Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT

Мнениеот Devian » 05 апр 2015 06:03

Аз нямам какво да кажа,защото Брендън ми е затворил устата :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 апр 2015 10:42

dNelbandian написа: Виж сегa, ти ако си със средняшки очаквания аз не съм. Аз очаквам винаги борбa за челните места и за всички купи. Ти, ако се задоволяваш с калъфки ходи си гледай филма. А не да ми се обяснявате със другият със среднвшко мислене suareza, видиш ли ти колко мача без загуба сме били, абе Мики Маусовци.

Aбе момчето от смешния сайт ,я питай твойте хора ,защо по времето на Далглиш ,не споменахте нито веднъж думата "титла " а сега изведнъж големи изисквания имате бе ? :) Аз нямам средняшко мислене моето дете ,средняшко мислене имате вие бг феновете на Ливърпул .Нали ви слушам средняшките разсъждения вече 4та година ? Аз винаги искам титла ,вече 25 години искам титла . Аз и в личния живот съм така ,не признавам нищо друго ,освен победа .Винаги искам да мачкам и мачкам . И на футбол мачкам ,и детския ми отбор мачка ,и на карти мачкам,и на тенис на маса мачкам,и на шах мачкам ,и в живота мачкам ,тъй като съм постигнал много и то сам ,така че мишо не ми говори за средняшко мислене и не ми викай Мики Маус ,да не ти изпадат зъбките на земята .
Но в случая ,имам търпението към колегата Роджърс ,защото виждам ,че той е на правилния път . Той не е виновен ,че политиката на американците е да се залага ,предимно на млади играчи . Ливърпул сигурно е най младия състав във ВЛ . Тези млади играчи ,трябва да се развиват ,да растат. И когато се развият ,тогава ще се берат плодовете от работата на Роджърс. Американците прекрасно знаят това и ще оставят Брендън да работи в Ливърпул ,дори и да не влезе в топ 4 и да отпадне за купата . Така ,че агонията ви ще продължи и аз ще продължавам да ви се наслаждавам на хабенето на нерви :lol:
Вие заслужавате да страдате ,заради неправилното си и глупаво мислене .Продължавайте да страдате,Брендън остава :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 апр 2015 10:55

dNelbandian написа:Макар това да е втора поредна загуба за Ливърпул, все още им шансове за топ 4, топ 5, топ 6 или топ 7………, въпреки че според великия вожд резултатите не са по-важни от красотата в играта.
Следващата задача на властелина на трансферите е да прегази и отборите в турнира на ФА Къп и да вдигне поредния си трофей от вожа, след като мина непобеден като Хитлер през цяла Европа с абсолютно брилянтния си красив футбол.
Илиев излез от филма. Ти си като развален грамофон повтарящ заучени фрази. Погледни клетото ни отборче колко е жалко. Виж сегa, ти ако си със средняшки очаквания аз не съм. Аз очаквам винаги борбa за челните места и за всички купи. Ти, ако се задоволяваш с калъфки ходи си гледай филма. Ливърпул е голям клуб с големи очаквания. Дават се доста пари за трансфери(макар за грешни играчи), тъй че очакванията са големи. Щом си със средняшко мислене ходи ставай фен на Уест Хям, правят по няколко силни мача на сезон винаги са в средата на таблицата, нали това е важно за теб с това средняшко мислене.
Щом трансферната фея не може да постигне желаните резултати, а именно класиране в топ 4 и борба за купите. А не да ми се обяснявате със другият със среднвшко мислене suareza, видиш ли ти колко мача без загуба сме били, абе Мики Маусовци.

