Един мач ми избяга за доста пари, не можах да спя от нерви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Един мач ми избяга за доста пари, не можах да спя от нер

Мнениеот Rofles » 05 апр 2015 13:50

Пичага, знаеш ли колко пъти ме е дънил по един мач и колко пари съм изгубил ? Просто ти е бедна фантазията, свиквай това е комара..

Вчера например, У.Б.А ги писах единица, 4 мача хващам и тия боклуци дънят.. Падат у дома 1:4, не е сериозно..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 апр 2015 14:01

komentator написа:п.с. искам само да спечеля малко повечко пари, да си купя нещо и да имам пак известна сума пари да се забавлявам и да играя, всеки път ми отнемат удоволствие разни некадърни и смешни отбори и всеки път 1 мач до заветната цел...

Всички искаме това. А някои пък, представи си, искат да спечелят пари, не за забавление и игри, а за да имат какво да ядат - те и децата им. Представяш ли си какви наглеци. Че нямат и интернет, за да пускат по 123 теми колко е скапан животът.
А ако ги нямаше тези, прецакващите 1-2 мача в тиража, букитата отдавна да са фалирали и пак нямаше да можеш да спечелиш лесните пари, за да се забавляваш и играеш. Капиш?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

komentator

Мнениеот komentator » 05 апр 2015 14:05

gzagorov написа:
komentator написа:п.с. искам само да спечеля малко повечко пари, да си купя нещо и да имам пак известна сума пари да се забавлявам и да играя, всеки път ми отнемат удоволствие разни некадърни и смешни отбори и всеки път 1 мач до заветната цел...

Всички искаме това. А някои пък, представи си, искат да спечелят пари, не за забавление и игри, а за да имат какво да ядат - те и децата им. Представяш ли си какви наглеци. Че нямат и интернет, за да пускат по 123 теми колко е скапан животът.
А ако ги нямаше тези, прецакващите 1-2 мача в тиража, букитата отдавна да са фалирали и пак нямаше да можеш да спечелиш лесните пари, за да се забавляваш и играеш. Капиш?

Тези дето нямат какво да ядат - да вземат от парите на богаташите, дето ходят по плажове в Маями и е*ат манекенките, 5 000 лв за тях за джобни, сменят си колите с най-нови модели всеки месец, аз с моята заплата от 500 лв и евтин начин на живот си искам и някакви забавление, намерил съм ги и в мачовете, така че не ми скачайте с тоя номер, кой какво нямал да яде, да вземат от тези, които имат много и не знаят какво да правят с тях.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 05 апр 2015 14:13

Ако разчиташ да печелиш пари от залози, доникъде няма да я докараш. Букмейкърските къщи са направени не за да печелят феновете като нас, а за да печелят собствениците им. Малцина са хората,които са с положителен баланс в тази схема.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 апр 2015 14:19

komentator написа:
gzagorov написа:

Тези дето нямат какво да ядат - да вземат от парите на богаташите, дето ходят по плажове в Маями и е*ат манекенките, 5 000 лв за тях за джобни, сменят си колите с най-нови модели всеки месец, аз с моята заплата от 500 лв и евтин начин на живот си искам и някакви забавление, намерил съм ги и в мачовете, така че не ми скачайте с тоя номер, кой какво нямал да яде, да вземат от тези, които имат много и не знаят какво да правят с тях.

Като е толкова лесно да се вземе от богатите, вземай от тях и си се забавлявай и не занимавай форума с проблемите си. И ако мачовете и залаганията са ти забавлението, какво ще кажеш за втората част от предишния ми коментар? Ако не си го разбрал още, язък че си тръгнал да се занимаваш с това.
Всички имаме проблеми, не мисли че на останалите всичко ни е наред. Аз също не взимам по 5 бона, но се старая да се простирам според чергата си, както се казва.
Даже нямаше да обърна внимание на тази твоя тема, но видях и останалите. Айде със здраве, по-леко с нервите и дано някой път спечелиш това, което най-много желаеш, независимо дали вече си го осъзнал, или още не си.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 05 апр 2015 14:39

Събота и неделя заставам пред компа и цял ден така - БЕТ И БИРА=Б на втора степен.Само дебна за Кеш Аут.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 05 апр 2015 14:41

За днес чакама Аякс, Барса, Валенсия. Херта, Тотнъм, ПСЖ. Общо взето са си болест залаганията.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 апр 2015 14:48

Rofles написа:Пичага, знаеш ли колко пъти ме е дънил по един мач и колко пари съм изгубил ? Просто ти е бедна фантазията, свиквай това е комара..

Вчера например, У.Б.А ги писах единица, 4 мача хващам и тия боклуци дънят.. Падат у дома 1:4, не е сериозно..

Ти луд ли си....как ще се спасят QPR ако не бият такива отбори без цели....по скоро заложи че Астън Вила ще изпаднат....

komentator

Мнениеот komentator » 05 апр 2015 15:00

На нас бедните, които нямаме богато наследство, шансът да станем милионер е чрез хазарт - за добро или за лошо, но не прекомерния безрасъден хазарт - ако имаш късмет и толкова, не трябва да се прекалява. Малко ли тото-милионери има вече в България например от 6 от 49, защо да няма и от мачовете, само че за да се изкачваш по скалата - трябва и да има с какво, трябва да се дръпне примерно 2-3 000, да изчакаш момента да ги направиш 50 000, да внимаваш и така до 100-200, след няколко години 2-3 милиона, не е толкова трудно. Само, че с тоя карък и бягащия един мач на 10 различни фиша за добри пари - как да стане, даже не ти дава 1 печалба понякога каръка мръсен :(

Върни се в “Игри и забавления”