W84me написа:По видеозапис да го накажат?
След един мач с Локомотив София май, Гаджев го наказаха по видеозапис. Ама за тоя...тц. Не ми се вярва.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:По видеозапис да го накажат?
Син до гроб_ написа:W84me написа:По видеозапис да го накажат?
След един мач с Локомотив София май, Гаджев го наказаха по видеозапис. Ама за тоя...тц. Не ми се вярва.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Син до гроб_ написа:W84me написа:По видеозапис да го накажат?
Мача май беше със Славия...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Old_death написа:Това трябваше да е втори жълт картон за Дяков !!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Old_death написа:Raid написа:Leeroy написа:Левскарите се смеят сега, но не знаят че и тях ги очаква същата шибания..
Е как ще се смеем бе, казах вече, даже ви съчувстваме. То бива-бива, ама чак толкова не бива. Не е редно някак си. Ама пък и вие нищо не играете.
Не е проблема в това , което играем . Играем толкова , колкото си можем . Проблема е , че тия нещастници от " националната кауза " пак са се подковали и не са оставили нещата да се решават на терена . Преди няколко седмици един от защитниците на Юнайтед бе наказан за 5-6 мача по видеодоклад заради това , че наплюва съперников играч . С колко бе наказан Дяков заради сочната плюнка по време на мача им с Левски ? Нека ни надиграят и да ни бият , но не и по тоя начин .
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Потребители, разглеждащи този форум: kamilata3 и 8 госта