Ти май не разбираш от дума а ?! Спри да ми споменаваш името в какъвто и да било контекст.Ако си бавноразвиващ ми кажи за да не си губя времето с теб !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 апр 2015 11:15

Айде пак. Мина 1 ден и двамата корифеи пак надигнаха главица. Какво трябва да стане, че да мирясате? БР се осра поредна година, ама ние да чакаме. И какво да чакаме- да продадат сега Стърлинг, после някой друг, защото вече и на футболистите им е ясно, че нямаме големи цели, а и възможности за нещо голямо. Арсенал се осъзнаха от 2 години и виждате какви трансфери правят. Да не говорим за Челси, Сити, Юнайтед. Само ние ще откриваме топлата вода.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 05 апр 2015 11:28

Тренер,янките наистина залагат на млади играчи,но май искат мениджъра да ги развива и после да бъдат продавани за големи суми. Ако сега се продаде и Стърлинг,това ще потвърди тезата ми. Каква е файдата тогава,ако янките наистина за това са купили отбора и това им е вдинствената цел? Ставаме като арсенал доскоро- продаваме си най-добрите играчи всяка година и се задоволяваме със топ 4...само че ние и това не можем.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 05 апр 2015 11:31

Не е точно така, предният сезон, когато станахме 2-ри и Суарез искаше да си тръгне в посока АРСЕНАЛ, точно американците го спряха на сила да си тръгне от клуба. Следващият сезон нямаше вече какво да се направи.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 05 апр 2015 11:51

Илиев, аз те разбирам - не ти е лесно с тея четворки в последно време :mrgreen:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 апр 2015 11:55

gogovcite,абе какъв беше тоя страх вчера ? Как се уплашиха всички ,не е истина .Ще кажеш ,че излизат срещу Барса или Байерн ?? И това вече втори мач ,и срещу манафите беше същото положението . Не мога да си обясня нещата ? Айде за младите в отбора ,донякъде имам обяснение ама опитен играч ,като Коло Туре да глътне толкова гипса е необяснимо ? С такъв опит зад гърба си и тръгва да ми я води а е последен в защита и Арсенал правят дълбока преса ? Грозна картинка . И не само това ,имаше сумати смешни отигравания .
Лукас и той беше плах ,Хендерсън както винаги и той ,Алън и той втори мач е неузнаваемо плах,страхлив и некоцентриран ?? Не можеха два паса да си дадат бе ,бах му майката аз ? Ами тоя Миноле ? Кво е тва бе нашия ? Подреждаш си стената да ти пази единия ъгъл и си пазиш другия ,елементарно .А те му я шибнаха в неговия ъгъл ? И той глътна гипса пак ,като първия полусезон и като целия минал сезон ,разбира се .
За Морено да не говорим ,той пък показва уж някакво самочуствие ,но много глупости прави .Ужасен е . Няма място в титулярния състав към тоя момент ,ся няма кво да се лъжем . Как няма да го биеш там бе ? Остави се да го минат ,като спрял влак ? И това му е сигурно 10 фатална грешка през сезона ??? Ееееееееее не ,тотално ме подведе тоя малкия .Аз толкова разчитах на него и му се радвах .В Севиля беше корено различен .
Може би и Роджърс има вина за този психологически срив в отбора ,но основно аз си виня играчите .
И тоя Лазар ,как няма да я подадеш там бе ееййййййй дърводелец ? Ми става 0-1 и мача тръгва в съвсем друга посока ,не е ли така ? Те щяха да тръгнат да връщат гола ,да се поуголят отзад ...а ние се затваряме ,използваме бързия Рахимчо , играем на контра и можеше и още да им вкараме . Този лош пас на Лазар ,отново го отдавам на плахост,страх и неувереност . Ебати ташака ,не ги е срам .При 3-0 вече мача свърши, почнаха да контролират топката през второто ,но кел файда вече ,ония се позатвориха и нямаше пространства ? И пак допускаха елементарни грешки ,до самия край мача допускаха грешки .Джан ,кво беше това остро влизане ,при положение ,че имаше вече един жълт картон ? Огромна глупост .
Не ,не направо не мога да ги позная от два мача насам ?? Тъкмо се зарадвах ,че станаха стабилни отзад и те пак се изсраха на метеното ? Ами ние допускахме по един макскимум два удара ,по време на мачовете тая година ? Ся ,знам че не може във всички мачове да се играе перфектно ,но точно срещу преките конкуренти да излязат толкова страхливо ,не го очаквах .
Добър отбор сме ,но все още млад и неопитен . Усети се липсата на Шкъртел .Тъкмо влезе в час и къде я направи и той тая глупост ,при положение ,че знае много добре какво ще последва ? Пресен пример имено с него и Коща ? И опита на Джерард липсваше в тия два мача . Но и той отиде и направи същата глупост ? Малоумна работа . Нямам думи .
Последна промяна от suareshampion на 05 апр 2015 12:33, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 апр 2015 12:16

