Държавата да съди Борислав Михайлов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Държавата да съди Борислав Михайлов

Мнениеот Libera » 10 апр 2015 01:37

Абе, всички в България чакат някакви милиони и някой да ги оправи...в замяна на милионите явно. Милиони наистина има, но повечето милионери не са прости като средно-статистическите фенове, за да си дават парите за нечии дългове. Аз лично не бих платил дълговете на свои роднини, какво остава на Томов, Титан и тем подобни криминални елементи. Схванете го вие - на никой с милиони не му пука за ЦСКА, защото това е фалирало, нерентабилно предприятие. Ако човек е направил милиони, той е достаъчно умен да знае значението на тези думи! Аз лично мога да помогна на който поискам български отбор със спонсорство, да рекламирам през някой отбор, но просто не съм толкова тъп, защото дори реклама през тези клубчета е излишна като гледам каква таргет група са футболните фенове. Защо да им давам стотици хиляди левове, за да получа обратно стотина-двеста нови клиенти или любовта на 1000-2000 глупака, които още ходят по стадионите? Футболът трябва да е самоиздържащ се бизнес и ако генерираш приходи от 1 милион на година, значи ще харчиш 1 милион на година - ако ще да си Левски, ЦСКА, Луноходец, Ера Севлиево, Ювентус Малчика!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 апр 2015 05:56

Във всяка държава има мафия.Но има мафия която си има държава.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 10 апр 2015 08:36

peliforewer написа:Много елементарна тема с посредствен автор,за да се дава до сега лиценз на ЦСКА от НАП са подписвали документ че имат споразумение с клуба за разсрочване на дълга,ако го е нямало това споразумение няма как от лицензионната комисия да разрешат лиценз,а Боби Михайлов пък никъде не се подписва за лиценза на клубовете,така че никой не може да го държи отговорен.А това какво е казал не винаги е истина,да не Ви напомням след мача с Италия какви глупости наговори.Друго ми е чудно,авторът явно фен на Левски го е хванало амнезия,неговия любим клуб дължи към същата държавна институция мисля че 4мил.лева,има ли разлика.Не трябва да се забравя че ЦСКА е единственият клуб на който му взеха лиценза за 500хил.лева,с изключение на 2-3клуба всички имат задължения ,да им вземат лицензите и да се оправят нещата,в шампионата ще играят три отбора.Накрая ще Ви напомня че който плаче на чужд гроб,нищо добро не го очаква.И още едно последно ЦСКА е велик клуб ,с велики фенове само за два работни дни между 27.03 и 31.03 направиха дарение за 75хил.лева за клуба,за акциите въпреки голямата бюрокрация по банките платиха 1,2мил. лева,защо от Левски не смеят да кажат колко пари са събрали от дарения,да не споменавам за "фурора" в една квартална кръчма с петнадесет сини фена някъде край Разград ,нещо което беше топновина в Гонг.

Посредствен е този,който даже името си не може да напише/forever-вечен, се пише с V ,а не с W/ ама както и да е ,въпрос на образование. Друг е въпроса,че просто не си прочел какво пише в темата. Никъде не засягам петолъчковците. Просто припомням думите на Михайлов,че лично е спасявал лиценза на ЦСКА! Ако всичко е било наред,какво е спасявал,неграмотнико? И защо не спаси Ботев и Пирин за 50 000 лева дълг? И не е ли заложил .чрез спасяването още едни 7-8 милиона дълг на ЦСКА към НАП? Какъв е смисъла да реанимираш мъртвец се видя. Ама червеноармейски тикви няма как да го разберат,просто трябва внимателно да слушат и четат темите. Не че има значение мнението им. Значение има мнението на нормалните фенове на ЦСКА,които сега се чудят кой да...... и с право! Един от тях е този,който заради рушветите под масата на Лупита и Титани позволи положението на ЦСКА да стане неспасяемо. А иначе "грамотници с високо интелектуално ниво" :lol: ,като ForeWer :roll: ,колкото искаш ама те не са Цесекари те са Чорбари като онези дето насъскаваха футболистите си да падат от Ботев,точно на принципа на простия шоп че не е важно той да е добре,важно е другия да е зле. Успех на истинските фенове на Славния ЦСКА в борбата им да го има този отбор! Другите ForeWer-ци никак не са важни! ;)
Членестоногите са примитивни създания

scot

Мнениеот scot » 10 апр 2015 09:19

Посредствен е този,който даже името си не може да напише/forever-вечен, се пише с V ,а не с W/ ама както и да е ,въпрос на образование. Друг е въпроса,че просто не си прочел какво пише в темата. Никъде не засягам петолъчковците. Просто припомням думите на Михайлов,че лично е спасявал лиценза на ЦСКА! Ако всичко е било наред,какво е спасявал,неграмотнико? И защо не спаси Ботев и Пирин за 50 000 лева дълг? И не е ли заложил .чрез спасяването още едни 7-8 милиона дълг на ЦСКА към НАП? Какъв е смисъла да реанимираш мъртвец се видя. Ама червеноармейски тикви няма как да го разберат,просто трябва внимателно да слушат и четат темите. Не че има значение мнението им. Значение има мнението на нормалните фенове на ЦСКА,които сега се чудят кой да...... и с право! Един от тях е този,който заради рушветите под масата на Лупита и Титани позволи положението на ЦСКА да стане неспасяемо. А иначе "грамотници с високо интелектуално ниво" :lol: ,като ForeWer :roll: ,колкото искаш ама те не са Цесекари те са Чорбари като онези дето насъскаваха футболистите си да падат от Ботев,точно на принципа на простия шоп че не е важно той да е добре,важно е другия да е зле. Успех на истинските фенове на Славния ЦСКА в борбата им да го има този отбор! Другите ForeWer-ци никак не са важни! ;)

Баце, мноо си зуе!
Още не си схванал как работи капитализъмъ!!!!!!!
Заради аферата "енрон" се ОТПИСАХА АКТИВИ НА СТОЙНОСТ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ. Просто ШЕФОВЕТЕ лъгъли с отчетите, изкарвали 200% печалба, за да надуят цените на акциите. В един момент ШЕФЧЕТАТА първи продават всичко, остават на ПЛЮС!?!? и средните, малките инвеститори и НЕЗНАЕЩИТЕ поемат финансовия удар. Мениджърите все още имат къщи и милиони долари от законни комисионни по сделките. Както има и самоубили се хора докарани до фалит + изчезване на пенсионния фонд на всички служители. ТЕ ТОВА Е ЦСКА! Ами ОБАМА?!?!?!? Как така позволява борсата в щатите да изтрива с един замах активи ЗА ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ. ТОЗ ЧОВЕК Е ЗА РАЗТРЕЛ ПО ТВОЙТА ЛОГИКА.
Нема как да осъдат Боби за ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ И СПАСЯВАНЕ НА ЛИЦЕНЗА. Щот по закон той не носи вина за това, че някой му е дал фалшива информация и е свършил длъжностно престъпление.
А ИНАЧЕ, НОВАТА САГА В ЦСКА МИ СЕ ИЗЯСНИ ТОКУ ЩО. Ше го разпнат в петък, за да възкръсна понеделника. Същи исус христос да ге. Шоу за публикарес и оправдание за порадната загуба.
Прогнозирам, че и срещу Ботев гол нема а вкараме.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 апр 2015 10:48

forever bluet написа:
peliforewer написа:Много елементарна тема с посредствен автор,за да се дава до сега лиценз на ЦСКА от НАП са подписвали документ че имат споразумение с клуба за разсрочване на дълга,ако го е нямало това споразумение няма как от лицензионната комисия да разрешат лиценз,а Боби Михайлов пък никъде не се подписва за лиценза на клубовете,така че никой не може да го държи отговорен.А това какво е казал не винаги е истина,да не Ви напомням след мача с Италия какви глупости наговори.Друго ми е чудно,авторът явно фен на Левски го е хванало амнезия,неговия любим клуб дължи към същата държавна институция мисля че 4мил.лева,има ли разлика.Не трябва да се забравя че ЦСКА е единственият клуб на който му взеха лиценза за 500хил.лева,с изключение на 2-3клуба всички имат задължения ,да им вземат лицензите и да се оправят нещата,в шампионата ще играят три отбора.Накрая ще Ви напомня че който плаче на чужд гроб,нищо добро не го очаква.И още едно последно ЦСКА е велик клуб ,с велики фенове само за два работни дни между 27.03 и 31.03 направиха дарение за 75хил.лева за клуба,за акциите въпреки голямата бюрокрация по банките платиха 1,2мил. лева,защо от Левски не смеят да кажат колко пари са събрали от дарения,да не споменавам за "фурора" в една квартална кръчма с петнадесет сини фена някъде край Разград ,нещо което беше топновина в Гонг.

Тук не съм си написал името,и ако искам ще напиша W,V,Q,C,Z и т.н.,това че си просто момче личи от километри,можеш да говориш само за Левски,с ЦСКА не се занимавай.Левски дължи 4мил.лв. на НАП кой го е спасявал до сега отворко,някой от ЦСКА да е пуснал тема за това не съм видял.Очаквам да пуснеш тема и за Ковачки,той дължи 120 мил.лв. на НАП,след като толкова си се загрижил за дълговете към държавата.Може и да отвориш тема колко милиони лева загуби държавата като опрости наема на ст.Г.Аспарухов от 1990г. до 1997г.,а след това им го подари за безвъзмездно ползване.Не ти си човекът който ще каже какъв цесекар съм и кои са "истинските" цесекари,аз пред който е трябвало съм се доказал.Като казваш "истински" цесекари сигурно имаш предвид Петрунов,Руди,Градев,Цимбика и др.подобни,не благодаря аз съм от другите цесекари.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 апр 2015 16:14

Държавата да съди всички в НАП и ЦСКА които са допуснали всичко това
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 10 апр 2015 17:23

Всички шефове на левски и цска през последните 7-8 год са за затвора!!! Ако това се беше случило с подобна средностатистическа фирма , досега мамицата и шяха да разкатаят за много по- малко дългове. Ето това е корумпираната ни държава.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Футбол - България”