Rivaldo10 написа:Идиотите с бомбичките осъзнават ли, че едно евентуално наказание може да ни извади дори от "А" група?!
Въобще не им пука, те НЕ са фенове на Левски!!!
Кофти резултат. Добра игра на Левски, имаме стил на игра, но трябва още време.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Идиотите с бомбичките осъзнават ли, че едно евентуално наказание може да ни извади дори от "А" група?!
Синьо сърце написа:Ей, Абди много топки отне и обработи, в защита много помагаше, недейте така!![]()
А какъв фаул срещу него за блъскане отзад в края не свири "правилния" съдия, не е истина...онова цигане всячески го прпвокираше за втори жълт. Да отбележим и удар с лакет на Безяк в главата на Бедоя-естествено незабелязан( за такова нещо летището за мухи директно изгони наш играч в едно дерби с Литекс!). Но нашите днес и в това ми харесаха-яко с теслите и никакво отстъпване дори за тъч!
Браво на момчетата, пари не са взимали-не гъкнаха, излязоха и се бориха.
Eminem написа: Добра игра на Левски, имаме стил на игра, но трябва още време.
plamenst7 написа:Вярно е, че на реванша стадиона трябва да е пълен, но не знам защо някак си сърцето ми се свива като знам какви золуми могат да сътворят някои идиоти и съвсем да доубият клуба.
Току що по БНТ НD съобщоха и за расистки възгласи спрямо Мисиджан.
petko.h.markov написа:Имате те си ТРЕНЬОР.
petko.h.markov написа:Имате те си ТРЕНЬОР.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта