Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Черно Море - Хасково, петък 13-ти, 14:30 часа

Мнениеот Готвача » 11 апр 2015 08:08

Батстанчо написа:И аз се радвам, че мога да ги гледам.
Предни години беше затъмнение.
Изразих мнение, че много се дразня
когато искам да гледам и в даден момент
корнер, фаул, положение и т.н.
се получи зацепване на картината
и гледам като Ал Бънди!!!!
Иначе слава Богу, че ги има тези
платформи!Иначе пак ще има:
Колеги, някой да ми пише как е протекъл
мачът днес! :) :) :)

САМО "ТИЧА"!!!

Само да те попитам,кога си плати за мача?Ако е в последните часове е много вероятно това да е причината.И аз имах такъв проблем първият път.Сега сутринта на свежа глава се сетих за този ми проблем.Съжалявам че чак сега го казвам и се надявам да гледаш следващият ни мач без проблеми.Само Черно море!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 апр 2015 08:12

Гамаюн написа:Моряците за пореден път доказаха, че играят феърплей - можеше да не се напънат срещу "Хасково" и да поставят боксовата си круша от Лаута в още по-инфарктно състояние.
Според мен най-накрая попаднахте на правилния за отбора ви треньор.

Винаги играят феърплей момчетата и когато се случи да паднем/или да стане някакъв по странен резултат,не какъвто искаме/знаем че е част от самата игра,а не от задкулисни игри.
п.п.Поздравления за добрата игра срещу червените,макар че остана лека горичвина от факта,че не им го боднахте няколко пъти накрая.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 апр 2015 10:27

Батстанчо написа:И аз се радвам, че мога да ги гледам.
Предни години беше затъмнение.
Изразих мнение, че много се дразня
когато искам да гледам и в даден момент
корнер, фаул, положение и т.н.
се получи зацепване на картината
и гледам като Ал Бънди!!!!
Иначе слава Богу, че ги има тези
платформи!Иначе пак ще има:
Колеги, някой да ми пише как е протекъл
мачът днес! :) :) :)

САМО "ТИЧА"!!!

Батстанчо през първото полувреме,единственото което си заслужаваше да се види,бяха две много сладки гаджета,които седяха пред мен и ентусиазирано подкрепяха МОРЯЦИТЕ!Чак ми стана странно,че операторите показваха не тях,а терена където цареше трагична скука.Трагична,защото лично аз очаквах повече от футболисти на които КОЛЬО беше дал шанс да докажат,че трябва да останат в отбора!Хубавото беше,че ДАНИ ГЕОРГИЕВ заигра отново!Беше на мястото на СТЕНИО и се справи прекрасно!Вярно,че срещу хасковските продажни кауни,нямаше кой знае колко работа и можеше също като мен да задиря момите....но момчето игра без да се разсейва!Не мога да кажа същото за ЖИВКО ПЕТКОВ.Бяга и се старае,но нещо не му се получава!БАКАРИ,както знаем е по темпераментен и вчера доста се поизнерви!После ПЕТЪР ЗЛАТИНОВ от другия фланг нещо му каза,БАКАТА му отвърна и на почивката БАТКОЛЬО ги извади и двамата!Влязоха ЕРНАНДЕС и МОНИ РАЙКОВ,а на мястото на ЖИВКО ПЕТКОВ влезе БИЖЕВ.Второто полувреме беше доста по интересно!Първия гол падна след много грамотно отиграване от страна на БИЖЕВ,последвано от перфектен пас към ЕРНАНДЕС.Той се намираше около точката на дузпата и елегантно я мушна за 1:0.После РАЙКОВ от фаул би много силно в горния ляв(за вратаря)ъгъл и си вкара редовния напоследък гол!Редовната игра на супер ниво изнесе и МИХАИЛ ВЕНКОВ-МАЙСТОРА,но за него това си е ежедневие!Пу,да не му е уроки,но това момче слаб мач няма!!!Питам се къде на майната си гледат националните селекционери?За съжаление 3-4 минути преди края,едно хасковско говно го удари в лицето,уж неволно.....но доста благородна кръв изтече.След мача казаха от щаба,че са го лепили и ще се оправи!Тези,които са гледали мача по телевизията,казаха че са прекъснали предаването по време на кольовото интервю!Сигурно за да се включат от Народна армия,или както там се казва!?Аз тази сутрин исках да си го гледам от 08.00 на повторение,но уви пак от Армията показваха вчерашния мач.Да не се нервираме!Аз мисля,че е нормално да показват повечко ЦСКА и да им обръщат повече внимание.Все пак,гледаме ги надявам се за последно!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 11 апр 2015 11:09

Благодаря за инфото.
Подробно, изчерпателно и по-професионално поднесено с 3-4 реда, отколкото ако се ровя по наще сойтове пишещи само за туморите.Кой колко има да дава и кой ще купува акции.........Томов
......Батков.......АМАН ...на чист Български :lol: Аз на пресекулки разбрах криво ляво какво се случва. А относно абонамента, платих още на първият ден когато пуснаха платформата! Не би трябвало да е това, което иваш предвид за плащането. Все пак съм доволен, че имам някаква картина от Тича.
Жалко, че не можахме да видим възможностите на Илия Николов, но от друга стратстрана Кольо Спасв едва ли ще му даде титулярно място така, че ще се надяваме Чанович да има ден на финала и да ни опази сухи! За коя дата беше предвиден финала?

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 11 апр 2015 14:33

КироВарна написа:Аз тази сутрин исках да си го гледам от 08.00 на повторение,но уви пак от Армията показваха вчерашния мач. :mrgreen:

https://www.youtube.com/channel/UC4CyJh7_XGaNUaSUECrhtCA Тука ги качват почти всички мачове на пълен запис

Върни се в “Черно море”