До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bgman1990
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот Bgman1990 » 11 мар 2015 20:15

Преди 1-2 седмици обсъждахте темата колко е правилно да има платен канал, по който да дават всички програми. За мен това е поредната глупост от вида "На гол тумбак чифте пищови". Не съм съгласен и с виждането, че това ще качи качеството на футбола. Няма, защо при нас един футболист получава повече, отколкото е нормалното (според нивото на държавата). Преди време давахте пример за заплати в Португалия, а тя е доста по-добре с представянето на световна сцена (и като играчи, и като отбори, и като нац. отбор). Затова и не смятам, че трябва да плащам по 4 лв. допълнително (за да мога да гледам всички отбори), включително и тези, които не са ми важни (и така да им плащам високите заплати, поне според мен).
Добре, няма да гледам всички мачове. Ами ще ходя на стадиона, когато ми се иска и ще се радвам, че съм отишъл. А така, гледайки ги всеки ден (с повторенията), ами губи се идеята за ходене на стадиона. Аз не съм зрител, аз съм запалянко.

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Томиславе, не се крий!

Мнениеот 1977 » 17 мар 2015 16:56

Томиславе, не се крий,Заеми позиция за Гонзо, която отговаря на личните ти виждания, а не на желанието да не влизаш в конфронтация с него.
Колко пъти трябва да се провали този човек за да кажеш,че не става за Левски??
Колко години трябва да минат и какво трябва да се случи за да кажеш,че да си мъжкар не е достатъчно?
100 футболисти за 5 години... на 85 платени неустойки!!
10 треньори за 5 години!!
0 титли и 0 купи!!
След петия кръг-"Аз ако бях треньор щяхме да сме шампиони" след 22 кръга "не нападайте футболистите,нападайте мен"!!!
Колко време трябва да търпим този човек и на теб колко време ти трябва да се пречупиш и да го кажеш в ефир,че този човек НЕ СТАВА за тази работа???

Малко за справка:Локо София има 121 фена,няма игрище,в началото на сезона нямаше футболисти,имат 3 ПЪТИ по малко пари като бюджет и са 3ти в крайното класиране!!
Писна ми от оправдания,че било тежък период,че нямало пари,че футболистите не ставали,че БФС са мафия и т.н и т.н(за Локо Сф не е ли тежък периода??)

Излез и кажи пред хората,че времето на този човек и безвъзвратно изтекло.Защото Ти като директор в Гонг ако генерираш 200 слушатели в твоето предаване,дали г-н Радев ще каже:
Томислав е мъжкар!Нека работи?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2015 21:01

Турско да стане и Левски да изпадне, г-та Русев, Грънчаров и Стоянов никога няма да се обърнат срещу Гонзо. Ако не си забелязал още, те си имат любимци и винаги мерят с различен аршин за тях.

Хора, далеч по-кадърни от Гонзо, бяха емвани на втория месец в Левски, но Гонзо е търпян тъпо и упорито, нищо че планомерно и методично съсипва и без това закъсалия Левски.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 19 мар 2015 00:54

Кво ше каже томито , освен да ни разпраче :( Йока е номер 1 , ама тия гореизброените са супер лицемери! Вие томи и ко. сте едни човечета , който от това живеете .. хаха
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 24 мар 2015 17:15

Абе, Томе, стига с тоя Нанков и неговата усмивка. В 85-та; 86-та минута пубиката на Ботев(която се намира на централната трибуна зад скамейките) запя "Е*ахме Стойчо в г*за!"...Това го пяха повече от минута и се чуваше много явно в ефира на прякото предаване по радиото. Имате запис, пусни си го. Е нормално е в този момент Нанков да се е избъзикал нещо със Стойчо.....по този повод
Интериорни врати - Врати хармоника

dakata9
Контакти:

До Г-н Томислав Русев

Мнениеот dakata9 » 25 мар 2015 17:23

Г-н Русев,обръщам се към Вас като водещ и човек,който винаги има ясна позиция и не се страхува да изказва своето мнение!!! Всичко,което се случва в ЦСКА,има логично обяснение!Истината е,че Александър Томов,Александър Тодоров и Стойчо Младенов са мошеници! Дълговете са изключително много и се опитаха да прехвърлят всичко на други,те действат винаги с лъжи и изключително подмолно! А за лицето Младенов,каквото и да кажем ще е малко! Кой е той,че постоянно да пише декларации!?! Той единствено взема от ЦСКА,борави винаги със словесни атаки като единствената му цел е да оправдава своята треньорска несъстоятелност,винаги търси конспирации,всичко и всички са срещу него,Той никога не е виновен! И срещу Зимбру ,световните конспиратори са му виновни,предполагам! КЪДЕ ПО СВЕТА,ЕДИН ТРЕНЬОР ПОСТОЯННО АТАКУВА ВСИЧКИ КЛУБОВЕ,А КОГАТО НАПУСНЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА АТАКУВА СОБСТВЕНИЦИ,БИЗНЕСМЕНИ И Т.Н..... ТОЙ Е ПРОСТО ФУТБОЛЕН ТРЕНЬОР,КОЙТО Е НА ЗАПЛАТА!!!!!!!!! Крайно време е някой да го постави на мястото му,позволява си повече от нормалното! За Томов,Тодоров и Младенов всичко е конспирация...,те бяха начело и през 2008,когато лиценза беше ОТНЕТ!!! Истината е,че Левски,ЦСКА се управляват с години грешно,изпраха се много пари и сега настъпи време разделно!!! Никой не им е виновен,че се докараха дотук! Стойчо Младенов говори за кризи ,а бюджета на ЦСКА е бил 14 милиона! А колко пари е спечелил Той като треньор за ЦСКА??????? Но със сигурност е взел доста като заплати и комисионни!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: До Г-н Томислав Русев

Мнениеот BRF » 25 мар 2015 17:28

А бе Дака,това за какво си го написал до томето бе!?Въпрос ли му задаваш?

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 мар 2015 19:50

Стефчо Стоянов, много ти е мъка за тия Лудогорец, все за тях говориш. Защо по- добре не гледаш разпадащото ти се отборче и не разбереш, че на никой не му пука за Левски и затова сте на тоя хал.
Ирина пък все едно е паднала от небето с тоя нейния оптимизъм. Нашият спорт е девета глуха и няма абсолютно никакви шансове да изплува нагоре. Томислав ми направи добро впечатление днес с коментарите си.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 апр 2015 21:44

Точно за това слушам Гонг.....заради гласа на Ирина.Супер секси е тази мацка.... ;)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Прекръстете го на РАДИО ЛЕВСКИ

Мнениеот bobo_13 » 06 апр 2015 17:41

Стига бе.......тия 40 минути говорят САМО ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА.......други отбори не са ли играли през миналата седмица???????? Прекръстете го това радио на РАДИО СОФИЙСКИ ГРАНДОВЕ. Голяма манипулация на слушателите, голяма пропаганда.....няма ли други отбори в България г-да "ВОДЕЩИ"????
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Архив”