venomcho написа:Илиев, аз те разбирам - не ти е лесно с тея четворки в последно време :mrgreen:

Оуу да ,чорбата много взеха и те милите :lol: И много са ми смешни с тия всекидневни декларации :lol: Само като видя "Армейци,дъра бъра " и падам под масата от смях :lol: Чудят се как да хвърлят пясък в очите на феновете .Тоя Стойчо им еба майката .Клубът има 30 млн задължения а той нашия си взима тлъстата заплатка и само приказките му големи а няма нищо насреща .На тая заплата ,трябва да вземеш титлата бе алоуу тройчо ? А той се бие в гърдите ,че бил Левски .Ми тоя слаб Левски всеки го би :lol: То голямата работа станала да биеш трагичен Левски ..я бий Лудогорец ,ама не може . :lol:
И ся им е провел лоша зимна подготовка ,слушам хора от клуба казват ,че играчите не могат да ходят . Анти треньор без морал и мнгоо алчен .
Как може клубът да има толкова задължения и треньорите в школата и останалите служители да не са взимали цяла 1 година заплати и в тоя момент идва човек ,който налива известна сума пари и нашия Тройчо "спасителя" си прибрал 250 бона ,без да го ебе кво става в клуба ?! Смях.
Домусчиев показа как се прави .Затвори им устите на всички . За 3 години направи 50 млн ,само от футбол .А Левски и ЦСКА никога в историята си ,не са вадили толкова пари . Човека квото изкара ,го налива обратно в клуба и успехите са на лице.Това е начина.Доведе Реал ,Ливърпул в България и игра като равен с равен .Евала.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 05 апр 2015 12:46

Това беше футболно унижение. Ако съм мениджър и виждам отборът ми да играе по този начин, ще се обеся.
Две думи за Роджърс - втори мач подред бърка начина, по който трябва да излезе. Два задължителни за печелене мача(с Арсенал стана впоследствие такъв) играем кошмарно. Ето и фактите - срещу Юнайтед излизаме без Балотели и Джерард, двама от тримата ни най-опитни играчи. 1-2 загуба. Срещу Арсенал - 2-ма централни защитника(Сако,Туре), ляв бек(Морено), 4-ма опорни полузащитника(Алън,Лукас<Джан и Хендо), един атакуващ полузащитник(Коутиньо), едно крило(Маркович) и един втори нападател(Стърлинг).
Добре де, някой да ми измисли формация, в която всички тези хора могат да играят на предпочитаните си позиции. Това беше извращение за футбола.. По-грозно подреждане на отбора бе само онова в мача срещу Фулъм при Бенитез, който излезе с 2-ма центр. защитника и 4 бека..

В заключение по темата Роджърс - цял сезон в ключови мачове той бърка подредбата на отбора, вследствие всички играят безумно и безидейно, оттам следват и множеството загуби.
Логичното развитие на сезона ? - 5-7мо място.
Бъдещето на Роджърс ? - Върнете се през 2012г. и си помислете при същите резултати какво последва.

За Стърлинг - абсолютно леке. Роджърс не само трябваше да го извади от групата за мача. Той трябваше да бъде в U21 формациите до края на сезона. Такова извиване на ръце гледахме лятото на 2013г.

Ливърпул не се учи от грешките си. Тъпчем на едно място. Отборът има потенциал и то огромен, но нещо куца. Къде ? Има хора, които трябва да отговорят на този въпрос.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”