Форумни изцепки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Форумни изцепки
Ученичка е, бе! 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Форумни изцепки
veselinsk написа:На Венци Христов не бих му дал даже да ми насече дървата.
suareshampion написа:iliev72 написа:Тренер те не играят махленски мачлета.Те са тесни специалисти по PES и FIFA.Къде ги търсиш на това ниво - махленски мачлета.
Е как може да са фенове на ФУТБОЛА тогава ?????? Как стават тия работи бе човек ? Айде ти си ми казал ,че се занимаваш с някакъв вид спорт ,още двама трима също са ми казали ,че са тренирали навремето .Дотук добре ,но останалите ? Кво прайм с тях бе човек ? Как може да не спортуваш поне ? Ей го единия е 125 килограма и ми се прави на разбирач ? Ай стига бе бах му майката .И повечето са млади момчета ,смятай ? От къде тая наглост и самочуствие ?
Ами аз не спирам бе човек .Ето тая седмица играх мач във вторник ,четвъртък ,петък и събота . Освен това ,ходих веднъж и на фитнес ,след това правих и сауна .Освен това днес бях и на масаж ..Илиев ,знаеш че спорта иска и възстановяване ,нали ?Освен това и водих две тренировки в понеделник и сряда на децата . И съм на 37 . Секса няма да го коментирам ,въпреки ,че и той е спорт
И там почти не пропускам да се разпиша .
А тия философчета ,само ми стоят пред компютъра и ми говорят за спорт и за футбол ? Ай стига бе . Ебати пародията .
На тия двамата като им чета коментарите се спуквам от смях..
[/center]Re: Форумни изцепки
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
parazit написа:Лудогорец отново смело полита в небесата
По пътя си отнася смело я крава,я прасе от земята
Няма кой да спре орлите към успеха
Луд в гората цепи гол дървета
Роден талант
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
- slavia_forever
- Контакти:
nikivarna написа:Юни и Юли ша плюща жената ,Август - любовницата ,а от Септември - ще си гледам мачове![]()
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
гражданин от село
rhaegar написа:shumkar_44 написа:Да, отразява се. Човекът, който ежедневно се изхожда в нашия асансьор сега го прави с час по-рано.
Шумкар,след асансьора очаквам да ни разкажеш и някоя история за ферибота на р.Черна.