнения на Кашчей, Сандал!
Какво означава ако масата фенове искат?Те ли определят кой в коя група да играе?Значи не БФС,а качулките примерно решават,така ли?

Знаеш ли какво ще направят останалите отбори като Левски и ЦСКА отидат в В група-ше си го преместят в другия крачол!

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Кашчей написа:KAT90 написа:Другарю Кашчей! Вашите мнения винаги се нападки в един тон и смисъл, но с различни думи, затова казах копи-пейст! Аз уважавам другите мнения, когато са на място и не са чисто и просто заяждане от омраза(както са Вашите).Когато дадете адекватно мнения, което не е само нападка без причина, тогава може и да уважа Вашето мнение.Но аз такова почти не съм видял.
Нападки? Лично към теб? Нападам ЦСКА, просто така, за спорта? И откога да си кажеш мнението, въз основа на нещо прочетено, е просто нападка? Много сте чЮФствителни вие-сакън някой да не каже нещо недобро за отбора ви! Сега, ако кажа, че сте в лошо финансово състояние, че 6 мача не сте вкарали гол и сте спечелили само 2 точки, че Лупи е лъжец и мошеник, чието място е в затвора...това нападки, копи-пейст или истина е?
Не, нямаш нападки към мен! Но нападаш отборите, а те имат най-малко вина.Виновни са ръководител и БФС.Но тенденциозно забравяш всички останали отбори и отклоняваш темите в това да нападаш двата отбора, най-вече ЦСКА.Покажи непристрастност и тогава ще си говорим.Когато коментираме неща от настояще, ти и други се връщате в 50-те да ни убеждавате в някакви неща.
Върни се в “Футбол - България”