Болен Левскар написа:Черният козел написа:Болен Левскар написа:Черният козел написа:diplomat написа:Болен Левскар написа:Тази тема си е като социално проучване за това кой във форума има повече от 2 грама мозък. За жалост са малцина! Болшинството се кефят на л@йното изср@но от една проста мутра, която директно или индиректно ограбва тях и техните отбори. Изводът е, че си заслужаваме мутри да ни управляват. Та нали ГГ сам си призна, че на времето направи Литекс шампион точно с тези средства - приятелски мачове, хванати съдии, играчи,... Левскари, ЦСКА-ри, Ботевисти, Локомотивци, погледнете какъв тъп виц са ни отборите, и тогава обвинявайте хора като Домусчиев за неволите си. Всяка друга реакция е в резултат на омраза, злоба, и дива селяния, точно като статията!
Поклон, брато, един да му светне крушката, дето се вика. Лошото е, че повечето ти съмишленици не са на твоя разум и никога няма да бъдат!

И аз правя поклон,за това мнение,нооо,времената са други осъзнайте се или ще тъпчем на едно място !
Какво по-явно тъпчене на едно място от това да одобряваме езика на мутрите от 90-те? Ти с ГГ към прогрес ли си тръгнал? Когато мутрите се карат ние не трябва да избираме страна! Ние сме от другата страна на барикадата, а не с която и да е мутра!
Явно не можем да се разберем ! А,Кирчо и съдиите ?
Не съм казал че Домусчиев е по-добър. Проблемът е реакцията на хората. До кога ще се крием зад една мутра за да си го изкараме на друга? Защо не сме против всички тия галоши, дето се еб@ват с нас по най-брутален начин? Защо му пляскате на ГГ? Нима забравихте, че той е същия? Такава ни е и логиката като идем да гласуваме. Такъв ни е живота - омраза, злоба, и селяния!
Ааа взе ми думите от устата,абсолютно си прав ! Но има едно,но,всички сме големи тарикати по-форумите но иначе хич ни няма ! Но ти не се нервирай акулите ще се самоизкльопат и всичко ще е 0.К. Жалко само,че ще е с няколко години закъснение !!! Ама като сме п...и е така !!! Браво за мнението,разбрах те,така де вдянах ! И все пак Гришата постъпи добре !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.