|ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: |ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 08 апр 2015 23:53

Мачкай Брендънееееееееееееееееее ..затваряйййййййййй усти на болните хейтъри ахахахаа :lol: :lol: :lol:
Идва ред на Астон Вила ! Бием ги и отиваме на финала да отмъстим на топчиите .Искам реванш !
Много труден мач беше ,защото Блякбърн бяха по наакани и от Моуринката . Много затворен отбор ,както казах на полувремето ,трябва изненадата и ето че с едно изненадващо двойно подаване с едно докосване и ги изненадахме . Браво на Фелипе ,нагърби се пак тоя големец и ни донесе победата !
Като цяло не ми харесаха ,особено в предни поцизии. Стърлинг и Стъридж са длъжници на отбора от доста време насам. Не им се получава играта и това е . Миналата година ,бяха неудържими ,но сега слабичко .Айде Стъридж се върна от дълга контузия и може би чак другия сезон ,ще си върне оптималната форма ,но Рахимчо ако иска тая висока заплата ,трябва да си я заслужи.
Лоша контузия на Сако за съжаление ,но Туре го замести по перфектен начин .Днес беше корено различен ,нямаше я тая плахост. Останалите да се възстановяват и да смачкат Нюкасъл в понеделник .
Как сте хейтърчета ,гадничко ли ви е ,че големия Брендън закара Ливърпул на Уембли ? хахаха
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Ponko

Мнениеот Ponko » 08 апр 2015 23:56

Леле тоя мениджър ли е тренер ли е си вярна наистина след този безумно слаб и измъчен мач,че Брендън затваря нечии усти и мачкал.... махнете го тоя вече моля... става банален. Ок приемаме,че Ливърпул победи Астън Вила на Уембли,но после срещу Арсенал какво прави с тази игра? А? Хайде малко по-сериозно моля!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 апр 2015 00:19

Гледах мача отчасти, но Блекбърн се бяха затворили здраво, а срещу такива отбори хич ни няма.
Отиваме на Уембли, а срещу Вила всичко зависи от нас!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 09 апр 2015 00:34

Ponko написа:Леле тоя мениджър ли е тренер ли е си вярна наистина след този безумно слаб и измъчен мач,че Брендън затваря нечии усти и мачкал.... махнете го тоя вече моля... става банален. Ок приемаме,че Ливърпул победи Астън Вила на Уембли,но после срещу Арсенал какво прави с тази игра? А? Хайде малко по-сериозно моля!

Ние сме фенове на Ливърпул и като такива сме длъжни да вярваме до последно. Тези, които следят форума от повече години знаят защо аз съм последния, който ще тръгне да адвокатства на въпросния колега, но в случая предпочитам той да излезе прав отколкото тези, с които се джавка по форума в момента. Честита победа и както пишеше на един от транспарантите на стадиона If you believe, you can achieve!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 апр 2015 00:38

Dzheff написа:
Ponko написа:Леле тоя мениджър ли е тренер ли е си вярна наистина след този безумно слаб и измъчен мач,че Брендън затваря нечии усти и мачкал.... махнете го тоя вече моля... става банален. Ок приемаме,че Ливърпул победи Астън Вила на Уембли,но после срещу Арсенал какво прави с тази игра? А? Хайде малко по-сериозно моля!

Ние сме фенове на Ливърпул и като такива сме длъжни да вярваме до последно. Тези, които следят форума от повече години знаят защо аз съм последния, който ще тръгне да адвокатства на въпросния колега, но в случая предпочитам той да излезе прав отколкото тези, с които се джавка по форума в момента. Честита победа и както пишеше на един от транспарантите на стадиона If you believe, you can achieve!

Това е така,но този колега е досаден. След толкова тежък и измъчен мач да пише подобно нещо. А защо не го писа изминалите 2 седмици? Дано Ливърпул отиде на финал ще се радвам много и искрено им го желая,но се притеснявам от Арсенал и то с основание,защото този мениджър като цяло не е показал,че умее да побеждава ГОЛЕМИТЕ отбори в ГОЛЕМИТЕ мачове.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 апр 2015 01:01

Балотели е болен, както каза и Роджърс преди мача

Изображение
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 09 апр 2015 01:06

Продължаваме да мИчтаЙм. :mrgreen:
YNWA

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 09 апр 2015 01:44

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bOVaSica_j0[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 09 апр 2015 09:26

Очаквах по-лесен мач. Блекбърн бяха много затворени, но и ние не успяхме да създадем кой знае колко голови положения, въпреки че държахме топката и играхме пред тяхното наказателно поле през по-голямата част от мача. Теренът беше ужасен и това също ни попречи в известна степен. Хубавото е, че отиваме на Уембли и шансът за трофей през този сезон е още жив.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 апр 2015 14:47

john barnes написа:Очаквам един умрял от страх лебед,който се застрахова откъм състава. Вече е загубил съблекалнята,което е първата стъпка към мечтаното уволнение. За мача очаквам срамно отпадане и поредния нулев сезон,под ръководството на тактическия гений от северна ирландия...

Умрял от страх ? ахаха Страхлива е тактиката на Бенитес а на Брендън винаги е била нападателна .
Загубил съблекалнята ? ахахаххахахаа
И кво очакваш викаш ? :lol: :lol: :lol: Ай ся земи тая победа и се побъркай от нерви :lol: лебеда ти го сложи целия до ташаците :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”