Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Заеми,които няма от къде да се върнат,защото приходи няма,разходите са колосални.Това се нарича източване,пирамида и т.н. Икогато кредиторите дойдат за парите си те стават лошите, защото си искат собствените пари.На практика се оказва,че Томов нищо не е спасил,а на практика е удължил агонията,защото тези ,ако кредиторите решат,че си искат парите и разпродадат всичко,което има някаква стойност и заминаваме на кино.Боя с пръдня не се прави,Остап Бендер го има само в литературата,ама на края и той е прецакан.
-
гражданин от село
Стига глупости с тези "пречиствания",мястото на ЦСКА си е в А група и никъде другаде.
karager написа:Не знам кво си щял да изпуснеш, но сега щеше да говориш за ЦСКА в минало време, защото новият отбор щеше да е всичко друго, но не и ЦСКА!
А при Младенов твоя ЦСКА ли беше. Жал ми е пич, щото трансформираха такива като тебе - да си живуркате заради няколко измъчени безсмислени победи и едно подарено знаме. Готов си за фен на "ония". Те имат същите идеали.
Само едно ще те попитам - кой от съотборниците на Стою от ония велик ЦСКА през 80-те го уважава - Томанов, Здравков, Джеки, или треньорът му Паро... И Цецо Йончев щеше да се произнесе от щатско и Джевизов щеше да го подкрепи. Защо Жеков се отрече от него, а с Пеневи Младенов си говори по задължение? Е това е приватизацията прикрита като консолидация и не е направена от Инджов или Манджуков...
Не знам кой е "трансформиран" и "облъчен". 
YNWA
-
гражданин от село
elpatron написа:гражданин от село написа:Стига глупости с тези "пречиствания",мястото на ЦСКА си е в А група и никъде другаде.
Да не обърка профилите
Аз профилИ нямам,така че не е лошо да ме светнеш и мен кои други смяташ за мои.
гражданин от село написа:elpatron написа:гражданин от село написа:Стига глупости с тези "пречиствания",мястото на ЦСКА си е в А група и никъде другаде.
Да не обърка профилите
Аз профилИ нямам,така че не е лошо да ме светнеш и мен кои други смяташ за мои.
п.п. Прочетох последните страници на спора ви, говорили сте за конкретни 'персонажи' от ръководството.
-
гражданин от село
elpatron написа:Не знам просто ми се стори огромно противоречие между двата последни поста...ни така ни така хем с натрупване,което е неизбежно на нови дългове не става , хем на чисто също не е оферта.
Просто трябва хора с пари,които искат реално да развиват това направление от бизнеса си.Щото и титаните имаха пари,но футболът им беше като изпаднал допълнителен бонус за далавера.Иначе сега много обичат да навират Радомир 1923, ама тогава болшинството бяха щастливи как ще започне на чисто и ще се възродим от пепелта.
гражданин от село написа:elpatron написа:Не знам просто ми се стори огромно противоречие между двата последни поста...ни така ни така хем с натрупване,което е неизбежно на нови дългове не става , хем на чисто също не е оферта.
Просто трябва хора с пари,които искат реално да развиват това направление от бизнеса си.Щото и титаните имаха пари,но футболът им беше като изпаднал допълнителен бонус за далавера.Иначе сега много обичат да навират Радомир 1923, ама тогава болшинството бяха щастливи как ще започне на чисто и ще се възродим от пепелта.А малцинството,които си държахме на история и място в А група бяхме пернишки платени подлоги.Футбол се прави с правилно инвестирани не малко пари(но не е нужно да са колосални суми).Когато си гол като пушка и поставяш "незаобиколими цели" или играеш театро на най-големият цесекар, а точиш стотици хил. лева от заплати и докарани куци коне на безумни заплати от кредити(чужди пари) това не е спасение,а закопаване.Каква е разликата от пернишките боклукчии и сега?Сега няма кой да отиде и да регистрира превантивно някое Мировяне 681 дори.
Само че тия хора с пари, които искаш, трябва да започнат с едни 15-16-17-18-19-20 млн. лв. със знак минус отпред.
Иначе си прав, че сега сте си в положението от лятото на 2013г., въпреки че много фенове говорят как Лупи, Стойчо и компания са ви спасили от фалита.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
гражданин от село
Tommi написа:Само че тия хора с пари, които искаш, трябва да започнат с едни 15-16-17-18-19-20 млн. лв. със знак минус отпред.![]()
Иначе си прав, че сега сте си в положението от лятото на 2013г., въпреки че много фенове говорят как Лупи, Стойчо и компания са ви спасили от фалита.
Ако има възвръщаемост ще има и инвеститори(не говорим за далавераджии
гражданин от село написа:Tommi написа:Само че тия хора с пари, които искаш, трябва да започнат с едни 15-16-17-18-19-20 млн. лв. със знак минус отпред.![]()
Ако има възвръщаемост ще има и инвеститори(не говорим за далавераджии) и тези пари не е нужно да се извадят наведнъж.Обикновено спортът е съпътстващ бизнес на основния,носещ най-вече обществена подкрепа и имидж.
Наведнъж, на два пъти, на пет пъти - все трябва да се извадят.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!