КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 0:0 FT

Мнениеот Eminem » 09 апр 2015 02:07

Neron написа:
Eminem написа:
Neron написа:Чух, че има шанс реванша да е на Васил Левски. Колко вероятно е това? Един час 19:30 на Васил Левски ще привлече много повече хора, защото има удобен транспорт. Мисля, че няма да сбърка ръководството ако наеме Васил Левски.

И какъв е смисъла ? 40 хиляди ли се чакат на стадиона ?

Много по-удобно е всичко на Васил Левски. Още повече, че може да се направи кампания като в Арена Армеец. Там щом се събраха 12 хиляди защо да не се съберат 20 на Васил Левски? Ако е там ще отида, защото после мога лесно да се прибера където и да е.

Наемът е голям + обичайните глоби = няма финансова изгода. Така губим домакинския фактор.
Другото, което е...какво значение има бройката фенове на стадиона, след като в 90% от времето се пее за ку*ове, пут*и, селяни умрете, КЗЦ и т.н. ?
Последна промяна от Eminem на 09 апр 2015 12:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 09 апр 2015 05:19

Това е вече истинският Левски и ако продължават да се раздават до-край ще се върне публиката на стадион Г.Аспарухов ! ;)

мили

Мнениеот мили » 09 апр 2015 08:05

мили написа:С Моци или без, пускаме Левски на финал, напук на ЦСКА. Левски ще играе в ЕКТ, ЦСКА с пето място в А ПФГ няма да види Мура.

Този мач ви го даваме, но не защото много ви обичаме, а защото много мразим розовите. Писах го преди няколко дни в темата за Моци. Лудогорец ако не вземе купата(за какво ли ни е) и стане шампион, от А ПФГ се класират 4 отбора за ЕКТ. Ако Лудогорец вземе купата класират се първите 5. ЦСКА ще е на пето място.

W84me написа:Доволен съм от мача, резултата не е много добър, но всичко ще се реши на 29-ти! За бомбите - пълна тъпотия!

Не само бомбите, ами и маймунските звуци срещу Мисиджан.
Лично аз ще се опитам да сезирам УЕФА, на 29 Април да са внимателни.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 апр 2015 08:38

мили написа:
мили написа:С Моци или без, пускаме Левски на финал, напук на ЦСКА. Левски ще играе в ЕКТ, ЦСКА с пето място в А ПФГ няма да види Мура.

Този мач ви го даваме, но не защото много ви обичаме, а защото много мразим розовите. Писах го преди няколко дни в темата за Моци. Лудогорец ако не вземе купата(за какво ли ни е) и стане шампион, от А ПФГ се класират 4 отбора за ЕКТ. Ако Лудогорец вземе купата класират се първите 5. ЦСКА ще е на пето място.

W84me написа:Доволен съм от мача, резултата не е много добър, но всичко ще се реши на 29-ти! За бомбите - пълна тъпотия!

:) :) :) Много насериозно се взехте нещо. Викаш ако не ни дадете мача, не може никога да ви бием на Герена, а? :mrgreen: Кои бехте вие? Разградски селянчета.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 апр 2015 09:07

мили написа:

О, милият!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 09 апр 2015 09:08

Никакъв Васил Левски, мача задължително на Герена /ми е дома/.
Добра игра,не хулете Абди и Краев те имаха много работа в защита, затова бяха по слани в атака.
Гаджев -мн добър мач неговата работа беше да покрива празните зони и с изключение на 2-3 ситуации се справи.

Съгласен съм и за треньора, сефте такъв оптимизъм и в мен.
На 29-ти всички на стадиона и да наместим тухлите в сектор А с вибрацииите от агитката :)
Изображение

мили

Мнениеот мили » 09 апр 2015 09:11

terata написа:
мили написа:

:) :) :) Много насериозно се взехте нещо. Викаш ако не ни дадете мача, не може никога да ви бием на Герена, а? :mrgreen: Кои бехте вие? Разградски селянчета.

Можете, не съм казал никъде, че не можете.
Колкото до "селяните", още по времето на "тато" те се изселиха в "Софето". Ние останахме, гражданите.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 апр 2015 09:27

Както винаги съм казвал, че треньора е по важен дари от играчите. Със силен треньор може да се постигнат добри резултати дори и с не толкова добри играчи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 апр 2015 09:28

Можете ли да ми пратите пълен запис на мача , че не можах да го гледам. Благодаря.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2015 09:47

Tрябва да отбележим добрата игра на Йорга.
Той направи някои много леки грешки в предишните мачове, но снощи с намесите си при ударите на Безяк и Марселиньо, показа сериозна класа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”