повече от половината Български фенове са ЛЕВСКАРИ.
за сведение на Стефан Стоянов!!!!!!!
ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- Долно уйно
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ
Да свършва тази ваканция и да тръгват децата на училище, че ми писна от социолози във форума 

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- trokadero_
- Контакти:
Тока от сутринта ги пържи 

-
- Контакти:
Верно ли бе ?
Автора на темата да ходи да отваря буквара, че българския му е точно за слаб 2 

- tomatomov197
- Контакти:
Защо това не си личи по посещаемостта ? 400 души публика
Дори в юбилейния сезон - средна посещаемост за А група , някакъв мит е , че много хора харесват сините , всъщност са доста мразени из страната . И това е заслужено разбира се 

Това е много интересна тема, която заслужава уважение. Очевидно е използван метод много близък то този на социологическите агенции, които следят изборите. Изкараните статистически данни са абсолютно неуспорими и както изглежда са хвърлени огромни усилия да бъде събрана информация за пристрастията на феновете в България. Аз лично съм фен на рок музиката и на скъпите вина и е радващо, че тези категории също влизат в изследването.
tomatomov197 написа:Защо това не си личи по посещаемостта ? 400 души публикаДори в юбилейния сезон - средна посещаемост за А група , някакъв мит е , че много хора харесват сините , всъщност са доста мразени из страната . И това е заслужено разбира се
Фенската им маса се дължи заради името на Апостола което са откраднали...

Всеки 2-ри левскар не знае 2 играчи на Левски, но във ФБ и пред хората се пише голям фен..

Нека да са и 5 милиона, какво значение има.. когато завинаги ще останат в сянката на ЦСКА

Върни се в “Кошче за отпадъци”