|ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: |ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Мнениеот gogovcite » 06 апр 2015 23:44

Мачът ще си го вземем без проблем. 0:3/1:3.
Hala Madrid

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 07 апр 2015 01:25

Прибиваме ги тия и продължаваме да мИчтайм. :mrgreen:
YNWA

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 07 апр 2015 13:14

Най-вероятно ще победим - 0:2. В противен случай, не искам да съм на мястото на Роджърс.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 апр 2015 18:33

gogovcite написа:Мачът ще си го вземем без проблем. 0:3/1:3.

Дано ,но като се сетя тия колко грубо играха и то на чужда терен ,представям си на техния ква корида ще е ? Много груб и агресивен отбор а за нас ще липсват споменатите от теб биткаджии Джерард,Шкъртел и Джан . Имат и един Роудс ,мисля ,че беше ,който не спира да бележи в чемпиъншип ,първия мач не игра .
Интересно ми е какъв ще е нашия състав ? Явно Ловрен вече ще играе ,тъй като не останаха централни защитници . Лично аз бих изхвърлил слабите Хендерсън и Алън за няколко мача ,но лошото е ,че няма кой да ги замени . Трагедията Морено също няма място на терена . Гледам Енрике тренира вече ,но той е още по зле горкия . Джонсън също може да се появи на терена .Маркович и той е колеблив . Очаквам Лукас да направи по силен мач ,предния не знаеше къде се намира .Айде ,простено му е ,щото се върна от дълга контузия ,но вече трябва да влиза в час .Миньоле трябва да се стегне ,че пак май влиза в дупка .Време е за силен мач на Стъридж .Взехме много да изтърваме отпред а и като цяло създаваме малко положения ,в последните мачове .
От интервютата му ,се подразбира ,че иска да пусне и Марио ,ще видим .Да се стягат ,да излизат и да взимат тоя мач ,че почнаха много да ме ядосват . Искам я тая купа .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 07 апр 2015 22:32

Нямаме право на грешка. Ако не стигнем поне до финал за тая купа, Роджърс може би трябва да си тръгне, колкото и да го подкрепям. Без трофей 3 сезона и некласиране за ШЛ в 2 от тях не подхожда на стандартите на Ливърпул (всъщност тъжното е, че напоследък май подхожда) и само ни отдалечава от понятието "гранд". Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 07 апр 2015 22:54

suareshampion написа:
gogovcite написа:Мачът ще си го вземем без проблем. 0:3/1:3.

Дано ,но като се сетя тия колко грубо играха и то на чужда терен ,представям си на техния ква корида ще е ? Много груб и агресивен отбор а за нас ще липсват споменатите от теб биткаджии Джерард,Шкъртел и Джан . Имат и един Роудс ,мисля ,че беше ,който не спира да бележи в чемпиъншип ,първия мач не игра .
Интересно ми е какъв ще е нашия състав ? Явно Ловрен вече ще играе ,тъй като не останаха централни защитници . Лично аз бих изхвърлил слабите Хендерсън и Алън за няколко мача ,но лошото е ,че няма кой да ги замени . Трагедията Морено също няма място на терена . Гледам Енрике тренира вече ,но той е още по зле горкия . Джонсън също може да се появи на терена .Маркович и той е колеблив . Очаквам Лукас да направи по силен мач ,предния не знаеше къде се намира .Айде ,простено му е ,щото се върна от дълга контузия ,но вече трябва да влиза в час .Миньоле трябва да се стегне ,че пак май влиза в дупка .Време е за силен мач на Стъридж .Взехме много да изтърваме отпред а и като цяло създаваме малко положения ,в последните мачове .
От интервютата му ,се подразбира ,че иска да пусне и Марио ,ще видим .Да се стягат ,да излизат и да взимат тоя мач ,че почнаха много да ме ядосват . Искам я тая купа .

След тези 2 загуби съм по-спокоен за този мач, защото сега вече ще играем с пределна мотивация за тази купа. Ако бяхме били Арсенал и Юнайтед щеше да ме е страх от отпускане. Не знам с какъв състав ще излезем, но трябва да сме готови за битка. Нямаме друг избор.
Hala Madrid

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 апр 2015 23:06

[offtopic]Момчета не знам как успявате да обърквате цитирането честно казано :lol:[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 08 апр 2015 00:19

Глася се за финала между Ливърпул и Арсенал, за да видя на живо как Стиви вдига последната си купа с червената фланелка навръх рождения си ден, така че този мач и полуфинала с Астън Вила ги взимаме 8-)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 08 апр 2015 06:13

Един въпрос очаквате ли избухване на играч на Ливърпул с 2 или повече гола в този мач и знаете ли какъв ще бъде стартовия състав ? :lol: :lol: Дават много хубави коефициенти за 2 или повече голове на основните ни нападателчета уж и ще набивам пари на някой, но се чуда кой ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”