Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот gogova4o » 20 дек 2009 13:30

rump_shaker написа:Съгласен съм с НеоМ. Реплики отсрта "почваме от окръжните и мажем" са малко вятърничеви! Има аматьорски отбори които имат доста добро фнансиране и са си пак аматьорски! Да! Ние ще имаме страхотна подкрепа от фенове и от общество, но няма да е толкоз розови и гладко полоението както ни се иска!

за подкрепа от фенове-да ,за обществото не съм сигурен защото това общество май му харесва да сме вкриза,визирам ръководните органи не феновете на други отбори,за стадиона питах още преди време къде ще играе новия отбор но никой не каза
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 дек 2009 13:32

dgidgo1612 написа:zachto se zalagvate , 4e fenovete chte izdarjat novia botev, ima mnogo hora koito 4akat bankruta na selskia i da vzemat na gotovo botev plovdiv otbora s nai goliamata domakinska publika v stranata

Чакат да вземат Ботев който е в 1-вия ешалон. Не им трябва Ботев в 4-ти ешалон, за който 5 години да наливат кинти безмислено!!!! Бизнесмените не са фенове. Те мислят икономически а не фенски. Да не би да си мислим че като започнем от най-долното ниво и хоп тутакси всички бизнесмени ще започнат да напират за спонсорство на отбора!!!
ИзображениеИзображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 20 дек 2009 13:59

Забравих, че има опашка от бизнесмени, които ще катапултират отбора в ШЛ, след като Селския се откаже...
Говорим много и все споменаваме, че христолов в скоро време няма да е президент. А защо така мислим? Ако няма сделка, едва ли скоро отбора ще бъде нечия друга собственост, поне аз така мисля. Отдавна уж няма логика да стои начело на отбора, но виждаме че е още там. Така че, докато не видя, няма да повярвам че отбора е без христолов.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 дек 2009 14:14

dgidgo1612 написа:zachto se zalagvate , 4e fenovete chte izdarjat novia botev, ima mnogo hora koito 4akat bankruta na selskia i da vzemat na gotovo botev plovdiv otbora s nai goliamata domakinska publika v stranata

Стига с тая публика! Тук да не сме Англия или Испания, че приходите от билети да са нещо голямо като величина. Публиката на отбора е важна от друга гледна точка и тя е емоционална, а не финансова, а струва ми се, че един бизнесмен ще търси финансовата страна на въпроса. И като има опашка от бизнесмени готови да вложат пари в идейния проект на феновете за нов отбор, защо досега не им е хрумнало самите те да го направят? Или те са неспособни и затова чакат някой друг да създаде "фирмата", в която да наливат свободните си капитали?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 дек 2009 14:24

Sunway написа:Той не може повече да ни унижи...

Прав си, няма накъде повече. Щом вече масово одобряваме създаването на нови отбори (за което се смяхме на Пирин и Черноморец) и потенциалното сливане (иначе 4-5 години МИНИМУМ докато се върнем в А) с отбори като Металик Сопот (за което се подиграваме на Локо), явно няма накъде да ни унижи повече...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 20 дек 2009 17:58

ситуацията при бирое-галата,пирин,велбъжд столипиново,черноморец са много различни от нашата.при велбъжд,бирое-галата и пирин просто се преименува фирмата.при черноморец се създаде нов клуб с нова емблема.това което се предлада при нас е просто да си върнем оригиналния Ботев,защото в момента митьо селския не използва оригиналната емблема на Ботев,а своя собствена.селянина никога не е имал нещо общо с Ботев и тези действия трябваше да станат много отдавна.така,че хората които засега са против да се замислят малко за какво става въпрос

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 20 дек 2009 18:15

veseo написа:

Прав си, няма накъде повече. Щом вече масово одобряваме създаването на нови отбори (за което се смяхме на Пирин и Черноморец) и потенциалното сливане (иначе 4-5 години МИНИМУМ докато се върнем в А) с отбори като Металик Сопот (за което се подиграваме на Локо), явно няма накъде да ни унижи повече...

Да разбирам ли, че сегашния отбор ти харесва? Хайде предложи тогава по-бързо възстановяване на отбора! Или с чакане всичко се оправя??? Аз мисля, че доста хора именно христолов претопи и феновете непрекъснато намаляват. Няма смисъл да се лъжем, че сме колкото преди. 25 хиляди в момента няма да се съберат, а преди години си беше нещо естествено.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 20 дек 2009 19:16

veseo написа:

Пич и на мен не ми харесва да се прави нов отбор, както и на всички, които подкрепяме тази идея, НО ДА ИМАШ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ??? Хем нямаш нищо друго насреща, хем само се подиграваш.Спри, че се излагаш.И разни размисли върху това, какво ще се случи с отбора на селяка са само в сферата на предположенията.Аз докато не видя нещо реално, с документ и т.н. по реда, НЕ ВЯРВАМ.

П.С. Който и да направи нов клуб, ще му излезне сигурно най-малко 5 пъти по евтино, отколкото да купи задлъжнялото ФК Христолов.ТОВА Е ИСТИНАТА.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 дек 2009 19:43

Sunway написа:
veseo написа:

Пич и на мен не ми харесва да се прави нов отбор, както и на всички, които подкрепяме тази идея, НО ДА ИМАШ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ??? Хем нямаш нищо друго насреща, хем само се подиграваш.Спри, че се излагаш.И разни размисли върху това, какво ще се случи с отбора на селяка са само в сферата на предположенията.Аз докато не видя нещо реално, с документ и т.н. по реда, НЕ ВЯРВАМ.

П.С. Който и да направи нов клуб, ще му излезне сигурно най-малко 5 пъти по евтино, отколкото да купи задлъжнялото ФК Христолов.ТОВА Е ИСТИНАТА.

А създаването на нов отбор който ще маже наред не е ли и то в сферата на фантазиите?
ИзображениеИзображение

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 20 дек 2009 20:59

publikata na edin otbor e ot mnogo goliamo zna4enie , ne samo zaradi derbitata na botev plovdiv s cska i levski , a i za ma4ovete v evropa , napravete sravnenie , litex -cska pred 5000 zriteli ili botev plovdiv -levski pred 25 000 zriteli ima razlika ne govoria za bileti , razlikata mejdu botev plovdiv i 4erno more , litex , slavia , lokomotiv sofia e ogromna prosto te niamat publika .i kakvo zna4enie ima 4e chte se po4ne ot v grupa vajno e koi sa biznesmenite koito ni vzimat , za dve godini moje da varnat otbora v a grupa , a dori i v evropeiskite turniri , tova e bg , ne e england ili italy

Върни се в “Ботев”