Райд, приятел, Сашо Томов им показа, че МОЖЕ да съществува този отбор и без фалити. Тоя не е милионер, открито заяви, че чака всякаква помощ в управлението, докара клуба до ИПО. Въпроса е, другите с какво помогнаха?! Защо днес не Сашо Томов, а Инджови и Манджукови заявяват, че фалита е неизбежен?!
Защо тия милионери, хора с големи и властни кантори се хванаха за ЦСКА? Защо играят театър, че Томов ги е излъгал? Те прости шарани ли са, та кълвят на гола кука?!
Всичко това е един фарс.
И Томов отново опитват да го направят жертва?! Отново мишока е жертва. Акулите ше отплуват, екипажа на кораба ше се издави и дотам. Край. И Томов към днешна дата показа, че има топки. Тва е положението. Ако е успявал да лъже тия богаташи, значи наистина е голям Вълк. Аз се съмнявам. И всеки нормален ще се усъмни. Томов да цака милионерите?! Човек, който бе на крачка от панделата да цака хищниците?!
Това само малоумник от висша класа може да го твърди и да вярва в тази теория.
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
alexpetrof
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
GOLEADOR написа:alexpetrof написа:GOLEADOR написа:Ти си мин_тчия със сюнет,ти ще кажеш кое е по-добре.И като дадеш отговор,отиди и се самоизнасили орално и анално!Разградска разпоретина!
Той се вижда кой какъв е![]()
Защото не аз съм този, който словесно си разтваря бузките пред всеки, който е готов да даде някой лев.
До вчера цункахте чичо Лупи по главичката, а днес надувате бузки на господата Инджов и Манджуков
Как се нарича това бе другарю ?
Гелосан,я дай поста ми където съм постнал декларацията и после виж поста ми под нея какво призовавам господата М. и И. и тогава ми говори за бузки цункане и тем подобни делиормански мисли.
И аз не съм фен на Домусчиев или турците, но това не ви пречи да ме храните с големите черпаци, нали..... както и да е не бях дошъл да се заяждам, исках просто да кажа, че тази декларация е унижение, но тука веднага ме награбихте, гел, мел и т.н
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
Докара клуба до ИПО?!? Как се докарва клуб до ИПО, Кировец?
Буташ, тикаш, дърпаш, викаш Дий..твойта кожа и клуб?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кировец написа:Райд, приятел, Сашо Томов им показа, че МОЖЕ да съществува този отбор и без фалити. Тоя не е милионер, открито заяви, че чака всякаква помощ в управлението, докара клуба до ИПО. Въпроса е, другите с какво помогнаха?! Защо днес не Сашо Томов, а Инджови и Манджукови заявяват, че фалита е неизбежен?!
Защо тия милионери, хора с големи и властни кантори се хванаха за ЦСКА? Защо играят театър, че Томов ги е излъгал? Те прости шарани ли са, та кълвят на гола кука?!
Всичко това е един фарс.
И Томов отново опитват да го направят жертва?! Отново мишока е жертва. Акулите ше отплуват, екипажа на кораба ше се издави и дотам. Край. И Томов към днешна дата показа, че има топки. Тва е положението. Ако е успявал да лъже тия богаташи, значи наистина е голям Вълк. Аз се съмнявам. И всеки нормален ще се усъмни. Томов да цака милионерите?! Човек, който бе на крачка от панделата да цака хищниците?!
Това само малоумник от висша класа може да го твърди и да вярва в тази теория.
Както винаги отново смислено мнение във тази тема, браво на Кировец че го е нарисувал за тези простаци дето още се пцуят по Младенов и проф.Томов.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Какво е направил Томов? Изявяваше се пред медиите, докато други даваха парите. Той просто ги е разпределял, най - вероятно част от парите са отишли не по предназначение. Ето например зимата Манджуков е извадил едни пари за заплати и плоския е видял удобна възможност и си е прибрал сумата от 120 000 евро, която уж беше обещал да не си вземе, а да ви даде за сектора ...
Кашчей написа:Докара клуба до ИПО?!? Как се докарва клуб до ИПО, Кировец?
Ами явно се докарва по някакъв начин, г-н Тиквеник. щом има вариант да те отрежат втория път, значи първия си бил изряден.
-
гражданин от село
Синьо сърце написа:От малък съм закърмен с тръпката на Дербито. Като пораснах и тръгнах по мачове, си беше цял ритуал. Два дни преди това те свива корема, коментират се играчите, стратегии, кой даиграе и къде...Вечерта преди мача се сберем, пък се заяждаме, почерпим се с нещо. На сутрината се носят едни каси с бира в пушкома на Париж, пък се почва. Наказателните отряди на червените тръгват, тръгваме и ние-Сточна гара, Центъра, пък кат се засечем-бой! Сберем трофеите и на дървото. Пием по още нещо-и за стадиона. Напрежение, ами ако паднем? Влизаш в сектор Б-отсреща реват, ревем и ние. Отборите излизат, загрявка. Песни до откат, напрежението расте...
Първи съдийски сигнал-и се почва! Бомба на пистата и напред!
Направете нещо, ей!
[offtopic]В 1-во ли си учил?[/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
GOLEADOR написа:Pichichi написа:Най-лошите управници в историята на клуба са Сашо Апашо и боклуците само се чудя кой е номер едно!
Но все пак клоня към Сашко лъжеца (ака г-н Томов и проф. Томов), все пак ако беше осигурил лиценз на ЦСКА 2008-ма въобще нямаше да се стига
до боклуците може би и кризата в ЦСКА щеше да е доста по-малка и забравена вече.
1.През 2008 кой бе собственик на ЦСКА,Томов или Митал?
2.Не забравяй защо през 2008 ЦСКА не можа да се изплати дължимото към НАП.Ако "Апашо" както го нариаш ти бе улрил данъци като Батков Гришата и другите от А група,дълга към НАП щеше да е платен.И за това,че Томов е бил честен към държавата,ти го наричаш "Апашо"!Мдаааа.
През 2008г. Томов НЕ БЕШЕ честен към държавата!
Честните хора си плащат данъците,дълговете и ЧАК тогава правят трансфери!
Обаче Гарибов(нали се сещаш) каза:"Можехме да платим задълженията,но предпочетохме да правим трансфери!"
Честните хора така НЕ ПРАВЯТ!
Сега лошите Томов и Младенов ги няма,нищо вече не пречи на Манджуков и Инджов.Ако ще ни фалират,семействата да предоставят акциите си безвъзмездно на Томов и да оставят професора да се оправя с положението.Така поне още ще имаме шанс да ни има и да участваме в ЕКТ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
GOLEADOR написа:Сега лошите Томов и Младенов ги няма,нищо вече не пречи на Манджуков и Инджов.Ако ще ни фалират,семействата да предоставят акциите си безвъзмездно на Томов и да оставят професора да се оправя с положението.Така поне още ще имаме шанс да ни има и да участваме в ЕКТ!