ДК ще накаже ли Моци?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ДК ще накаже ли Моци?
Да ДК ще накаже Моци след мача с Левски 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
28' - Bнимание Лудогорец проведе бърза атака, Безяк беше изведен много добре и отправи удар, който мина на сантиметри от лявата греда. При удара Уваренко влезе остро в тялото на нападателя и той трябваше да получи лекарска помощ......Не знам фен-фен ли си фан-фан ли си ама ти мача не си го гледал,поне на запис си го пусни ,между Безяк и Уваренко няма никакъв контакт,нападателят се самоконтузи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
alexpetrof написа:pampi написа:alexpetrof написа:karager написа:Защо да го наказват? Та то никой не е "родил" от него на терена или пък на някой да му няма крак/ръка/глава!
Чак когато се случи нещо от последните тогава може да получи мъмрене и да му намалят "поведението".
Много се загрижихте сега за здравето на някой, но когато летяха камъни по футболистите на Лудогорец на вашия стадион, тогава ви беше густо, лицемери
И това оправдава постъпката на Моцко? Дава му право да вади далак на противник и то без упоика? Ми това момче Николич тогава не беше в България бе, скъпи Тартюф, нема начин да е хвърлял камъни по Моцко... Кой е лицемерът тук, а?
Ти да не мислиш, че защитавам Моци ? Това , дето го направи беше толкова грозно, че ми развали целия кеф от заслужената и категорична победа. За лицемерие говоря
Анджек де! Та питам, кой е лицемер тук?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
- Контакти:
pampi написа:fen-fen написа:
Тази извадка е от този мач, който коментираме. Направих я от сайта на novasport. Защо си правя труда ли? Защото се акцентира само върху грубата игра на Моци. Аз пак казвам, Моци си е за картон и две мнения няма, но се пропуска и факта, че вратарят на ЦСКА също заслужаваше картон. И ще споделя още нещо: Когато видях ситуацията с Моци по време на мача, веднага изразих мнение, че трябва да бъде изгонен. Ядосах се и на него и на съдията. След положението с Безяк и вратаря и липсата на картон вече тотално стана ясно, че съдията изпуска мача след като компенсира грешките си.
Ей тук си в заблуда, ама нормално е, младо момче си. Аз пък твърдя, че Безяк извърши фал, защото след като стреля, беше длъжен да прескочи вратаря. Или според теб вратарят вместо да се разтегне и покрие вратата при изстрела, трябваше да избяга при агитката на ЦСКА? Ти нявга играл ли си футбол, драги? Имаш ли хабер от футболни единоборства и ситуации?
Абе ей келеш стига си се правил на много остроумен, къде си видял вратар да излиза с бутоните напред(не само напред, но и вдигнати) и след това да няма червен картон ?!
Последна промяна от alexpetrof на 06 апр 2015 15:58, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
peliforewer написа:28' - Bнимание Лудогорец проведе бърза атака, Безяк беше изведен много добре и отправи удар, който мина на сантиметри от лявата греда. При удара Уваренко влезе остро в тялото на нападателя и той трябваше да получи лекарска помощ......Не знам фен-фен ли си фан-фан ли си ама ти мача не си го гледал,поне на запис си го пусни ,между Безяк и Уваренко няма никакъв контакт,нападателят се самоконтузи.
Че то, ако имаше и помен от фал, оня осрания веднага щеше да даде дузпа. Зер знае ли се какво може да стане както беше тръгнал мача. Нямаше да пропусне от рано да си върже гащите, за да няма после строй се-преброй се...

кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
- Контакти:
pampi написа:alexpetrof написа:pampi написа:alexpetrof написа:karager написа:Защо да го наказват? Та то никой не е "родил" от него на терена или пък на някой да му няма крак/ръка/глава!
Чак когато се случи нещо от последните тогава може да получи мъмрене и да му намалят "поведението".
Много се загрижихте сега за здравето на някой, но когато летяха камъни по футболистите на Лудогорец на вашия стадион, тогава ви беше густо, лицемери
И това оправдава постъпката на Моцко? Дава му право да вади далак на противник и то без упоика? Ми това момче Николич тогава не беше в България бе, скъпи Тартюф, нема начин да е хвърлял камъни по Моцко... Кой е лицемерът тук, а?
Ти да не мислиш, че защитавам Моци ? Това , дето го направи беше толкова грозно, че ми развали целия кеф от заслужената и категорична победа. За лицемерие говоря
Анджек де! Та питам, кой е лицемер тук?
Отговорът се съдържа в цитатът
alexpetrof написа:pampi написа:fen-fen написа:
Тази извадка е от този мач, който коментираме. Направих я от сайта на novasport. Защо си правя труда ли? Защото се акцентира само върху грубата игра на Моци. Аз пак казвам, Моци си е за картон и две мнения няма, но се пропуска и факта, че вратарят на ЦСКА също заслужаваше картон. И ще споделя още нещо: Когато видях ситуацията с Моци по време на мача, веднага изразих мнение, че трябва да бъде изгонен. Ядосах се и на него и на съдията. След положението с Безяк и вратаря и липсата на картон вече тотално стана ясно, че съдията изпуска мача след като компенсира грешките си.
Ей тук си в заблуда, ама нормално е, младо момче си. Аз пък твърдя, че Безяк извърши фал, защото след като стреля, беше длъжен да прескочи вратаря. Или според теб вратарят вместо да се разтегне и покрие вратата при изстрела, трябваше да избяга при агитката на ЦСКА? Ти нявга играл ли си футбол, драги? Имаш ли хабер от футболни единоборства и ситуации?
Абе ей келеш стига си се правил на много остроумен, къде си видял вратар да излиза с бутоните напред(не само напред, но и вдигнати) и след това да няма червен картон
О нерви виждам...

Знаеш ли къде бре, драги? Точно на този стадион преди доста време съм практикувал тоз вратарски занаят... Тренер ми беше Хамди Османов, познат ли ти е? Жив ли е този човек бе, че то бая години минаха?
Голяма работа станахте бе, добре, че от Исперих, Кубрат и Завет ви пълнят стадиона, щото от време оно никакви ви нямаше като публика. Жалка работа...

кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
- Контакти:
pampi написа:alexpetrof написа:pampi написа:fen-fen написа:
Абе ей келеш стига си се правил на много остроумен, къде си видял вратар да излиза с бутоните напред(не само напред, но и вдигнати) и след това да няма червен картон
О нерви виждам...![]()
Знаеш ли къде бре, драги? Точно на този стадион преди доста време съм практикувал тоз вратарски занаят... Тренер ми беше Хамди Османов, познат ли ти е? Жив ли е този човек бе, че то бая години минаха?
Голяма работа станахте бе, добре, че от Исперих, Кубрат и Завет ви пълнят стадиона, щото от време оно никакви ви нямаше като публика. Жалка работа...
Жалко е, че не ми отговори на въпроса
BRF написа:fen-fen написа:http://www.ludogorets.com/bg/news/?i=1319#video
27 мин. Какво се случва тук с Безяк? Беше ли изритан в стомаха от вратаря на ЦСКА и съдията даде ли му картон!? За подобно влизане на Владислав Стоянов му дадоха червен картон и то без да нарани футболиста на Стяуа!
Гледах го!Уваренко ляга за да предпази вратата си и Безяк се набива в него от набраната инерция!Аз посягане не виждам!А ти?Може би сте ощетени и не са ви дали дузпа в тази ситуация!Промит мозък!
alexpetrof написа:pampi написа:alexpetrof написа:
О нерви виждам...![]()
Жалко е, че не ми отговори на въпроса
Ми като не си играл футбол и не ги разбираш нещицата, какво се пънеш бе? Ти виждал ли си вратарите като скачат за висока топка, как си вдигат коляното напред. Даже и бутони вдигат. Що мислиш го правят бе, Тартюф?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Върни се в “Футбол - България”