john barnes написа:suareshampion написа:john barnes написа:и аз искам титлата във англия,но на този етап е невъзможно.миналия сезон бяхме толкова близо и накрая пак се оакахме.сега искам топ 4,за да можем да примамим някоя звезда,щото всички реват за тая ШЛ. да не забравяме,че и уефа вдигнаха парите там,а това са си стабилни приходи за клуба.
Защо да е невъзможно да се спечели титлата ? За мен е възможно .
Пари има вече доста ,точно по времето на Роджърс ,клубът вече няма задължения и се стабилизира . Преди той да дойде ,имахме към 300 млн задължения . Факт. Така ,че парите не ги мисли . Явно американците, Роджърс и Айре ръководят добре клуба в това отношение .
И кво значи ,да примамим някоя звезда ? Тая година ,като бяхме в ШЛ коя звезда примамихме ?Извади ли се тлъста трансферна сумичка плюс тлъста заплатка ,звездите ще дойдат те и изобщо няма да ги ебе ШЛ. Манафите са пресен пример.
Хубаво е да се участва в ШЛ ,не отричам ,но нека първо да се хвърлят всички усилия за спечелването на тая прословута титла ,да спре тоя голям срам ,да спрат всички тия бъзици от чужди фенове и чак тогава да се мисли за 6тата кеш....съгласяваш ли се с мен ?
съгласявам се.
Титлата в Англия е много по-важна от ШЛ за Ливърпул в момента, а и нивото на английските отбори падна доста и е и по-лесна за печелене. В следващите 2-3 години е достатъчно просто да участваме за реноме, пари и евентуално някой добър трансфер. Иначе с тая политика на американците не знам ... хубаво е да се привличат млади играчи с ниски заплати и да се развиват при нас, но е още по-хубаво да ги задържаме, когато му дойде времето. Ако изтървем Стърлинг и Хендерсън (не е важно дали го харесваме или, въпросът е принципен), това не говори нищо хубаво за американците. Мен най-много ме е страх да не изтървем Коутиньо, защото е най-добрият от тримата и рано или късно ще се появи оферта и за него, я от Сити, я от Челси, ПСЖ, Барса или Реал. Него трябва да го задържим на всяка цена. Уникален играч!