|ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: |ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Мнениеот Karsa Orlong » 10 апр 2015 19:34

john barnes написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:и аз искам титлата във англия,но на този етап е невъзможно.миналия сезон бяхме толкова близо и накрая пак се оакахме.сега искам топ 4,за да можем да примамим някоя звезда,щото всички реват за тая ШЛ. да не забравяме,че и уефа вдигнаха парите там,а това са си стабилни приходи за клуба.

Защо да е невъзможно да се спечели титлата ? За мен е възможно .
Пари има вече доста ,точно по времето на Роджърс ,клубът вече няма задължения и се стабилизира . Преди той да дойде ,имахме към 300 млн задължения . Факт. Така ,че парите не ги мисли . Явно американците, Роджърс и Айре ръководят добре клуба в това отношение .
И кво значи ,да примамим някоя звезда ? Тая година ,като бяхме в ШЛ коя звезда примамихме ? :lol: Извади ли се тлъста трансферна сумичка плюс тлъста заплатка ,звездите ще дойдат те и изобщо няма да ги ебе ШЛ. Манафите са пресен пример.
Хубаво е да се участва в ШЛ ,не отричам ,но нека първо да се хвърлят всички усилия за спечелването на тая прословута титла ,да спре тоя голям срам ,да спрат всички тия бъзици от чужди фенове и чак тогава да се мисли за 6тата кеш....съгласяваш ли се с мен ?

съгласявам се.

Титлата в Англия е много по-важна от ШЛ за Ливърпул в момента, а и нивото на английските отбори падна доста и е и по-лесна за печелене. В следващите 2-3 години е достатъчно просто да участваме за реноме, пари и евентуално някой добър трансфер. Иначе с тая политика на американците не знам ... хубаво е да се привличат млади играчи с ниски заплати и да се развиват при нас, но е още по-хубаво да ги задържаме, когато му дойде времето. Ако изтървем Стърлинг и Хендерсън (не е важно дали го харесваме или, въпросът е принципен), това не говори нищо хубаво за американците. Мен най-много ме е страх да не изтървем Коутиньо, защото е най-добрият от тримата и рано или късно ще се появи оферта и за него, я от Сити, я от Челси, ПСЖ, Барса или Реал. Него трябва да го задържим на всяка цена. Уникален играч!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 10 апр 2015 21:28

Носят се слухове,че сити ще предложат 35 млн.паунда за коутиньо...дано янките не се полакомят и да не го продадат!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 10 апр 2015 21:35

john barnes написа:Носят се слухове,че сити ще предложат 35 млн.паунда за коутиньо...дано янките не се полакомят и да не го продадат!

За толкова пари само бутонките му могат да вземат !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 10 апр 2015 23:02

9lives написа:
john barnes написа:Носят се слухове,че сити ще предложат 35 млн.паунда за коутиньо...дано янките не се полакомят и да не го продадат!

За толкова пари само бутонките му могат да вземат !
Като гледам политиката им ,бутонките си заминават но нали знаеш че вървят едно към едно с краката(бутонките) ;)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 апр 2015 23:05

Малко е, 35 милиона за такъв играч като КОУ са несравнимо малко на този пазар. Да се надяваме, че знае кое е най-доброто за него към момента и остане.

Върни се в “Ливърпул”