Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,17:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Thunderheart
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,1

Мнениеот Thunderheart » 06 апр 2015 18:47

boabbb написа:Вали тия дни ... На терена ще е страшно :lol: :lol: Нещо подобно очаквам :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Това може да се случи само на мач между Локо Пд и Левски :mrgreen:

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 06 апр 2015 19:37

forever bluet написа:Сега след като изгледах още няколко пъти на запис мача Левски-Черно море , си мисля че и Локото ще ги качи на разлика. 0-3 във Варна за Локо и 3-0 пак за Локо в Пловдив ;) !

Аз чакам с нетърпение да видя на колко ще ви качат "Лудите". На Арената не се наемам за точен резултат, понеже ще паркирате автобуса още от Витиня пред вратата си, но на "Георги Аспарухов" ще ви надуят шушоните и то категорично.
Свали си сините очила, явно не си гледал достатъчно мача м/у нас направи сравнение с който мач (с наше участие) и се убеди как играем в защита в мач със значение.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 06 апр 2015 20:28

Цецо Чука написа:Относително лесен за прогнозиране мач: 3-0 за домакините.

седи мирен,селски

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 06 апр 2015 22:23

Моряците се връщат от бурното море
само ЖСК ги няма в тия редове

Ой ти черно море защо тъй ревеш
всичките отбори ти ще погребеш!

Моряците се връщат със мощни викове
отново те са победили своите врагове

Ой ти Черно Море защо тъй ревеш
всичките отбори ти ще погребеш!

Айде моряци! :geek:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 апр 2015 23:29

След този потоп залял Варна, мачът може да бъде отложен за сряда :!:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 апр 2015 09:27

Sole написа:След този потоп залял Варна, мачът може да бъде отложен за сряда :!:

Не мисля,че има такава вероятност!Ако днес не завали пак,ще се пооцеди терена!Но това за нас е без значение!И да го отлагат,и камъни да падат,трябва да сме там и да подкрепяме отбора!!!Винаги,макар и неохотно съм се съгласявал,че има дни в които през работно време е трудно да се отиде на стадиона.Този мач е много,ама много важен....и е само един!!!Нека направим всичко възможно ТИЧА да е пълен.Всеки да реши за себе си.Да си спомним,колко сме говорили,че ако отбора се представя добре,ще дойдат и тези дето не са от най болните!Отбора е на полуфинал и това за мен е добро представяне!Хайде и ние,публиката да се представим подобаващо!От нас се иска много по малко,отколкото от футболистите!Само да сме на стадиона!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 07 апр 2015 11:07

КироВарна написа:
Sole написа:След този потоп залял Варна, мачът може да бъде отложен за сряда :!:

Не мисля,че има такава вероятност!Ако днес не завали пак,ще се пооцеди терена!Но това за нас е без значение!И да го отлагат,и камъни да падат,трябва да сме там и да подкрепяме отбора!!!Винаги,макар и неохотно съм се съгласявал,че има дни в които през работно време е трудно да се отиде на стадиона.Този мач е много,ама много важен....и е само един!!!Нека направим всичко възможно ТИЧА да е пълен.Всеки да реши за себе си.Да си спомним,колко сме говорили,че ако отбора се представя добре,ще дойдат и тези дето не са от най болните!Отбора е на полуфинал и това за мен е добро представяне!Хайде и ние,публиката да се представим подобаващо!От нас се иска много по малко,отколкото от футболистите!Само да сме на стадиона!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Aз и ти и той ще сме там,но как да отиде човек който не ходи често на мачове?Целия град е пълен с билбордове на Бързи и Яростни 7,а един постер няма за този важен мач.Как ако си чужденец да знаеш че във Варна ще има мач?Никаква маркетингова политика нямаме,после защо само болните Моряци сме на стадиона.В Горна ги пуснаха по-рано от работа,в Разград също ги освобождават,тука един призив от кмета Портних към фирмите/дори само общински/ няма.Явно всичко се оставя за очаквания финал.
Черно море-първият шампион по футбол в България

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 апр 2015 11:34

ticha i vladislav написа:
КироВарна написа:

Aз и ти и той ще сме там,но как да отиде човек който не ходи често на мачове?Целия град е пълен с билбордове на Бързи и Яростни 7,а един постер няма за този важен мач.Как ако си чужденец да знаеш че във Варна ще има мач?Никаква маркетингова политика нямаме,после защо само болните Моряци сме на стадиона.В Горна ги пуснаха по-рано от работа,в Разград също ги освобождават,тука един призив от кмета Портних към фирмите/дори само общински/ няма.Явно всичко се оставя за очаквания финал.

За маркетинга си прав,както и за всичко останало!Дано да си прав и за очаквания финал!Дай Боже!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 апр 2015 11:45

Току що видях новина и снимки,от това как Дюк печели КОЛЕЖАНСКОТО първенство на Щатите!ПРЕД 70 000 ЗРИТЕЛИ ! Аз съм бил винаги много завистлив човек,но сега вече се пръснах от завист!!!И понеже съм виждал зрители доста близко по брой,до тази цифра на Ю.Гагарин се питам....защо сега не е така??? САМО ЧЕРНО МОРЕ

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 07 апр 2015 12:40

Успех на Черно Море! Успешен финал и с Лудогорец!

Върни се в “Черно море”