Арсенал шампион-мисия възможна!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Арсенал шампион-мисия възможна!!!

Мнениеот hajitsu » 08 апр 2015 16:53

Разбира се, че имат теоретични шансове. Ще бъде супер, ако някой наруши хегемонията на Челси и Сити в Англия. ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Nemanja.Vidic91
Контакти:

Мнениеот Nemanja.Vidic91 » 08 апр 2015 17:12

hajitsu написа:Разбира се, че имат теоретични шансове. Ще бъде супер, ако някой наруши хегемонията на Челси и Сити в Англия. ;)

Каква хегемония на Челси като не са ставали шампиони от 5 години.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 апр 2015 17:14

Ще ви се да се дъним, но вие така и не може да проумете, че отборите в Англия са слаби и може да изпраскаме всичките. Първата работа обаче е да ни извадят някой футболист от строя сега, защото от тази форма, в която сме ще си изпатят не само изпадащите. :lol:
Иванович вкарва повече голове, физически е по-добре сложен и е по-опитен, това са му предимствата пред Ектор, други няма. Вярно, Белерин е малко зле във въздушните двубои тук съм съгласен, но там има кой да поправя- дървото Мертезакер, Кос или Габриела! :mrgreen:
Такива бъзици ще отнесете заради пренебрежението към Арсенал през целия сезон ако се облажим с титла, че няма да ви се ще да влезете във форума! :lol:

Иначе и аз смятам, че има вероятност да не останем втори, няма лошо, аз лично бих се задоволил и с първото място :) , но по-важното е, че говорим изобщо за титла, а допреди няколко кръга темите на общуване бяха свързани с топ 4, а вие даже за топа не ни брояхте, нека да си припомним каква жлъч се изсипваше и тогава, но то с хейт не става, момци, иска си да се вглеждаш в детайлите на играта по-задълбочено и не за момента, а в перспектива, съдейки по възможностите на отборите и качествата на треньора. :)

Кефи ли го някого или не, Венгер е най-добрият действащ треньор и в момента, а клишетата, че не знаел какво да прави в големите мачове не вървят вече, а вземете и си поприпомнете някои резултати от тях съвсем наскоро. :) Много добре си знае той, защото е номер едно в треньорската гилдия с нещата които постига, талантите които произвежда и най-важното кинтите, които печели за Арсенал и го създава той, не ги взема даром, кога ще си го набиете това в главичките и да започнем да правим малко и разлика кой колко усилия и пари влага и да измерваме успехите възоснова на същото количество усилия и пари, а не познатите истории със звезди от небосвода от резервните скамейки в Примера. :P
Спирам, щото и без това си говоря сам, личи си ви левскарското мислене, спор няма. :) [offtopic]Промит или препрограмиран мозък трудно може да възвърне и правилните си функции и начини на мислене и употреба, но здраве да е. Моят засега не е бил промиван, старал съм се да не бъде, дано да е така и в бъдеще и си функционира що-годе нормално, затова и получавате и доза обективност по всякакви въпроси, независимо дали това ви дразни или не ви харесва. :) Айде малко почивка, че има мачове сетне за гледане! :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 08 апр 2015 17:14, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 08 апр 2015 17:14

Gary Shaw написа:
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Програмата на Челси до края на сезона във ВЛ:
12 април - КПР - Челси
18 април - Челси - Ман Юнайтед
26 април - Арсенал - Челси
29 април - Лестър - Челси
3 май - Челси - Кристъл Палас
10 май - Челси - Ливърпул
18 май - Уест Бромич - Челси
24 май - Челси - Съндърланд

Програмата на Арсенал:
11 април - Бърнли - Арсенал
26 април - Арсенал - Челси
4 май - Хъл Сити - Арсенал
11 май - Арсенал - Суонзи
17 май - Ман Юнайтед - Арсенал
20 май - Арсенал - Съндърланд
24 май - Арсенал - Уест Бромич

Тая програма на Арсенал от лека може да се окаже доста тежка в предвид ,че играят с отбори дето се борят за оцеляване ,а знаем ,че дойдат ли такива мачове често се случват изненадващи резултати особено последните кръгове от сезона дори не е ясно ,че Арсенал ще завършат втори вие за титла говорите .

Аз не говоря за титла. И не съм казвал, че програмата ни е лека, просто написах програмите и на двата отбора, защото видях темата. Който иска да си прави прогнози за края на сезона. Ще излъжа, ако кажа, че не се надявам на титла, но не се ангажирам с прогнози. Шансове, макар и минимални имаме, но Челси трябва да бъркат често, а ние да си изравним рекорда от поредни победи от 2002 година. Като цяло за мен най-важна си остава ФА къп този сезон + ако можем 2 място, ще бъда доволен. Силно се надявам коравия тим на КПР да измъкне нещо от Челси в неделя, а ние преди това да си вземем гостуването на Бърнли. Тогава разликата ще бъде 4/5 точки. При още една грешка на сините на следващата седмица в дербито срещу Манчестър Юнайтед, ще бъде идеално. Ние тогава имаме полуфинал за купата на ФА, а седмица след това приемаме Челси на Емирейтс. Абе както и да го мисля, да го суча, ще бъде много трудно да вземем титлата под носа на Челси. Има шанс да върнем интригата и да треперят до последно, но Жозето едва ли ще позволи да завършат слабо сезона. Аз ще се надявам да бием всеки мач, а всяка издънка на противниците е добре дошла. На мен накрая на сезона ми стига да направим рекорд от купи на ФА. :)
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 апр 2015 17:16

Nemanja.Vidic91 написа:
hajitsu написа:Разбира се, че имат теоретични шансове. Ще бъде супер, ако някой наруши хегемонията на Челси и Сити в Англия. ;)

Каква хегемония на Челси като не са ставали шампиони от 5 години.

Не са ставали, но неминуемо са в тройката. Същото можеше да се каже и за Юнайтед, но последните сезони са доста слаби за тима от Манчестър. :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 08 апр 2015 17:19

Какви шампиони какви пет лева бе хора :) :) Не ме карайте да се смея :o Челси в момента водят с 7 точки Арсенал и плюс това са с мач по-малко ;) Челси и другите отбори трябва да спрат да играят че Арсенал да стана шампиони :lol:

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 08 апр 2015 17:41

Не мисля че Арсенал могат да спечелят титлата , но все пак ще се опитат , и на Челси ще им е доста трудно .
Обичам Левски

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 апр 2015 17:48

Арсенал ще станат шампиони на завършилите на 4-то място. :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 08 апр 2015 18:31

dreben23 написа:Ще ви се да се дъним, но вие така и не може да проумете, че отборите в Англия са слаби и може да изпраскаме всичките. Първата работа обаче е да ни извадят някой футболист от строя сега, защото от тази форма, в която сме ще си изпатят не само изпадащите. :lol:

"Ще ви се да се дъним" :lol: Ела на себе си бе момче. Вкарай някой нови епитети . Престани с тия бедни клишета!
Не знам на кого първата му работа е да вади футболисти от строя , но ти със сигурност не си в строя :oops:
Кой всички ще изпраскате? Всички на комютъра в играта менеджър ? Или всички в Порн тюб? :mrgreen:
Никой не се притеснява от вас с оглед мачовете на последък. Пожелавам ви успех в битката за топ 4. И Успешно завръщане в строя ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 08 апр 2015 18:35

Лично Жозе Моуриньо ще сложи край на тази мисия.

Върни се в “Арсенал”