Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Туй ако излезе вярно, начи Поро е много отчаян, завалийката...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Порошенко предложил на Путин да "вземе Донбас"
....
Защо не. Взимам ги! - заедно с Харковската, Днепропетровската, Запорожската, Херсонската, Николаевската, Одеската, Кировоградската, Полтавската, Черкаската, Черниговската, Виницката, Житомирската, Ровенската и разбира се Киевската (може и Закарпатската). А къде да останалите ще попита някой - ще трябва много да се потрудят за да ги приеме цивилизованият свят!
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]
- Синьо сърце
- Контакти:
Вижте, Русия наистина няма интерес към Донбас. Голяма част от населението му вече са на практика руски граждани-това са специалисти, образовани хора, а за такива място в Русия бол. Но тези, които искат да останат в Донбас, ще имат винаги подкрепата на Москва. Нещата твърдо вървят към признаване на Новороссия. Фалирала Украйна няма потенциал да се бори с ВСН, дори и американска помощ няма да промени нещата. Просто нямат хора, готови да се бият докрай за Донбас, както са ВСН. Нарушат ли примирието, хунтаджиите ще получат пълен разгром и унижение.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Вижте, Русия наистина няма интерес към Донбас. Голяма част от населението му вече са на практика руски граждани-това са специалисти, образовани хора, а за такива място в Русия бол. Но тези, които искат да останат в Донбас, ще имат винаги подкрепата на Москва. Нещата твърдо вървят към признаване на Новороссия. Фалирала Украйна няма потенциал да се бори с ВСН, дори и американска помощ няма да промени нещата. Просто нямат хора, готови да се бият докрай за Донбас, както са ВСН. Нарушат ли примирието, хунтаджиите ще получат пълен разгром и унижение.
Тез никога няма да признаят Донбас за нещо друго освен територия на Украйна. Въпреки, че са зарязали хората там кат кучета насред зимата без заплати, пенсии, мед. грижи и т.н. Па загрижените европейски жесуита даже един залък хуманитарна помощ не пратиха на хората там. Въпреки стотиците снимки и видеа от мазетата дет са наблъскани с деца, старци и жени. Въпреки данните на ООН, и редица организации показали мащаба на хуманитарната катастрофа в Донбас. Нихт хуманитарен помощен за тях, видяхме артисалото в Кауфландите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Три соколета от ЦРУ са били в Софето и са оглеждали болници ,училища и медицински центрове.Същото са сторили и в Полша ,Литва,Латвия,Естония и Украйна.Защо ли?Нещо голямо се готви за края на май...
Защо нито една медия не съобщава?
П.П. Синчеца ,ако иска ,може да издири информацията във "Весната" и да я постне,че по-добре се справя с тези работи от мен.

Защо нито една медия не съобщава?
П.П. Синчеца ,ако иска ,може да издири информацията във "Весната" и да я постне,че по-добре се справя с тези работи от мен.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Айде да видим, какво ще се случи в края на Май, даже давам гратис, нека да е до края на Юли.
Ако няма война, искам от теб да кажеш, че Волен Сидеров е лъжец, провокатор и предизвиква излишни страхове в хората, както беше с мобилизирането на българи за война.
А, аз отсега казвам, че прогнозата на Борисов за изпреварването ни на Румъния е малоумие, олигофрения, излишен популизъм и тъпизъм. Тъй, че аз няма нужда чакам 4 месеца за да видя резултата.
Ако няма война, искам от теб да кажеш, че Волен Сидеров е лъжец, провокатор и предизвиква излишни страхове в хората, както беше с мобилизирането на българи за война.
А, аз отсега казвам, че прогнозата на Борисов за изпреварването ни на Румъния е малоумие, олигофрения, излишен популизъм и тъпизъм. Тъй, че аз няма нужда чакам 4 месеца за да видя резултата.
dunavfc написа:Айде да видим, какво ще се случи в края на Май, даже давам гратис, нека да е до края на Юли.
Да ти кажа честно в случая предпочитам да излезе такъв,отколкото да е прав.Нещата обаче никак не отиват на добре.
П.П.В този случай обаче ,не той го е измислил.Умишлено помолих Синчеца за нещо .Ако иска (и ако има време ),нека се поразрови .Той си знае къде

П.П.2:Това с мобилизацията е пресилено.Но комшията от другия вход (38г.),получи "листчето" да се яви в 9-то военно окръжие(не съм в течение дали се води още такова ) до 18.06.15.г.-"за справка".
Последна промяна от FLANKER на 06 апр 2015 23:25, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Тя войната, може да започне и утре, но тия неща, няма как да се знаят от мен, теб или Волката, защото не сме в главите на умнците от КГБ, ЦРУ, МОСАД и т.н.
Волката на какво се осланя ? На някоя статия, която е прочел и там е споменато, че в края на май ще започне войната ?
Волката на какво се осланя ? На някоя статия, която е прочел и там е споменато, че в края на май ще започне войната ?
dunavfc написа:Тя войната, може да започне и утре, но тия неща, няма как да се знаят от мен, теб или Волката, защото не сме в главите на умнците от КГБ, ЦРУ, МОСАД и т.н.
Нека видим ,дали Синчеца или някой друг ще каже нещо по въпроса.Има много признаци за нещо голямо.Дано да греша,приятелю.

Въпросът е, че това, което той прави е ПРЕСТЪПНО ! Не може по-толкова елементарен начин, заради прословутите му политически дивиденти да насажда в хората страх, напрежение и притеснения. Не е нормално политик да каже, че след 1 месец ще има глобална война и България ще бъде заличена от картата на света, пък дори и това да се случи, точно така.