Арсенал - Ливърпул - 04.04.2015 |14:45| 4-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 04.04.2015 |14:45|

Мнениеот Liverpool_EC » 04 апр 2015 17:11

hajitsu написа:
hajitsu написа:За Роджърс срещу Арсенал не победата е важна

Пиши го "избегал" тоя мач... :roll:

Мда, след подобни изказвания каква мотивация да очакваш у играчите... Честита победа на Арсенал! ;)

Той Роджърс всеки път,като си отвори устата и веднага падаме от високо. Първата година след трагичното начало,тъкмо се посафиряса (от 14то се качи на 7мо място) и каза,че ще влиза в топ 4,следващия кръг Астън Вила го разкри на Анфийлд...Миналата година твърдо отричаше да гоним титлата и накрая като каза,че ще ставаме шампиони паднахме от Челси на Анфийлд...Предния кръг каза,че ще задминава Ман Сити(без да е минал даже Юнайтед и Арсенал) и падна от Юнайтед на Анфийлд...Днес,като не му е важен резултата,дано поне от играта е останал доволен :oops:
Абе въобще,аз ако бях на БР,щях да си мълча!!!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 апр 2015 17:12

Далглиш спечели купа,но не класира отбора в топ4 и беше уволнен.Лебеда също няма да играе догодина в ШЛ,а оставането му начело на отбора поставя под сериозно съмнение възможността за трофей този сезон!Моментално вън некадърника!Толерастите е време да се засрамят и да млъкнат,от много търпение сме в това положение!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 апр 2015 17:14

slash1912 написа:Далглиш спечели купа,но не класира отбора в топ4 и беше уволнен.Лебеда също няма да играе догодина в ШЛ,а оставането му начело на отбора поставя под сериозно съмнение възможността за трофей този сезон!Моментално вън некадърника!Толерастите е време да се засрамят и да млъкнат,от много търпение сме в това положение!!!

Хубаво ще го уволнят(не е много вероятно, поне още 1 година ще му дадат), но кой ще поеме този Ливърпул в момента?

И Сити искат да си сменят мениджъра, но няма с кой, а щом за тях няма кандидати, то за Ливърпул не ми се мисли, само АВБ остана...
Последна промяна от sunscres92 на 04 апр 2015 17:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 04 апр 2015 17:14

Gogovci не плюя по-всички играчи, а по-тези който не стават и ме е яд, че са в Ливърпул не говора за оставка яд ме е, че в любимия ми отбор играят пълни палави анонимци и средняци разбираш ли ??? Яд ме е, че БР 3 години не успя да направи нищо от тоя отбор и да вземе някой класен.... Всеки сезон БР е един и същ до нова година никаква игра после искаме с 20 силни мача да станеме шанпиони или да играеме в ШЛ като изключим сезона в който Суарес дърпаше конците, но и там без Суарес бяхме трагични............. Яд ме е, че като типичен средняк си продаваме звездите...... Яд ме е, че играем само с деца който нямат психика, опит, класа и това си проличава във всеки дерби мач както и БР е млад и зелен и не знае как да победи в най-важните си мачове и това си го има от 3 сезона..........
Яд ме е, че сме обикновен симпатичен отбор като Сотън който това лято си продадаха 4-5 звезди, тренъора, спортния директор и въпреки всичко не сме нищо по-добро от тях, а пръснахме над 120 милиона и уж имаме тренер който от 3 години гради отбор................ Яд ме е, че този сезон изгубихме всичките ни 5 важни мача 2-та с Челси за купата, Базел за ШЛ и сега 2-та за Топ 4 с Ман Ю и Арсенал........ Всяка година е така миналата с Челси за титла, Арсенал за ФА къп и с Ман Ю за другата купа............
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 апр 2015 17:14

iliev72 написа:Вълк що не вземеш да прочетеш малко за cashball и после да се правиш на интересен.И това били фенове на Ливърпул.Засрамете си.Една загуба и ревете оставка.
Вие сте по зле и от фенове на Левски.Защо да не съблечем следващият мач БР а ?!Засрамете се !!!

