Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот 1912BOTEV » 19 дек 2009 23:17

Много глупости се изписаха тук! Да, всеки иска да дойде утре чичко-паричко, да купи отбора от митко и да правим нов отбор с робиньо, роналдиньо и други от техния ранг. Само че, действителността е съвсем друга! 10-20 нови отбора няма да има, бъдете сигурни в това! И спрете да се подигравате! Доста от вас, дори и сега си признават, че не идват на мачове, което ще рече че това не е техния Ботев! Не казвам, че това е най-доброто решение, но това също е някакво решение и е по-добро отколкото да останем в забвението. Защото точно натам сме тръгнали! Всички се правят на големи фенове, но в годините виждам как публиката ни на стадиона се топи от мач на мач! И ме боли от това! Защото някои дори отвикнаха да идват на стадиона и май никога няма да стъпят отново там. Замислете се защо е така! А не само да ПИШЕМ колко сме велики! Когато един клуб не функционира, значи няма такъв! Или ще чакаме горди 500 години някой да ни освободи!?
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 20 дек 2009 02:53

veseo написа:
since_1912 написа:Abe veseo,ti da ne si roda na selqka,4e tolkova se pritesnqva6 ot nov otbor aaaa?

Да бе, селяка много ще се притесни от тва, че всичко му върви по план (да ни съсипе като отбор, а създаването на нови отбор под път и над път докато тоя е жив, е точно квото сигурно иска - да ни унижи).

Той не може повече да ни унижи, но самото наше примиренческо мислене, че само неговият Ботев е истински Ботев за нас и ние само на него държим, именно му дава сили да продължава да се гаври с нас.Понеже знае много добре, че "някои" хора да не кажа повечето няма да искат да създадат нов отбор,това му дава сили.Защото сега може да си разиграва коня и да ни прави всички на луди, защото знае, че ние нямаме куража да направим нов отбор и да се отделим от неговият.Това именно го крепи.Не съм непременно за нов Ботев, но не виждам друга алтернатива.Поне не и в близко време.Щото като изпадне отбора във В група, какво ще направим нищо.Ще станем точно като дражевият Черноморец.Ще пуска разни юноши и тем подобни, понеже никой нормален футболист няма да иска да играе и разни фенчета тука като botev_forever (които са бащи на малки футболисти) ще казват, ама децата не са виновни.Всички са виновни, че му играят по свирката.Ей това е: не само Пичонето, но и Кочев, Чернев и т.н.Трябваше още преди началото на сезона всички да обявят бойкот докато не подпише продажбата, а не да се връзват на обещания.И разните "тартори" на феновете са виновни, защото толкова много "вярваха" на сделката, че даже и със селяка се срещаха.Абе как не ви е срам да заблуждавате през цялото това време останалите истински фенове на Ботев.Няма да се очуда, ако и пари са зимали някои от т.нар. "тартори", за да тушират напрежението сред останалите фенове с цел да печели време селяка.Това мисля аз и това пиша.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 20 дек 2009 09:08

Sunway написа:
veseo написа:
since_1912 написа:Abe veseo,ti da ne si roda na selqka,4e tolkova se pritesnqva6 ot nov otbor aaaa?

Да бе, селяка много ще се притесни от тва, че всичко му върви по план (да ни съсипе като отбор, а създаването на нови отбор под път и над път докато тоя е жив, е точно квото сигурно иска - да ни унижи).

Той не може повече да ни унижи, но самото наше примиренческо мислене, че само неговият Ботев е истински Ботев за нас и ние само на него държим, именно му дава сили да продължава да се гаври с нас.Понеже знае много добре, че "някои" хора да не кажа повечето няма да искат да създадат нов отбор,това му дава сили.Защото сега може да си разиграва коня и да ни прави всички на луди, защото знае, че ние нямаме куража да направим нов отбор и да се отделим от неговият.Това именно го крепи.Не съм непременно за нов Ботев, но не виждам друга алтернатива.Поне не и в близко време.Щото като изпадне отбора във В група, какво ще направим нищо.Ще станем точно като дражевият Черноморец.Ще пуска разни юноши и тем подобни, понеже никой нормален футболист няма да иска да играе и разни фенчета тука като botev_forever (които са бащи на малки футболисти) ще казват, ама децата не са виновни.Всички са виновни, че му играят по свирката.Ей това е: не само Пичонето, но и Кочев, Чернев и т.н.Трябваше още преди началото на сезона всички да обявят бойкот докато не подпише продажбата, а не да се връзват на обещания.И разните "тартори" на феновете са виновни, защото толкова много "вярваха" на сделката, че даже и със селяка се срещаха.Абе как не ви е срам да заблуждавате през цялото това време останалите истински фенове на Ботев.Няма да се очуда, ако и пари са зимали някои от т.нар. "тартори", за да тушират напрежението сред останалите фенове с цел да печели време селяка.Това мисля аз и това пиша.
+10000000
Изображение FORZA GIALLONERI

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 20 дек 2009 09:10

1. Sunway е много прав до някъде. Като само бих спестил че са взимали пари(чак пак толкова ниско да паднат).
2. Никой не казва абе- чакай малко сега за какво става въпрос тука.-Този отбор ще фалира. НО той си остава собственост не бряговеца.Дори и в Щ група той може да иска 3мил. лв/евро.Задълженията към държавата си остават (няма такъв филм че отпадат)Всичко в този клуб е в гъза.

Новият отбор(ако изобщо стане) започва участие на есен в зоните.Бие наред .Става голямо шоу за феновете. Две хиляди човека от гостуващият отбор дерат гърла на стадиона в Марково (да речем). През това време сме оставили "Митака" да си сърба попарите дето си е надробил.Най вероятно след като му приберат цялото имущество ще го приберат и него в килийте.Новият отбор стига вече Б група а пък стария вече е свободен и вместо да започва пак от зоните просто се слива с новия и готово.Поне така аз виждам нещата.

И ПАК СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ НЯКОЙ МОДЕРАТОР (незнам за кой път вече).ГОСПОДА ПУСНЕТЕ ЕДНА АНКЕТА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ . ДА ИЛИ НЕ НА НОВ ОТБОР. МНОГО ЛИ Е ТРУДНО, СТАХ ЛИ ВИЕ. НЕЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ ВЕЧЕ

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 20 дек 2009 11:16

И ПАК СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ НЯКОЙ МОДЕРАТОР (незнам за кой път вече).ГОСПОДА ПУСНЕТЕ ЕДНА АНКЕТА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ . ДА ИЛИ НЕ НА НОВ ОТБОР. МНОГО ЛИ Е ТРУДНО, СТАХ ЛИ ВИЕ. НЕЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ ВЕЧЕ[/quote]
и да се отговаря само с да и не без излишно писане достатъчно е писано другаде и ако може да се пишат резултатите постоянно
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 дек 2009 11:45

gogova4o написа:И ПАК СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ НЯКОЙ МОДЕРАТОР (незнам за кой път вече).ГОСПОДА ПУСНЕТЕ ЕДНА АНКЕТА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ . ДА ИЛИ НЕ НА НОВ ОТБОР. МНОГО ЛИ Е ТРУДНО, СТАХ ЛИ ВИЕ. НЕЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ ВЕЧЕ

и да се отговаря само с да и не без излишно писане достатъчно е писано другаде и ако може да се пишат резултатите постоянно[/quote]

Те и да пуснат - няма да гласуват само фенове на Ботев. Познавам системата на този форум и знам, че няма как модовете да ограничат само определени фенове да гласуват...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 дек 2009 11:59

За това такава анкета в независимият. Там поне всички които ще гласуват са фенове!
ИзображениеИзображение

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 дек 2009 12:35

bate goiko написа:...Новият отбор(ако изобщо стане) започва участие на есен в зоните.Бие наред .Става голямо шоу за феновете. Две хиляди човека от гостуващият отбор дерат гърла на стадиона в Марково (да речем). През това време сме оставили "Митака" да си сърба попарите дето си е надробил.Най вероятно след като му приберат цялото имущество ще го приберат и него в килийте.Новият отбор стига вече Б група а пък стария вече е свободен и вместо да започва пак от зоните просто се слива с новия и готово.Поне така аз виждам нещата.....

bate goiko, дръпни малко ръчната спирачка. Първо не е ясно дали идеята ще се осъществи. Второ не е ясно откъде ще дойде нужното финансиране за издръжката на подобно начинание. На трето място има ли подготвени хора за ръководенето на евентуалният нов клуб? Защото ако само фенове са в цялата работа, то се съмнявам, че сред тях има хора с опит за спортно- техническата част на начинанието. Четвърти въпрос е къде ще играе въпросният отбор? Не си правете илюзии, че някой ще изгони сегашния отбор от ст."Хр. Ботев" за да заиграе там новия. И това дами и господа фенове са само една малка част от въпросите и проблемите пред начинанието по създаването на нов отбор. Въпросът ми е има ли ясна идея и отговори сред хората заели се с този проект на тези неща? Това са съществените неща, а не твърденията, че който не подкрепя тази идея, то подкрепя Христолов. Ентусиазма е хубаво нещо, но той стига евентуално само за начална скорост, която може да бъде убита много бързо ако няма идея и подготовка за последващите стъпки.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 дек 2009 13:14

Съгласен съм с НеоМ. Реплики отсрта "почваме от окръжните и мажем" са малко вятърничеви! Има аматьорски отбори които имат доста добро фнансиране и са си пак аматьорски! Да! Ние ще имаме страхотна подкрепа от фенове и от общество, но няма да е толкоз розови и гладко полоението както ни се иска!
ИзображениеИзображение

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 20 дек 2009 13:26

zachto se zalagvate , 4e fenovete chte izdarjat novia botev, ima mnogo hora koito 4akat bankruta na selskia i da vzemat na gotovo botev plovdiv otbora s nai goliamata domakinska publika v stranata

Върни се в “Ботев”