Летище София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Летище София
Според мен трябва да се направи като в москва ....името тр да като на най-бллизкия квартал.Летище Дружба 1!

Rodn1 написа:Според мен трябва да се направи като в москва ....името тр да като на най-бллизкия квартал.Летище Дружба 1!![]()
![]()
![]()
В Москва им е трудно да измислят имена защото там имат сигурно 10 летища.Докато тук не е така...........
Rodn1 написа:Според мен трябва да се направи като в москва ....името тр да като на най-бллизкия квартал.Летище Дружба 1!![]()
![]()
![]()
Добра идея даваш. Аз също си мисля, че не е задължително името да бъде на някой човек. Почти всички летища в света с малки изключения не са кръстени на хора. Не са лоши варианти за име и Мусала,Витоша или Шипка
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Кирил и Методий са славянски братя-гърците викат,че били гърци,чехите викат,че били чехи,а бе всеки един вид си ги присвоява
По темата-аз също не виждам смисъл нашето летище да се казва Кирил и Методий
По-добре наистина на някой българин,който до някаква степен е в близост да летенето и авиацията,защото утре може да отворят и аптека с името на Владимир Димитров-Майстора