Размазани от Реал Мадрид х2, Манчестър Юнайтед х2, Челси х2, Арсенал х1 /и една клизмаааа/, Сити, елиминирани от Базел, Бешикташ, унижени от игра от Лудите тук и в Англия. Да... Една загуба беше. 4 гола от Реал, 5 от Юнайтед, 4 от Челси за двата мача, 6 от Арсенал, 3 от Сити, другите няма да ги смятам. Дотук от мачовете с големите отбори сме лапнали 22 гола за 9 мача. Да ти дам калкулатор? Пак казвам, другите даже не искам да ги смятам но това са ни мачовете срещу големите отбори, в тях сме вкарали да видим... 0+1+1 (2 ако искаш от купата другия)+3+1=6-7 гола за 9 мача.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 апр 2015 17:17

sunscres92 написа:
slash1912 написа:Далглиш спечели купа,но не класира отбора в топ4 и беше уволнен.Лебеда също няма да играе догодина в ШЛ,а оставането му начело на отбора поставя под сериозно съмнение възможността за трофей този сезон!Моментално вън некадърника!Толерастите е време да се засрамят и да млъкнат,от много търпение сме в това положение!!!

Хубаво ще го уволнят(не е много вероятно, поне още 1 година ще му дадат), но кой ще поеме този Ливърпул в момента?

И Сити искат да си сменят мениджъра, но няма с кой, а щом за тях няма кандидати, то за Ливърпул не ми се мисли, само АВБ остана...

Бенитез го изгонихме заради едно 7мо място, Кени заради един сезон с 32 греди, купа и финал където ни отмениха гол за 2-2 с Челси. С Роджърс завършихме вече 8ми, а тоя сезон отиваме към 7мо място. Това му е трети пълен сезон с почти 250млн пръснати за трансфери и рекордно нето похарчени. Какво правим, колко още да го търпим?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 апр 2015 17:19

iliev72 написа:Вълк що не вземеш да прочетеш малко за cashball и после да се правиш на интересен.И това били фенове на Ливърпул.Засрамете си.Една загуба и ревете оставка.
Вие сте по зле и от фенове на Левски.Защо да не съблечем следващият мач БР а ?!Засрамете се !!!

Илиев и на твойто място,ако бях,щях да си мълча :lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 апр 2015 17:20

wolf написа:
sunscres92 написа:

Бенитез го изгонихме заради едно 7мо място, Кени заради един сезон с 32 греди, купа и финал където ни отмениха гол за 2-2 с Челси. С Роджърс завършихме вече 8ми, а тоя сезон отиваме към 7мо място. Това му е трети пълен сезон с почти 250млн пръснати за трансфери и рекордно нето похарчени. Какво правим, колко още да го търпим?

Това добре, кой да вземем сега? Иначе калкулацията ти е грешна 2-3 гола още са ни вкарали :) :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 апр 2015 17:21

wolf написа:

Размазани от Реал Мадрид х2, Манчестър Юнайтед х2, Челси х2, Арсенал х1 /и една клизмаааа/, Сити, елиминирани от Базел, Бешикташ, унижени от игра от Лудите тук и в Англия. Да... Една загуба беше. 4 гола от Реал, 5 от Юнайтед, 4 от Челси за двата мача, 6 от Арсенал, 3 от Сити, другите няма да ги смятам. Дотук от мачовете с големите отбори сме лапнали 22 гола за 9 мача. Да ти дам калкулатор? Пак казвам, другите даже не искам да ги смятам но това са ни мачовете срещу големите отбори, в тях сме вкарали да видим... 0+1+1 (2 ако искаш от купата другия)+3+1=6-7 гола за 9 мача.

Това което ми цитираш е статистика.Нали не искаш да се гледа статистиката или бъркам.Вие въобще знаете ли какво искате.Кога ви е удобно цитирате статистиката , кога не вие удобно не я цитирате.
Ако беше казал играта не ми хареса щях да те разбера , но щом говорим за статистика - ти замълчи защото си против нея.Реши какво искаш да се гледа статистика или играта.
Liverpool_EC написа:

Илиев и на твойто място,ако бях,щях да си мълча :lol:

Да си замълча ли ?! Защото съм истински фен и винаги поддържам отбора ли ?! Или защото всеки мач се надявам победа дори и да нямаме шанс а ?! Вие замълчете , защото не се държите като фенове , а като шефове на LFC.
Ако сте шефове съм съгласен , а не сте и не сте вие които ще искат оставки и уволнения.
Последна промяна от iliev72 на 04 апр 2015 17:25, променено общо 3 пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 04 апр 2015 17:21

wolf написа:
sunscres92 написа:

Да ама Бенитес беше станал и счетоводител борещ се да си изкара някакви пари за транфери. Тия пиявици Жилет още ми вдигат кръвното само като се сетя. И без това ще е свободен в края на сезона, да не се оглеждат а да му звънят ! Човека си дава сърце и душа за Пуул и все още е оплюван заради 1 сезон.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”