Шок в САЩ ! Българин излезе с руски танк и знаме на стадион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Шок в САЩ ! Българин излезе с руски танк и знаме на стад

Мнениеот Eminem » 10 апр 2015 21:33

язе написа:
Eminem написа:Клипът на господарите манипулира хората, че Русев е с промит мозък и вече е забравил България. В този клип НЕ се казва, че това е по сценарий и, че Русев играе роля. И след като го цитираш този клип и пишеш, че е разкрит, излиза, че ти вярваш, че Русев е забравил за България и, че е предател. Така излиза.

Предател? Пича е американска кеч звезда. Вади си хляба в САЩ, като много други българи. Чак пък предател... небългарин, да. Щом веднъж си си бил шута от България, ми не си българин. Бъди какъвто искаш- руснак, американец, китаец... елиън. Но не се барай българин вече. Ноу хард филингс, но вече не си един от нас, а един от тях.
Толкова по въпроса къв българин е Русев, който дори не се казва така. 8-)

Нещо не разбрах. Нали аз досега това обяснявах. Че НЕ Е предател, а кечист, който си играе ролята.
Казвам какво господари на ефира намекват с тъпото си видео, но грешно намекват или са направили нелепа шега.
И да, българин е. Това, че българин като отиде в чужбина вече не е българин, си е твое мнение.
Мечтата на Русев(Мирослав) е да бъде кечист. Хайде кажи къде в България може да сбъдне тази мечта ?
Григор Димитров цял живот в аматьорски мачлета в България ли да играе ?
Някой футболист като получи мечтана оферта, в нашето слабо първенство ли да остане ?
Примери още много могат да се дадат.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 10 апр 2015 23:55

Eminem не се хаби, информацията при някои хора след като попадне в черепната кутия се чуди къде да иде и в крайна сметка си излиза навън 8-) .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 апр 2015 00:12

soccerav написа:Eminem не се хаби, информацията при някои хора след като попадне в черепната кутия се чуди къде да иде и в крайна сметка си излиза навън 8-) .

:) Прав си. Някои глупости обаче могат да бъдат много дразнещи и не се сдържам.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 11 апр 2015 12:45

На спеца, който вече няколко седмици ни обяснява "истината за кеча" искам само да му кажа, че преди няколко седмици мексикански кечист почина по време на мач, на ринга. Но не, дървеният философ е длъжен да си дрънка глупости, за нещо, което не гледа. И "господин Русев" не ми е идол или любимец между другото, просто ми омръзва да чета една и същи глупости.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 апр 2015 15:26

Назад в темата съм написал, че кечът е опасен. Че кечистите правят опасни неща, в които едно грешно движение и става много лошо. Няма кечист без контузии - счупвания, скъсани мускули, хронични контузии и т.н.
Споменах и за смъртни случаи.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 12 апр 2015 12:01

Е, това за контузиите е ясно, няма кечист, който да не е отсъствал продължителен период от време заради наистина сериозна травма. Най- малко заради това хората заслужават уважение.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Свободна зона”