veseo написа:Само не знам къде се пънете за Иво Иванов като и Черноморец го искат, а те дават даже и пари
Аз,пък,не знам теб какво те интересува ние за кого се "пънем"?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
veseo написа:Само не знам къде се пънете за Иво Иванов като и Черноморец го искат, а те дават даже и пари
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
pepsi написа:Добрите футболисти играят в по големи отбори така,че рано или късно Иво ще Ви напусне.Такъв е хивота.
Addler написа:Аз искам да взема отношени само по темата за вратарите. Левски има нужда от двама вратари, защото няма вратари по-ниски от 185см. Митрев има качества ама ако вратата беша по-ниска с 50 сантиметра щеше да му е по мярка. Сетих се и друго, ако ще се вземат футболисти, нека те да не се тапи, защото в Левки тапишони си имаме мноого. Трябват ни високи, здрави и прави футболисти, не сухи пасти "Иглика".
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта