kanar76 написа: Трето:"Морето" взема купата.
Тази част ми харесва много...
Всъщност реално погледнато, срещу когото и да играят на финала,ясно е че България ще подкрепи Черно море за купата.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
kanar76 написа: Трето:"Морето" взема купата.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:kanar76 написа: Трето:"Морето" взема купата.
Тази част ми харесва много...
Всъщност реално погледнато, срещу когото и да играят на финала,ясно е че България ще подкрепи Черно море за купата.
Готвача написа:Ето как аз виждам нещата.Първо: Канара ще бъде на финала, без значение в кой край на България ще се състои. Второ: Готвача се връща за финала. Трето:"Морето" взема купата. Четвърто: Киро, Готвача и Канара празнуват.![]()
![]()
![]()
![]()
Sole написа:Ако, брадварите от Подуене ги добутат до финал задължително съдии от чужбина!
Готвача написа:КироВарна написа:Готвача написа:КироВарна написа:kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
Киро, почти познах резултата.
Благодаря,вярно е че почти позна!!!Като имаш път към ВАРНА ще черпя!!!
Нали няма да го почерпиш "почти"?
Реално ще го почерпя,защото той е готин пич и ми е аверче!Резултата го позна почти,но съвсем точно прогнозира,че ще спечелим Купата!!!
Не го познавам пича,но АКО спечелим КБ ии аз ще го почерпя като се върна,а може даже да се върна и за финала.Ще видим как ще се наредят нещата.
Готвача написа:Sole написа:Ако, брадварите от Подуене ги добутат до финал задължително съдии от чужбина!
Да го качвам ли в самолета на идване?
TheRoyalCup написа:http://www.facebook.com/125128854209222/photos/pb.125128854209222.-2207520000.1428770142./810155119039922/?type=3&theater
За първи път в този сайт..СЪДЕБНАТА РЕГИСТРАЦИЯ НА ТИЧА...документ изваден от съдебния регистър на дружествата.В момента този регистър се намира в Държавен архив-Варна.
Дано най-накрая славистите престанат с тяхната откровена лъжа, че са единствените с документи...онова тяхното е препис, а това е документ от българския съд
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта