ЦСКА - Ботев Пд / 10.04.15 / 20:00 часа 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Няма ли да се извините на Ботев и ЦСКА?

Мнениеот action66 » 10 апр 2015 22:36

Жълто-черен Пловдив написа:Искам да попитам "разбирачите", които твърдяха, че ще върнем "жеста" на ЦСКА в плейофите, няма ли да се извинят за словоблудствата си?

Браво на "Ботев"! Жалко , че заради онова дребосъче се наложи да се дръпнете и изтървахте ЦСКА.Показахте как във финансова криза се постъпва.Продаваш звездите,вързваш бюджета и вземаш надеждни младоци подпомогнати от 3-4 опитни футболисти.Но как софиянци като са грандомани да го разберат.Имат пари за "Трабант",но искат да се возят на "Мерседес".... При това ако може без гориво...... Поздрави от "Зелена Варна" и наздраве! Успех !

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 10 апр 2015 22:36

Аз се извинявам на ЦСКА, защото си мислех, че ще играят протоколни мачове в 6-цата, и ще си прибират вересиите. Все още мисля, че всичко се промени след махането на Стойчо и Томов. С тях според мен отпаднаха и уговорките.
Не съм се съмнявал, че Ботев надигра чисто футболно ЦСКА в Пловдив. Това си беше напълно резонна победа за Ботев, които се бореха да влязат в 6-цата. На мен по -съмнителен продлжава да бъде мача Левски- ХАсково и нежеланието на Лц да играя с/у Левски на първия полуфинал, и още повече да не иска да вкара гол.
Интериорни врати - Врати хармоника

мили

Мнениеот мили » 10 апр 2015 22:37

icko65 написа:
k@r@k0nju1 написа:Потвърждавам мнението си, че трябва да отидем в регионалните. По-голям срам не сме брали от 1948 година насам. НИКАКЪВ втори жълт картон нямаше за играча на Ботев. Въпреки, че играхме 40 мин. с играч повече, Ботев бяха по-близко до гола. Да фалираме, отиваме в регионалните, пък след това, каквото успеем със собствени сили - това ще е. Примери има много за такива нещастници като нас, но за най-голямо съжаление нито сме им на финансите, нито на фенската маса. След мача с делиорманци писах, че сме ударили дъното, но то явно се оказа по-дълбоко.
Регионалните групи ни зоват с пълна сила. Отърваме се от баластрата. Разчитаме само и единствено на фенове и ЧИТАВИ спонсори. Акциите - на феновете. Мажоритарен собственик - показен разстрел на стадион "Българска армия"!!!!

+++++++++++

+1945

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 10 апр 2015 22:37

Е то вече няма и смисъл от връщане на жеста:
1. Няма ги тези, към които може да е бил поет такъв ангажимент.
2. И да го спазят - ЦСКА няма шанс да е шампион.
3. Възможно е и да няма лиценз за Европа.
4. Никой от ЦСКА преди мача не се е погрижил за влизане в сила на другите начини (освен О за съдията, обаче след като 40 мин. с човек повече не могат да вкарат след измислен втори жълт - какво още да се направи по повод жеста???).

Иначе не съм привърженик на тази конспирация, макар че, ако бях Стойчо Младенов, бих я спретнал.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 10 апр 2015 22:38

Жълто-черен Пловдив написа:Не, че сме кой знае какъв отбор, но си играем колкото можем на 100% всеки мач.

Не е така, в много отношения сте отбор за пример в това скапано първенство.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 апр 2015 22:38

Колко много се говореше за тия 6-точки, които бяха сигурни в полза на ЦСКА, колко се истеризираше , колко простотии се изговориха, но сега нито един общественик, футболист, треньор или просто драскач, няма да излезе и да се извини, нали ?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 апр 2015 22:40

Тервел Златев: "Всички очакваха да върнем ЖЕСТА".

Нещо неясно? Какво извинение?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 10 апр 2015 22:40

bobo_13 написа:Аз се извинявам на ЦСКА, защото си мислех, че ще играят протоколни мачове в 6-цата, и ще си прибират вересиите. Все още мисля, че всичко се промени след махането на Стойчо и Томов. С тях според мен отпаднаха и уговорките.
Не съм се съмнявал, че Ботев надигра чисто футболно ЦСКА в Пловдив. Това си беше напълно резонна победа за Ботев, които се бореха да влязат в 6-цата. На мен по -съмнителен продлжава да бъде мача Левски- ХАсково и нежеланието на Лц да играя с/у Левски на първия полуфинал, и още повече да не иска да вкара гол.

Продължавай да си вярваш, че Лудогорец не искат да вкарат гол. Предния мач вкараха гол заради супер нелепа детинска грешка на нашия вратар. А последния мач просто нямаха шанс да го направят. Може би не можете да преживеете, че този слаб Левски е един от отборите, които дават зор на Лудогорец. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 10 апр 2015 22:43

slash1912 написа:
Синьо сърце написа:Аз лично няма за какво да се извинявам. Ако ЦСКА са решили да не се напрягат в Коматево, това си е техен проблем. Не на Ботев. Но явно ЦСКА толкова си могат, след 616 минути без гол( цитирам коментатора на Диема, предполагам ги е сметнал), коментарите са излишни...

Ти наистина няма за какво да се извиняваш,защото си пич,нищо че си левскар :lol:

Да ти кажа изграждам си едно много добро мнение за треньора ви.Скромен,точен,ясен,без комплекси,не плюе,не обвинява,супер мъжкар си е! Би ли ми припомнил моля те,юноша на "Спартак" ли беше или там отиде като юноша на "Ботев" ? Просто съм го запомнил като биха "ЦСКА" на стария "9-ти септември" май с 4:2.... Бях на гости при приятел в Пловдив и гледахме този мач."Спартак" изпаднаха,но Петър Пенчев бе от звездите в отбора.Май и братя Добревски играеха там тогава....Припомни ми моля те.Направо съм му фен на този пич .Много си прилича по премереност с нашия Никола Спасов.Но те май са и близки по възраст....
Жалко,че не бихте днес.

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 10 апр 2015 22:50

action66 написа:
slash1912 написа:
Синьо сърце написа:Аз лично няма за какво да се извинявам. Ако ЦСКА са решили да не се напрягат в Коматево, това си е техен проблем. Не на Ботев. Но явно ЦСКА толкова си могат, след 616 минути без гол( цитирам коментатора на Диема, предполагам ги е сметнал), коментарите са излишни...

Ти наистина няма за какво да се извиняваш,защото си пич,нищо че си левскар :lol:

Да ти кажа изграждам си едно много добро мнение за треньора ви.Скромен,точен,ясен,без комплекси,не плюе,не обвинява,супер мъжкар си е! Би ли ми припомнил моля те,юноша на "Спартак" ли беше или там отиде като юноша на "Ботев" ? Просто съм го запомнил като биха "ЦСКА" на стария "9-ти септември" май с 4:2.... Бях на гости при приятел в Пловдив и гледахме този мач."Спартак" изпаднаха,но Петър Пенчев бе от звездите в отбора.Май и братя Добревски играеха там тогава....Припомни ми моля те.Направо съм му фен на този пич .Много си прилича по премереност с нашия Никола Спасов.Но те май са и близки по възраст....
Жалко,че не бихте днес.

Петър Пенчев е юноша на Ботев, просто първите му стъпки в мъжкия футбол са за Спартак.

Върни се в “Ботев”