Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Умен ли е Кирчо?

Мнениеот ogrizko » 08 апр 2015 21:06

Вълчан написа:Умен е....не се прави отбор със такива резултати от случаен човек.

+1 според мен дори нарочно предизвиква другите около себе си, за да ги накара да се развиват ...какво ще им помогне ако се мазни на левски и цска, после като излезнат в европа истината се вижда ...така че правилно ги дразни и предизвиква, за да стават по-добри и да се развиват и да гледат собствената си паница, вместо да се занимават само с лудогорец ...и това, че съдиите изпитвах някакъв страх от лудогорец може и да е вярно, но това по-скоро е проблем в главите на съдиите, отколкото някаква намеса на клуба и домусчиев ...просто са страхливи и затова леко дават превес на силния на деня :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

санди.74

Мнениеот санди.74 » 08 апр 2015 21:07

Умна мутра има ли?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 08 апр 2015 21:07

veselinsk написа:
IvailoRz написа:Според мен е много умвн и човек с голям потенциал щом е успял да направи всичко това в живота си .

Сигурен,съм,че самия Киро няма такова високо мнение за себе си, каквото ти имаш за него :mrgreen:

Ми не всеки може да изгради бизнес империя ...аз със аиг не мога , ако ти можеш...давай ,евала :)

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 08 апр 2015 21:09

Сигурно е умен, за да успее да получи едни заводи от едни хора. Но понякога, когато човек много си повярва, нещата излизат от контрол. Поредното доказателство, че са тръгнали по стъпките на "Левски" след ШЛ. И Батков тогава плещеше глупости наред. Но Кирчовото тимче кой ще го помни след 2-3 слаби години?

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 08 апр 2015 21:10

Жълто-черен Пловдив написа:Според мен, не особено.
За има-няма една година настрои цяла футболна България срещу себе си.
Последният пример - безсмисленото заяждане с Ботев и Литекс.
Преди това с Цветан Василев и Александър Томов.
Освен Батков и Лаута - друг не знам да му симпатизира...

Умните хора никога не си създават излишни врагове, дори да са на гребена на вълната.

Всичко се прави с умисъл. В момента Тиквата и компания го използват най-рационално. Нали целта е след Цветан Василев, да се ограби и Гриша Ганчев. По между другото говори се гелосания педал дължи около 100 милиона на Банката на Цецо Василев и към 30 милиона на Гришата. Всичко това няма да се върне нито на банката нито на Гриша Ганчев.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 08 апр 2015 21:11

IvailoRz написа:
veselinsk написа:
IvailoRz написа:Според мен е много умвн и човек с голям потенциал щом е успял да направи всичко това в живота си .

Сигурен,съм,че самия Киро няма такова високо мнение за себе си, каквото ти имаш за него :mrgreen:

Ми не всеки може да изгради бизнес империя ...аз със аиг не мога , ако ти можеш...давай ,евала :)

Разбира се, сам си я е изградил :lol:

Кой е Кирил Домусчиев и как успя да стигне до огромното си богатство?
Той започва от търговийка на сергия, когато е едва на 20 години. В дъното на забогатяването на двамата братя стои майка им. Тя е дългогодишен директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира чрез фонд „Напредък“, на който става шеф.
Изображение

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 08 апр 2015 21:11

Сега Кирчо трябва ритуално да се гръмне в главата. Ботев - Литекс уреден, щото малко били картоните и Ботев нямало да протестират отмяната на гола. Лудогорец - Левски не е уреден, щото картоните били повече, (очаквам!) Лудогорец да протестира "непоказаните" червени картони за Левски и т.н. Новият "гуру" на българския футбол настъпва уверено! Слагайте чалмите и вадете вазелина.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 апр 2015 21:12

Лаута? :lol:

Право се е заял с цецу василев.Кога ще върне парите? 8-)
Последна промяна от kubik на 08 апр 2015 21:15, променено общо 2 пъти.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Nemanja.Vidic91
Контакти:

Мнениеот Nemanja.Vidic91 » 08 апр 2015 21:13

Тои се мисли за някакъв господ тоя домус да сте видели някъде Абрамович или собственика на Барселона да говорят простотии всеки ден :?:

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 08 апр 2015 21:13

IvailoRz написа:
veselinsk написа:

За всеки такъв като него рано или късно има "Буда бар". Ако се сещаш за какво иде реч.

Върни се в “Лудогорец”