ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко

Мнениеот Син до гроб_ » 08 апр 2015 15:39

Предложили са, отказали са им. Дали е морално...? Разбира се ,че не, но става дума за доста пари, а тогава забравете всякакъв морал и скрупули. И това не е само в Цска....
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2015 15:45

TristaNNN написа:Виж се бе, уважаваний навсякъде г-н Меринджей :mrgreen: Виж как отговяраш на един тъп тристан в опит да защитиш безумния си пример, и как отговаряш минути по-късно.

BRF написа:Не знам кое е нормално и кое не е!Казвам какво се налага да се прави!Не виждам нищо лошо в предложението на ръководството,както и нищо в отказа на Чавдар! !

BRF написа:
il4o_iliew написа:BRF ти лично одобряваш ли предложението на Манджуков към Чавдар? Не мислиш ли, че е некоректно? Остави икономическите теоретични постановки настрана.

Не,не одобрявам!Все пак не сме дали пари за него(като св.транфер или нещо такова)!Всеки лев влязъл в ЦСКА от Чочев си е като подарък от Е.Димитров!
Според мене отдавна е трябвало да се приключи с плащането към Чавдар!

Няма как да налея акъл в кратуната на тристанчо!Отдавна трябваше да се плати на Чавдар,още в момента на плащането от Палермо!
Това,че към момента се прави такова предложение,може това да са възможностите на сегашното ръководство!В опитите си да ме злепоставиш,не мислиш(ако въобще можеш).
Като търговец-не виждам нищо лошо в това да се плати по-малко от договореното!Причини много,доводи също,ама сега и да ти ги напиша няма да схванеш,защото не търсиш логика,а търсиш заяждане!
Като фен на ЦСКА ми се ще да си върне реда и дисциплината и да се прави това,което се каже!
п.п. Няма смисъл да продължаваш,НЕ МОЖЕШ да ме обидиш!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2015 15:56

Мистри написа:
BRF написа:
il4o_iliew написа:BRF ти лично одобряваш ли предложението на Манджуков към Чавдар? Не мислиш ли, че е некоректно? Остави икономическите теоретични постановки настрана.

Не,не одобрявам!Все пак не сме дали пари за него(като св.транфер или нещо такова)!Всеки лев влязъл в ЦСКА от Чочев си е като подарък от Е.Димитров!
Според мене отдавна е трябвало да се приключи с плащането към Чавдар!

Ето това е нормален отговор.
И мисля, че е време да спре тази селяния с квалификации от животински вид.
Не е нужно да слизаме на нивото на хора, които докараха двата най-големи клуба у нас до това състояние.
И е време да разберем, че това е отражение на всичко, което се случва в България, че с това си поведение -противопоставяне, обиди...-наливаме вода в мелницата им и все повече затъваме , както държавата, така и футбола.

Съгласен съм!Той футбола си е олицетворение на държавата!С риск да отместя темата:Имам си една теория от десетина години!Тогава по стадионите ходехме най-будните,най-буйните хора!Бяхме много от всички отбори!Агитките бяха големи и си бяхме сила!Как управляващите(които и да са те)биха се справили с агитките на ЦСКА и Левски след Дерби да речем?Никак!Това си беше опасно за тях!Затова се почна с футболното хулиганство(което липсва в България и освен около 2000-ната година не е имало).С очерняне на хората по стадионите!Мамка му,отивам на мач и до мене адвокат,лекар,собственик на фирма........и ние се водим хулигани според натрапеното мнение!Като ни разбиха и стопиха,вече няма кой да им се противопостави на управляващите! ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2015 15:58

BRF написа:Няма как да налея акъл в кратуната на тристанчо!Отдавна трябваше да се плати на Чавдар,още в момента на плащането от Палермо!
Това,че към момента се прави такова предложение,може това да са възможностите на сегашното ръководство!В опитите си да ме злепоставиш,не мислиш(ако въобще можеш).
Като търговец-не виждам нищо лошо в това да се плати по-малко от договореното!Причини много,доводи също,ама сега и да ти ги напиша няма да схванеш,защото не търсиш логика,а търсиш заяждане!
Като фен на ЦСКА ми се ще да си върне реда и дисциплината и да се прави това,което се каже!

Аз ако чакам от цесекист да ми налее акъл, с куха глава ще си умра ;) Иначе съвсем не целя да те обиждам и тук съм съвсем сериозен :!: Ама е форумче и може да си позволим малко ръчкане до разумната граница на обидата, нали така ;)
Подразних се на опитите ти да защитаваш този ход на ръководството ви. Добре, разбирам че си ги защитаваш, защото все пак си от тях, но в случая това ми изглежда просто абсурдно.
Както и да е, със здраве си ги защитавай :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 апр 2015 16:17

TristaNNN написа:
BRF написа:Няма как да налея акъл в кратуната на тристанчо!Отдавна трябваше да се плати на Чавдар,още в момента на плащането от Палермо!

Аз ако чакам от цесекист да ми налее акъл, с куха глава ще си умра ;) Иначе съвсем не целя да те обиждам и тук съм съвсем сериозен :!: Ама е форумче и може да си позволим малко ръчкане до разумната граница на обидата, нали така ;)
Подразних се на опитите ти да защитаваш този ход на ръководството ви. Добре, разбирам че си ги защитаваш, защото все пак си от тях, но в случая това ми изглежда просто абсурдно.

Защо трябва да ги защитава?Да са роднини,да са му прекопали градината?Те са временно явление-днес са едни,утре други.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2015 16:17

TristaNNN написа:

parazit написа:
Не ви разбирам шефовете.Или плащате или започвате на чисто?Това е.А тея дето са друпали задължения в миналите години като шефове и те трябва да понсесат отговорност.

Всичко започна то това мнение на това хейтърче!Второто му изречение е тъпотия и това му казах на него!След това някак си разговора влезе по-дълбоко в бизнеса! На конкретния въпрос дали съм съгласен с това,че не е платено до сега,отговорих с НЕ!
Сигурен съм,че ако не знаеше футболните ми пристрастия щеше да гледаш на същите ми мнения по различен начин!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 апр 2015 17:42

Комунистическите номера край нямат. :evil:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 08 апр 2015 17:48

Това ли им е новото начало? Какви са тези глупости? Значи Чавдар не стига че ни дават Чочев без пари, не стига че направи толкова добри игри за нас, не стига че му взехме пари, който спасиха клуба във много важен момент, а сега и тарикатлъци! Нали плюеха по Томов точно за такъв тип далавери? Направо не ми го побира акъла с каква наглост се е изправил срещу Димитров и му е предложил да му опрости повече от 50% от това, което е трябвало директно да му бъде преведено при трансфера още.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Re: Чавдар Етрополе отряза ЦСКА за задълженията

Мнениеот glover » 08 апр 2015 18:02

parazit написа:
ronnie88 написа:Щото пък Етрополе щяха да го пласират в Барса, вероятно ...

Те ви го подариха с договор при продажба да вземат 15% от трансфера.Иначе Чочев го искаше и Литекс.Глупави са и сега си понасят последствията.

Не са 15% а 50 %
сърцето ми завинаги червено е

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 апр 2015 08:18

http://www.sportal.bg/news.php?news=541700

Значи все пак има някаква причина за това предложение!Цитирам Спортала,защото в гонга за пропуснали съществената част от статията!Сигурно не е умишлено :lol: !

Върни се в “ЦСКА”