ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- amstel_beer
- Контакти:
Re: ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)
Най-хубавото в момента е, че избегнахте синьото отмъщение за 6-те поредни загуби, но надявам се да ви има и на есен, та да започнем с отмъщението 
petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:Защо в "Надежда" с 9 човека мачкахме до последно Локото,а сега силите ни стигат за 30-40 минути?Явно не в подготовката е проблема!
Мачкахме топката.Па това и днес го правихме.Въпросът е кой ги научи да я мачкат?
Говорех за физическата подготовка.Няма как срещу Локо да си в перфектна форма,а сега да пукаш гумите за 30 минути!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Няма как ден преди мача да отидеш в съблекалнята и да обявиш пред футболистите,че отбора фалира и това да не се отрази на отбора.Надявам се новите собственици да разберат каква грешка са направили с ултиматома към Стойчо и да го върнат в отбора по най-бързият начин.Още имаме шанс за зона ЕКТ и този шанс е Стойчо Младенов.Разбира се,ако семействата смятат да ни фалират,това което сега си говорим с вас е безсмислено.
Инджов е настоявал ЦСКА да бъде фалиран и да започне от селата..
Тая кукла на конци вкаран като троянски кон ни разяжда отвътре
Искат ЦСКА да бъде фалиран и да ни правят в селата, а от там излизане после няма да има... вярвайте ми!
amstel_beer написа:Най-хубавото в момента е, че избегнахте синьото отмъщение за 6-те поредни загуби, но надявам се да ви има и на есен, та да започнем с отмъщението
Самата истина, за съжаление.
Сега ако ни бяхте хванали, просто не ми се мисли....
Venko123 написа:amstel_beer написа:Най-хубавото в момента е, че избегнахте синьото отмъщение за 6-те поредни загуби, но надявам се да ви има и на есен, та да започнем с отмъщението
Самата истина, за съжаление.
Сега ако ни бяхте хванали, просто не ми се мисли....
Еми.. как имат да ни връщат 5-ца не ни мърда
Teo написа:Инджов е настоявал ЦСКА да бъде фалиран и да започне от селата..![]()
![]()
Искат ЦСКА да бъде фалиран и да ни правят в селата, а от там излизане после няма да има... вярвайте ми!
Ако това е истина,семействата да дадат безвъзмездно акциите си на Томов и да оставят човека да ни изведе от тази криза.Щом ще почваме от селата защо бе този ултиматум към Младенов - титла или оставка?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
-
гражданин от село
Venko123 написа:гражданин от село написа:Venko123 написа:Каква игра, какъв мач...Как искате тия футболисти да играят не ви знам, какви подготовки ви гонят...
До тук бяхме май. Дано не е вярно...Вторник най-вероятно ще е доста интересно.
Кой ще е виновникът "Спасителите" или "Инвеститорите"?
За мен всички са виновни - Томов, Момов, Инджов и другите "инвеститори" и спасители".
Спасители, масители...лятото на 2013 наблюдаваме в момента, ама май още по-зле.
Малкият Манджуков май ще се окаже човекът ,за който мечтаем.
-
petko.h.markov
- Контакти:
GOLEADOR написа:petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:Защо в "Надежда" с 9 човека мачкахме до последно Локото,а сега силите ни стигат за 30-40 минути?Явно не в подготовката е проблема!
Мачкахме топката.Па това и днес го правихме.Въпросът е кой ги научи да я мачкат?
Говорех за физическата подготовка.Няма как срещу Локо да си в перфектна форма,а сега да пукаш гумите за 30 минути!
Значи толкова е перфектна щом изкара само един мач.Друг е въпроса доколко е вярно това което твърдиш,ама смятам
да не се вкарвам във филм с теб.Знам виждането ти по въпроса.
Teo написа:GOLEADOR написа:Няма как ден преди мача да отидеш в съблекалнята и да обявиш пред футболистите,че отбора фалира и това да не се отрази на отбора.Надявам се новите собственици да разберат каква грешка са направили с ултиматома към Стойчо и да го върнат в отбора по най-бързият начин.Още имаме шанс за зона ЕКТ и този шанс е Стойчо Младенов.Разбира се,ако семействата смятат да ни фалират,това което сега си говорим с вас е безсмислено.
Инджов е настоявал ЦСКА да бъде фалиран и да започне от селата..![]()
![]()
Куклата на конци (не, че знаеш какво означава) ви спасява задника година и половина, обаче искал да ви фалира (не, че знаеш и фалит какво е).
Няма по заблудени фенове от цесекарите, от типа Тео и Кировец!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- blue avalanche
- Контакти:
petko.h.markov написа:Добре тогава.Предложи Левски да си проведе така подготовката.Лично мен не ме убеждавай повече
в правотата си.
Междувпрочем футболистите на Левски също играят без пари...Само,че излязоха мъжки момчета!!!Стискат зъби и играят!Справка нашите мачове срещу Ч.море и Л-ц.Ще ги видиш и утре срещу Славия.
А вашите още малко и да се разциврят!