ДК ще накаже ли Моци?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

razgneven
Контакти:

Re: Срам и позор-Наказаха Моци с една среща и 300 лева

Мнениеот razgneven » 09 апр 2015 14:56

pampi написа:
razgneven написа:Абе фенче нали ви видях какви идвате в разград!! На всички колите ви са с регистрации от разград и околността (слиЙЕн, шумЯн, търговище, и други). Голееееми грандове. Нямате 5 лв от софия да се вдигнете до разград за фенска маса ми говорят! И на левски и цка феновете, които идват в разград за 80% от североизточна българия. Смешници! Големите столичани! И 12 на 10 да играете от цска срещу лудогорец в момента не може да ни победите.

Чиш, пиши България с главна буква! Ти от кое село до Разград си бе, аркадаш? Колкото до бройката на терена, трудно се играе срещу 16 човека, джанъм, ама още тая седмица Локото ще ви нацепи дупенцата...

Не ме учи на правопис. Не съм от село, а и да бях няма никакво значение. Важното е, че прословутата фенска маса и на двата отбора (милиони .. нали така казвате) не успяха да съберат пари уж за жизненоважни лицензи и за спасяване на великите клубове. Нямате фенове да съберат не милиони, нямате фенове да дарят стотици хиляди дори. Всеки от милионите фено на цска или левски по 2 лв да беше извадил нямаше да имат проблеми с лиценза ама са фенове само на приказки. Когато дойде време да си плащат билетите за вход, билетите за автобус или да дават пари за бензин или хореография нещо липсват. И щото са ви милиони феновете не можете да напълните нито армията, нито герена още по малко Националния стадион. Това сте вие - едни умрели мастодонти живеещи на стара слава от времена когато е нямало с кого да се конкурирате освен със самите себе си.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 апр 2015 15:08

razgneven написа:
pampi написа:
razgneven написа:Абе фенче нали ви видях какви идвате в разград!! На всички колите ви са с регистрации от разград и околността (слиЙЕн, шумЯн, търговище, и други). Голееееми грандове. Нямате 5 лв от софия да се вдигнете до разград за фенска маса ми говорят! И на левски и цка феновете, които идват в разград за 80% от североизточна българия. Смешници! Големите столичани! И 12 на 10 да играете от цска срещу лудогорец в момента не може да ни победите.

Чиш, пиши България с главна буква! Ти от кое село до Разград си бе, аркадаш? Колкото до бройката на терена, трудно се играе срещу 16 човека, джанъм, ама още тая седмица Локото ще ви нацепи дупенцата...

Не ме учи на правопис. Не съм от село, а и да бях няма никакво значение. Важното е, че прословутата фенска маса и на двата отбора (милиони .. нали така казвате) не успяха да съберат пари уж за жизненоважни лицензи и за спасяване на великите клубове. Нямате фенове да съберат не милиони, нямате фенове да дарят стотици хиляди дори. Всеки от милионите фено на цска или левски по 2 лв да беше извадил нямаше да имат проблеми с лиценза ама са фенове само на приказки. Когато дойде време да си плащат билетите за вход, билетите за автобус или да дават пари за бензин или хореография нещо липсват. И щото са ви милиони феновете не можете да напълните нито армията, нито герена още по малко Националния стадион. Това сте вие - едни умрели мастодонти живеещи на стара слава от времена когато е нямало с кого да се конкурирате освен със самите себе си.

Пак те питам, от кое разградско село си бе? Много добре знам, че над 70% от публиката на Лудогорец не е от Разград, а от Исперих, Завет, Кубрат и селата... Разград никога не е бил футболен град и никога не е имал свястна собствена школа...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 апр 2015 15:10

razgneven написа:
Долно уйно написа:
razgneven написа:Стига глупости. На всички безпристрастни е ясно, че ударът беше НЕумишлен. Правилникът ясно гласи - чл. 22, ал. 1 буква в - за груба игра в игрово време наказанието е червен картон, глоба 300 лв и 1 мач наказание. Кое не е ясно?

Кога е получил червен картон?

Не е получил по време на мача, но според правилника нарушението е за червен картон и комисията налага наказанието, което се полага за съответното нарушение.

Я отвори правилника и прочети, какво е записано в чл.22, ал.1, буква "Г" http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... 4-2015.pdf срещите една ли са или две, паричната глоба ми е все тая за нея?
Последна промяна от Долно уйно на 09 апр 2015 15:10, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 09 апр 2015 15:10

Срам и позор, престъплението на десетилетието е със смешно наказание
всичко е купено в тази държава, от президента до чистача
няма справедливост , никакваааа

ето вчера за същото углавно престъпление в Германия наказанието е 3 месеца в затвор без право на отмяна

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 апр 2015 15:12

Някой помни ли по каква причина Присо беше наказан за 8 мача :?:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 апр 2015 15:14

Горкия човек-трибуна Цоци, направо да го ожали човек? :cry: :|
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
k@r@k0nju1
Контакти:

Мнениеот k@r@k0nju1 » 09 апр 2015 15:15

eddie написа:Някой помни ли по каква причина Присо беше наказан за 8 мача :?:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1298263

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 апр 2015 15:16

razgneven написа:
pampi написа:

Момче регистрирай си нов ник, че тоя го усра с 12 коментара !!! Трябва да си много ама много прост, че да твърдиш 11 на 10 е все тая!!! Като изгониха играч на ЦСКА в първия мач станаха 10 на 10, защо не ни бихте. От 12 коментара в 10 си противоречиш, моля те премисли и тогава пиши. Гелосаната мастия ми е любимец !

razgneven
Контакти:

Мнениеот razgneven » 09 апр 2015 15:17

Долно уйно написа:
razgneven написа:
Долно уйно написа:
razgneven написа:Стига глупости. На всички безпристрастни е ясно, че ударът беше НЕумишлен. Правилникът ясно гласи - чл. 22, ал. 1 буква в - за груба игра в игрово време наказанието е червен картон, глоба 300 лв и 1 мач наказание. Кое не е ясно?

Кога е получил червен картон?

Не е получил по време на мача, но според правилника нарушението е за червен картон и комисията налага наказанието, което се полага за съответното нарушение.

Я отвори правилника и прочети, какво е записано в чл.22, ал.1, буква "Г" http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... 4-2015.pdf срещите една ли са или две, паричната глоба ми е все тая за нея?

22, ал. 1 буква Г е за удар без топка и без умисъл да се играе с топката! Примерно - удар с лакът в наказателното поле при борба за по-добра позиция преди изпълнение на корнер или пряк свободен и други подобни. В случая това не е ситуацията.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 апр 2015 15:17

Футболистът на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара демонстрира кунг-фу стил в сряда вечерта в мача за Купата на Германия срещу Байер Леверкузен.

Испанският национал направи дългоочакваното си завръщане през миналия уикенд, когато се появи в мача срещу Борусия Дортмунд. Появата му сложи край на продължителното възстановяване на футболиста, но дали треньорът Хосеп Гуардиола може да бъде доволен?

В последните минути на редовното време Тиаго Алкантара нанесе ужасяващ кунг-фу ритник срещу Кислинг. Реферът показа жълт картон, но изглежда феновете настояваха за червен.

Айде и за това момче 300 евро глоба. :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h4a0SNwYQKs[/youtube]
Последна промяна от dreben23 на 09 апр 2015 15:24, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”