Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Как се връзва контролът на САЩ над България със спирането на проекта за АЕЦ "Козлодуй", някой вещ масон ще ми разясни ли ? Наглият Бойко Борисов видиш ли искал американците да са инвеститори, вместо парите да дойдат от нас, каква наглост !
dunavfc написа:Как се връзва контролът на САЩ над България със спирането на проекта за АЕЦ "Козлодуй", някой вещ масон ще ми разясни ли ? Наглият Бойко Борисов видиш ли искал американците да са инвеститори, вместо парите да дойдат от нас, каква наглост !
Нямаме пари за реактора, колко по-просто да ти се обясни?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Толкова ли струват българо-американските интереси ? Някакви си 6-7 млрд. ? Много е слаба администрацията на САЩ в България явно, изпуснаха шистовият газ, сега и Козлодуй, наистина страшно зависими от америка...
Разбира се, че причината е в липсата на пари или по-точно в това, че американците, трябва да поемат финансирането, вместо държавата, но това не е толкова просто, когато вие обвинявате правителството в следване на американските интереси и политика.
Разбира се, че причината е в липсата на пари или по-точно в това, че американците, трябва да поемат финансирането, вместо държавата, но това не е толкова просто, когато вие обвинявате правителството в следване на американските интереси и политика.
dunavfc написа:Толкова ли струват българо-американските интереси ? Някакви си 6-7 млрд. ? Много е слаба администрацията на САЩ в България явно, изпуснаха шистовият газ, сега и Козлодуй, наистина страшно зависими от америка...
Не знам колко струват, но нищо не печелим от американците. Пари от тях не виждаме, даже и губим.
Предполагам ти си един невероятен енергиен експерт и разбираш в детайли, защо американците в ТЕЦ "Марица-Изток" ни взимат, толкова много пари.
В кое друго направление ни дерат гадните капиталисти ? А нещо можеш ли да кажеш за американските доброволчески организации ? Има ли такива руски и какво са направили, защото явно ми е минало през големите уши ? Забравих, че руснаците не ни дерат, те мислят за нас. Предлагат ни най-ниските цени на горива, газ и въобще, всичко, което идва от там.
В кое друго направление ни дерат гадните капиталисти ? А нещо можеш ли да кажеш за американските доброволчески организации ? Има ли такива руски и какво са направили, защото явно ми е минало през големите уши ? Забравих, че руснаците не ни дерат, те мислят за нас. Предлагат ни най-ниските цени на горива, газ и въобще, всичко, което идва от там.
dunavfc написа:Предполагам ти си един невероятен енергиен експерт и разбираш в детайли, защо американците в ТЕЦ "Марица-Изток" ни взимат, толкова много пари.
Къде са инвестирали американци тук? Колко работни места са открили? Америка за България де еват групово.
И твоят ментор е некадърник. Без субсидии не може да се справя. То със субсидии кат съм излизал гъзове в Брюксел и аз мога да строя и управлявам. "Икономиката и банковата ни система са най-стабилни в целия ЕС по време на кризата" тва чии думи са? Как тоя проспа наливането на милиарди в КТБ и източването й? Нали стабилни банки, туй онуй...
- Jorkorazporko
Аз съм навит да се направи референдум в България и ако мнозиството иска напуснакне на ЕС и присъединяване към Русия, нека го направят! Аз съм подал документи за немско гражданство и Октомври очаквам немската си лична карта така или иначе! Аз имам либерални убеждения и няма да налагам волята си никому! Не харесвам американците, не харесвам и руснаците! За мен Путин е диктатор и е опасен за световния мир! Обиколил съм не малка част от света и спокойно мога да кажа, че по -дборо място за живот от северната част на ЕС няма! Про - руската пропаганда само доказва колко силно влияние имат руските служби в БГ! Всички масови медии са част от руския пропаганден орган, затова не мога да ви обвинявам в корист! Вие просто сте жертви на пропагандата 

- aleksandrov77
Jorkorazporko написа:Аз съм навит да се направи референдум в България и ако мнозиството иска напуснакне на ЕС и присъединяване към Русия, нека го направят! Аз съм подал документи за немско гражданство и Октомври очаквам немската си лична карта така или иначе! Аз имам либерални убеждения и няма да налагам волята си никому! Не харесвам американците, не харесвам и руснаците! За мен Путин е диктатор и е опасен за световния мир! Обиколил съм не малка част от света и спокойно мога да кажа, че по -дборо място за живот от северната част на ЕС няма! Про - руската пропаганда само доказва колко силно влияние имат руските служби в БГ! Всички масови медии са част от руския пропаганден орган, затова не мога да ви обвинявам в корист! Вие просто сте жертви на пропагандата
За мен Обама е опасен диктатор и заплаха за световния мир! Още повече , че в САЩ има концентрационен лагер "Гуантанамо"! В мангализирана Германия и Западна Европа няма да емигрирам ходил съм там и знам какво е! Пълно е с черни и араби!
Иначе трябва референдум и народът да си каже думата - ЕС или ЕАС!
Иначе фондацията "Америка за България" , която финансира медии и плаща милиони на вестници като Капитал, Дневник и т.н. е май американска!
БТВ и НОВА също са проамерикански телевизии!
Нещо пак ти куца логиката за "проруска" пропаганда!

Аз също съм обиколил не малка част от света и спокойно мога да кажа, че по-спокойно място за живее от Русия няма и ако се наложи да емигрирам, ще емигрирам в Санкт Петербург!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
- Jorkorazporko
aleksandrov77 написа:Jorkorazporko написа:Аз съм навит да се направи референдум в България и ако мнозиството иска напуснакне на ЕС и присъединяване към Русия, нека го направят! Аз съм подал документи за немско гражданство и Октомври очаквам немската си лична карта така или иначе! Аз имам либерални убеждения и няма да налагам волята си никому! Не харесвам американците, не харесвам и руснаците! За мен Путин е диктатор и е опасен за световния мир! Обиколил съм не малка част от света и спокойно мога да кажа, че по -дборо място за живот от северната част на ЕС няма! Про - руската пропаганда само доказва колко силно влияние имат руските служби в БГ! Всички масови медии са част от руския пропаганден орган, затова не мога да ви обвинявам в корист! Вие просто сте жертви на пропагандата
За мен Обама е опасен диктатор и заплаха за световния мир! Още повече , че в САЩ има концентрационен лагер "Гуантанамо"! В мангализирана Германия и Западна Европа няма да емигрирам ходил съм там и знам какво е! Пълно е с черни и араби!
Иначе трябва референдум и народът да си каже думата - ЕС или ЕАС!
Иначе фондацията "Америка за България" , която финансира медии и плаща милиони на вестници като Капитал, Дневник и т.н. е май американска!
БТВ и НОВА също са проамерикански телевизии!
Нещо пак ти куца логиката за "проруска" пропаганда!![]()
Аз също съм обиколил не малка част от света и спокойно мога да кажа, че по-спокойно място за живее от Русия няма и ако се наложи да емигрирам, ще емигрирам в Санкт Петербург!
Пишеш нелепи неща