ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА иска да прецака Етрополе и да плати по-малко
Ще се разберат, няма къде да ходят. Какво сте се разпищели всички? Да не би във вашия джоб да отидат тези пари?
предвид ситуацията, оня ден на мача събрахме към 3 хил лв за отбора. на другия домакински мач ще сложим стюарди с отделна кутия за вас по линията "анисе" и каквото се събере, ваше е! това предлагам аз като фен, с уговорката, че изобщо не съм отговорен фактор. какво да се прави ситуацията е тежка. и все пак на домусчиев му се отдава стратегическото мислене- с един ход държи в шах два отбора. с прихващането на дълговете лиши нас от възможността да платим навреме заплати, за да няма разтрогнали по вина на клуба, като гамаков примерно, а на вас ви го набута два ката като даде някви пари директно на титаните или извъртя няква друга далавера с тях. за капак се оказа, че даже ние имаме да му даваме... на такива в селата около пловдив им се вика селски тарикати, в случая гелосани
[offtopic]предвид факта, че стадиона е обществено място, а феновете на "Ботев" сме предимно възпитани и интелигентни хора, в кутията едва ли ще има продукти от малка и голяма нужда, но смятам, че храченето ще е от сърце и
[/offtopic]
[offtopic]предвид факта, че стадиона е обществено място, а феновете на "Ботев" сме предимно възпитани и интелигентни хора, в кутията едва ли ще има продукти от малка и голяма нужда, но смятам, че храченето ще е от сърце и
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
кристи3 написа:Без да съм някакъв финансов корифей, според мен, ЦСКА отдавана (още, когато Лупи пое управлението от Титан) трябваше да стартира производство по несъстоятелност. Така щеше да се постигне един много съществен позитивен резултат - всички дългове към клуба до момента щяха да излязат на светло и синдиците да преценят кои от тях са действителни и съответно да ги приемат или не. След което да се приеме оздравителен план, да се направи т.нар. hair cut на задълженията (с всичката условност, че НАП ще има мнозинство в Общото събрание на кредиторите и няма как да вземе подобно решение без да се иска разрешение от Европейската комисия, защото това би се приело като държавна помощ - нещо, което е забранено от Европейското законодателство), които да се редуцират с 30-40 %, при което дългът да стане управляем, ЦСКА да поеме въздух, да се премине към друг начин на управление, с редуциран бюджет, съобразен с действителните приходи на клуба (нещо, което се афишира, че сега ще се направи), а с приемането на оздравителния план, производството по несъстоятелност се прекратява. Естествена практика за дружества, които имат финансови затруднения, но които имат потенциал да възродят дейността си и за да си плащат дълговете.
Проблемът е,че може да се достигне до там и се направи некадърно,клубът или дружеството може да спре да съществува и да няма повече ЦСКА. Както например в момента няма Рейджърс,а има новооснован клуб от Глазгоу.
Червените боклуци и затова са боклуци, защото са склонни да приемат всякакви несправедливости, стига само да са "в полза" на техния отбор, а че ощетяват другите - не е важно. Идват времената, когато никой няма да остане, който да ги уважава.
1916
BRF написа:Не бе,това са нормални неща с които се занимава Мениджър Продажби в средно голяма фирма!Затова като не разбираш,не коментирай!Нищо не суча,дадох пример!От сегашното ръководство на ЦСКА са направили предложение към Етрополе и те имат право да го приемат или откажат!Мога и още повече да "вникна във въпроса",но ти или си тъп или заядлив така,че и в двата случая няма смисъл!
Види се, че неслучайно българската икономика е на тоя хал. Щом Мениджър Продажби приема такива неща за нормални ...
Всъщност аз не искам да коментирам твоите модерни финансово-икономически инструменти, ти ги наби в контекста с цел да дадеш пример и да оправдаеш ръководството ви. Е, примерът беше безумен, но поне си почеса егото, признай си
Ти си представител/меринджей на фирмата си. Имаш подписано споразумение/договор с друга фирма, според който договор й дължиш 1000 лева при настъпване на определени обстоятелства. В един хубав ден въпросните обстоятелства са факт. Към момента на настъпване на обстоятелствата обаче, фирмата ти е заприличала на кочина. Фирмата-ищец на 1000-та лева проявява разбиране и се съгласява тези 1000 лева да бъдат разсрочени в бъдещ период от време, докато белким постегнеш кочинката. Ти отказваш и предлагаш да платиш сега веднага 400 лв. ,а останалите 600 да ти бъдат "опростени".
Смяташ това за нормално и приложимо в бизнеса, така ли да разбирам?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:
Види се, че неслучайно българската икономика е на тоя хал. Щом Мениджър Продажби приема такива неща за нормални ...![]()
Всъщност аз не искам да коментирам твоите модерни финансово-икономически инструменти, ти ги наби в контекста с цел да дадеш пример и да оправдаеш ръководството ви. Е, примерът беше безумен, но поне си почеса егото, признай си. Аз лично съм експерт в друга област и няма как да говорим на един език по отношение на търговските дела, затова ще ти поставя въпроса ребром, като за прости хорица:
Ти си представител/меринджей на фирмата си. Имаш подписано споразумение/договор с друга фирма, според който договор й дължиш 1000 лева при настъпване на определени обстоятелства. В един хубав ден въпросните обстоятелства са факт. Към момента на настъпване на обстоятелствата обаче, фирмата ти е заприличала на кочина. Фирмата-ищец на 1000-та лева проявява разбиране и се съгласява тези 1000 лева да бъдат разсрочени в бъдещ период от време, докато белким постегнеш кочинката. Ти отказваш и предлагаш да платиш сега веднага 400 лв. ,а останалите 600 да ти бъдат "опростени".
Смяташ това за нормално и приложимо в бизнеса, така ли да разбирам?
Не знам кое е нормално и кое не е!Казвам какво се налага да се прави!Не виждам нищо лошо в предложението на ръководството,както и нищо в отказа на Чавдар!Предполагам,че всяка страна си е имала своите доводи,причини и очаквания!Виждам ,че пак ехидничиш,но поне си признаваш че не разбираш,значи пак сме на позиция да не коментираш
Примерът ми може да е безумен за тебе,но за мене си е реална ситуация!Нямам нужда да си чеша егото в какъвто и да е форум!На живо през кариерата съм си заслужил уважението и респекта от колеги,партньори и клиента,въобще не ми дреме за мнението на някакъв си тъп тристан
Колкото до простия ти въпрос за говеждата кочина,който си ми задал,ще ти отговоря така:Приложимо е!Справка Иван Иванов!
п.п.Дай да видим твоята сфера каква е и на какъв хал е в България
-
il4o_iliew
- Контакти:
BRF ти лично одобряваш ли предложението на Манджуков към Чавдар? Не мислиш ли, че е некоректно? Остави икономическите теоретични постановки настрана.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:BRF ти лично одобряваш ли предложението на Манджуков към Чавдар? Не мислиш ли, че е некоректно? Остави икономическите теоретични постановки настрана.
Не,не одобрявам!Все пак не сме дали пари за него(като св.транфер или нещо такова)!Всеки лев влязъл в ЦСКА от Чочев си е като подарък от Е.Димитров!
Според мене отдавна е трябвало да се приключи с плащането към Чавдар!
BRF написа:il4o_iliew написа:BRF ти лично одобряваш ли предложението на Манджуков към Чавдар? Не мислиш ли, че е некоректно? Остави икономическите теоретични постановки настрана.
Не,не одобрявам!Все пак не сме дали пари за него(като св.транфер или нещо такова)!Всеки лев влязъл в ЦСКА от Чочев си е като подарък от Е.Димитров!
Ето това е нормален отговор.
И мисля, че е време да спре тази селяния с квалификации от животински вид.
Не е нужно да слизаме на нивото на хора, които докараха двата най-големи клуба у нас до това състояние.
И е време да разберем, че това е отражение на всичко, което се случва в България, че с това си поведение -противопоставяне, обиди...-наливаме вода в мелницата им и все повече затъваме , както държавата, така и футбола.

Виж се бе, уважаваний навсякъде г-н Меринджей
Виж как отговяраш на един тъп тристан в опит да защитиш безумния си пример, и как отговаряш минути по-късно.
BRF написа:Не знам кое е нормално и кое не е!Казвам какво се налага да се прави!Не виждам нищо лошо в предложението на ръководството,както и нищо в отказа на Чавдар! !
BRF написа:il4o_iliew написа:BRF ти лично одобряваш ли предложението на Манджуков към Чавдар? Не мислиш ли, че е некоректно? Остави икономическите теоретични постановки настрана.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс