Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот dunavfc » 03 апр 2015 22:52

Аз ти казвам, как изглеждаш отстрани, можеш да си вземеш бележка или да ми теглиш една майна, твое право е.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 апр 2015 22:56

dunavfc написа:Аз ти казвам, как изглеждаш отстрани, можеш да си вземеш бележка или да ми теглиш една майна, твое право е.

Или да подмина пренебрежително мнението ти,защото не ми пука за него! ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 апр 2015 00:17

Е, така като гледам, как подминаваш...

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 09 апр 2015 18:51

...........
Последна промяна от ivo77 на 03 авг 2017 14:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 10 апр 2015 00:29

С подсигурена държавна пара и сериозно изостават от сроковете, та представям си останалите сектори, колко време ще се строят, при положение, че вече ще трябва да ги вадят от джобовете.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 10 апр 2015 02:21

Долно уйно написа:С подсигурена държавна пара и сериозно изостават от сроковете, та представям си останалите сектори, колко време ще се строят, при положение, че вече ще трябва да ги вадят от джобовете.

Ей "Долно Ми" наистина си долен.Да ти обесня като на Бг реотан.Хубавите неща стават баааавно.Глей само след година как ще си счупят краката да идват в Разград- Реал Мд, Барса, Байерн,Ман сити.Уффф ,бегай бързо при Б.Б. да прави магистрала Сф-Рз. Захапваш ли на къде бия или да се правя на писател

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 10 апр 2015 20:24

actrus написа:
Долно уйно написа:С подсигурена държавна пара и сериозно изостават от сроковете, та представям си останалите сектори, колко време ще се строят, при положение, че вече ще трябва да ги вадят от джобовете.

Ей "Долно Ми" наистина си долен.Да ти обесня като на Бг реотан.Хубавите неща стават баааавно.Глей само след година как ще си счупят краката да идват в Разград- Реал Мд, Барса, Байерн,Ман сити.Уффф ,бегай бързо при Б.Б. да прави магистрала Сф-Рз. Захапваш ли на къде бия или да се правя на писател

Когато тези отбори дойдат в Разград ела ми се обади, а ти да си чувал, че държавните поръчки и не само имат срок на изпълнение, след които фирмата строител дължи неустойки?

Дано не си остане Г сектор само на фотошоп.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 апр 2015 21:21

Долно уйно написа:
actrus написа:

Когато тези отбори дойдат в Разград ела ми се обади, а ти да си чувал, че държавните поръчки и не само имат срок на изпълнение, след които фирмата строител дължи неустойки?

Дано не си остане Г сектор само на фотошоп.

И откога частен строеж е държавна поръчка, ъм? А и откъде знаеш дали няма неустойки, допълнителни споразумения и тъ нъ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 апр 2015 12:01

Айде не е държавна, обществена е, което е далече от частна.
Към момента специално за този сектор ПФК Лудогорец няма никакво отношение.
Строителния надзор също е избрах от общината чрез обществена поръчка.
Игрите на Домусчиев с общината не ме вълнуват, но към момента този сектор няма нищо общо с частния клуб.

Всяка една поръчка има срок на изпълнение,а и ето ти още малко инфо, колко е частен строежа http://aop.bg/case2.php?mode=show_doc&d ... 8&newver=2
също така сериозно излязоха от обявената стойност, но ми е все едно, това са си техните пари от данъци и такси.

Върни се в “Лудогорец”