ДК ще накаже ли Моци?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

trakia89
Контакти:

Re: Срам и позор-Наказаха Моци с една среща и 300 лева

Мнениеот trakia89 » 09 апр 2015 17:16

Снощи за същото положение като на Моци дадоха жълт картон на Тиаго Алкантара. Два мача наказание мисля че е справедливо на фона на това което направи.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 апр 2015 17:17

blue avalanche написа:
По време на двубоя Йорданов не отсъди дори нарушение, но пише в уведомителното си писмо до ДК, че е допуснал грешка като не е изгонил с директен червен картон румънеца от Лудогорец.

Главният рефер посочва, че е имал лоша видимост заради самия Николич, а също така е бил разсеян от контузия на Борис Галчев, който в същото време чакаше да се върне на терена след оказана му лекарска помощ.

Страничният съдия в половината на терена, където стана нарушението - Георги Тодоров, посочва, че е следил само дали има игра с глава на Моци или Николич за евнетуална последващата засада, но не е видял грубия удар на Моци срещу съперника.

Допълнителният асистент-съдия на аутлинията при вратата на Лудогорец обяснява, че е виждал гърба на Моци и също не е видял грубата игра.

ИзображениеИзображение

Ей тоя страничния много избирателно зрение има бе. :mrgreen: Вижда играчите само от врата нагоре. :mrgreen: Толкова са жалки и смешни в обясненията си, че няма накъде.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 09 апр 2015 17:18

trakia89 написа:Снощи за същото положение като на Моци дадоха жълт картон на Тиаго Алкантара. Два мача наказание мисля че е справедливо на фона на това което направи.

ЗНачи нормално е на Тиаго да му дадат само жълт картон, а на Моци защо искаш 2 мача наказание? Нали е "същото положение"...
Интериорни врати - Врати хармоника

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 09 апр 2015 17:19

Teo написа:На запад за това провинение гореше над 10 срещи... умишлено скачаш с крака напред без да играеш за топката с презумпцията да му изкараш червата и те наказват с една среща и 300 лева.. ХАХАХАХА.... отново световен прецедент :idea:

също съм на мнение че положението е за червен картон,НО ако снощи си гледал мача на баиерн и леверкузен,би ли ми казал какво отсъди съдията за АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ на играч на байерн.и дали този играч там ще изгори за 10 мача.
а че наказанието е смешно спор няма

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 апр 2015 17:23

Може ли да се накаже бъдещият президент на БФС с по сурово наказание :) :)
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 апр 2015 17:25

vency75 написа:
Teo написа:На запад за това провинение гореше над 10 срещи... умишлено скачаш с крака напред без да играеш за топката с презумпцията да му изкараш червата и те наказват с една среща и 300 лева.. ХАХАХАХА.... отново световен прецедент :idea:

също съм на мнение че положението е за червен картон,НО ако снощи си гледал мача на баиерн и леверкузен,би ли ми казал какво отсъди съдията за АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ на играч на байерн.и дали този играч там ще изгори за 10 мача.

Картона е кристален и спор няма , можело е малко по сурово наказание да му шибната на Муцката
Изображение

KellyB

Мнениеот KellyB » 09 апр 2015 17:27

vency75 написа:

Алкантара игра за топката и неволно ритна противника, докато при Моооцииии, Моооцииии нямаше никаква възможност за досег с кълбото! А кракът му беше още в началото насочен към тялото на Николич.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 09 апр 2015 17:30

pampi написа:
razgneven написа:11 на 10 не е все тая. Казвам, че при 4:0 резултат и 11 на 10 да бяхме пак щяхме да ви бием - може би не с 4 гола, но щяхме да победим. А иначе на мача на армията ви вкарахме гол когато бяхме 10:11. Не ви бихме щото не ви вкарахме втори гол - елементарно. Какво си противореча? Няма да се регистрирам с нов ник. Толкова неадекватни коментари видях, че не издържах да не отговоря. Един друг се надъхване с несъществуващи конспирации и тн. А истината е, че наказанието е такова каквото е по правилник и такова щеше да е без значение дали е моци, бедоя, или апата примерно. Разликата е, че моци не беше изгонен и това беше единствената грешка в тоя мач на съдията. Същия този съдия, който на мачът с литекс (1:0 за литекс) свири несъществуващ първи жълт картон на моци заради който в последствие беше и изгонен румънецът с втори жълт. Тогава как никой не реши че Йорданов е нещо купен, пробит или там както искат да го наричат?

:lol: :lol: :lol:
Що не бихте Литекс бе, като играхте 10 на 11 бе, свръхчовици...? Много си далеч то футбола, джанъм, много... При 10 на 11 в 25 мин. и 0 на 0, щяхте да драпате за равен, ама нейсе ... радвай се докато можеш, щото утре Гела като го хване липсата, ще останат само спомени... :lol:

и как точно щяха да драпат.с просто око се вижда че цска нямат сили за повече от минимална загуба.доказателство-предните 5 мача.и предполагам следващите 4-5.и колкото и да не харесвам домуса заради наглото му поведение,това не означава че лудогорец не играе най добре в БГ.не ми се иска да е така но за съжаление в момента нещата са такива.и защо както писа един друг ,някои от другите отбори не нарпави това което направи лудогорец.имаха възможност за ново начало,пари,лоби,но не успяха.защо?защото трябва и правилна политика на клуба.и финансова и дисциплинарна.а това го няма нито в левски нито в цска,нито ботев или другите отбори.най близо са може би литекс.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 09 апр 2015 17:33

KellyB написа:
vency75 написа:

Алкантара игра за топката и неволно ритна противника, докато при Моооцииии, Моооцииии нямаше никаква възможност за досег с кълбото! А кракът му беше още в началото насочен към тялото на Николич.

Моци въобще не гледа Николич, той не го вижда....ама ето Де Йонг на световното....и нищо. Стига с тия пристрастия. И аз не го харесвам Моци, ама стига с тоя вой. СМешно става вече

http://vbox7.com/play:24394639
Интериорни врати - Врати хармоника

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 09 апр 2015 17:33

KellyB написа:
vency75 написа:

стигааа .стига глупости.алкантара нямо как.та онзи ако не беше скочил нали щеше да му откъсне главата от шията.това и в двата случая е опасна игра към противника и нищо повече.просто търсим да обвиним за всичко другите.ок .картон да ,но да искаш по голямо наказание от мач два е смешно.

Върни се в “Футбол - България”