Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Донецк отново е под огъня на украинската артилерия
На кого му пука?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Има тема политика може там да информираш хората, не е нужно за всяка новина в новинарските сайтове да се прави тема.
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Кашчей написа:dromihait написа:Вчера украинската Рада прие закон, с който забранява всички фашистки и комунистически символи и идеология. Нашите разпенени путиноиди ще трябва да преосмислят реториката си. Ако им позволяват да мислят, де...
Между другото - у нас комунистическата идеология още не е осъдена и забранена. Едва ли е случайно, че е споделяна в определена степен от всички, подкрепящи руската агресия в Украйна...
Да ни разясниш и какво общо има съвременна Русия с комунизма-цена няма да имаш.
Всъщност, Радата ще заповяда ли и разпускане на "Азов", като организация изповядваща фашистка идеология?! А на Десен сектор?!
Много е гот, когато някой съзнателно се прави на идиот, за да отклони неудобна нему тема.
В поста си не съм споменавал, че съвременна Русия има нещо общо с комунизма. Не че няма (Русия от създаването си до ден днешен винаги е била тиранична и деспотична държава и комунизмът - тази най- тиранична и човеконенавистна идеология в човешката история - неслучайно тържествува през ХХ в. именно там), но не съм го споменавал. Което не ти пречи да си го измислиш, за да отклониш вниманието от неудобния факт: всички поддръжници на руската агресия във форума са с комунистически убеждения. Жалка картинка...
"Азов" и "Десен сектор" са фашисти предимно в промитите ви мозъци. А вероятно и там не са.
Пак подчертавам: Радата забрани както комунистическата, така и фашистката идеология. Време е да смените с другарчетата си реториката. Знам, че ви е трудно - свикнали сте да проповядвате, че всеки, който не одобрява руската външна политика, е фашист. Желая ви успех; в противен случай ще започнете да изглеждате още по-нелепо.
dromihait написа:Кашчей написа:dromihait написа:Вчера украинската Рада прие закон, с който забранява всички фашистки и комунистически символи и идеология. Нашите разпенени путиноиди ще трябва да преосмислят реториката си. Ако им позволяват да мислят, де...
Между другото - у нас комунистическата идеология още не е осъдена и забранена. Едва ли е случайно, че е споделяна в определена степен от всички, подкрепящи руската агресия в Украйна...
Всъщност, Радата ще заповяда ли и разпускане на "Азов", като организация изповядваща фашистка идеология?! А на Десен сектор?!
Много е гот, когато някой съзнателно се прави на идиот, за да отклони неудобна нему тема.
В поста си не съм споменавал, че съвременна Русия има нещо общо с комунизма. Не че няма (Русия от създаването си до ден днешен винаги е била тиранична и деспотична държава и комунизмът - тази най- тиранична и човеконенавистна идеология в човешката история - неслучайно тържествува през ХХ в. именно там), но не съм го споменавал. Което не ти пречи да си го измислиш, за да отклониш вниманието от неудобния факт: всички поддръжници на руската агресия във форума са с комунистически убеждения. Жалка картинка...
"Азов" и "Десен сектор" са фашисти предимно в промитите ви мозъци. А вероятно и там не са.
Пак подчертавам: Радата забрани както комунистическата, така и фашистката идеология. Време е да смените с другарчетата си реториката. Знам, че ви е трудно - свикнали сте да проповядвате, че всеки, който не одобрява руската външна политика, е фашист. Желая ви успех; в противен случай ще започнете да изглеждате още по-нелепо.
Снимките с разветите нацистки знамена, със свастиката, от "Азов", сигурно са манипулирани. Действията на "Азов" и Нац гвардията са изключително хуманни, като за война.
Ако Русия беше влязла като агресор в Украйна, с нейните въоръжени сили...сега Порошенко, Турчинов, ЯЙценюк и всичката фашистка сволочь там нямаше да я има, а Радата щеше да приема закон за дружба с Русия.
Любопитно е откога редовни украински войници говорят само английски, но на теб това сигурно не ти прави впечатление?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- GA_ veliki
- Контакти:
Кашчей написа:
Снимките с разветите нацистки знамена, със свастиката, от "Азов", сигурно са манипулирани. Действията на "Азов" и Нац гвардията са изключително хуманни, като за война.
Ако Русия беше влязла като агресор в Украйна, с нейните въоръжени сили...сега Порошенко, Турчинов, ЯЙценюк и всичката фашистка сволочь там нямаше да я има, а Радата щеше да приема закон за дружба с Русия.
Любопитно е откога редовни украински войници говорят само английски, но на теб това сигурно не ти прави впечатление?!
Мдааа при неонацисткото сборище на 23.03. в Санкт Петербург, странно защо руската милиция арестува протестиращи против сборището!И то в родния град на Путкин

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Себастиан Фетел написа:На кого му пука?
Важното е пропаганда да има.

Кашчей написа:dromihait написа:Кашчей написа:dromihait написа:Вчера украинската Рада прие закон, с който забранява всички фашистки и комунистически символи и идеология. Нашите разпенени путиноиди ще трябва да преосмислят реториката си. Ако им позволяват да мислят, де...
Кашчей, признай си, че си комунист и заради това ти бъркат в очите фашистите, а не заради някакви морални ценности.

- Синьо сърце
- Контакти:
Всъщност фашистите бъркат единствено в своите г...ве! Техните трупове гният по полетата на Донбас.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Всъщност фашистите бъркат единствено в своите г...ве! Техните трупове гният по полетата на Донбас.
Щом казваш, явно сте спецове и по бъркането в мъжки гъзове, ама щом това ви харесва, кой съм аз да ви съдя?

diplomat написа:Синьо сърце написа:Всъщност фашистите бъркат единствено в своите г...ве! Техните трупове гният по полетата на Донбас.
Щом казваш, явно сте спецове и по бъркането в мъжки гъзове, ама щом това ви харесва, кой съм аз да ви съдя?
Явно си някой, след като знаеш кой какъв е, само защото не харесва определено нещо в определени хора!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":