Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 5:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 5:2 FT
Иначе Ваги за пореден път се поразходи из централния кръг и го смениха.Не знам как има хора,които все още смятат,че тоя откровен нещастник е полезен за Левски,а още по-срамно е,че е и капитан.

- Андре-Пиер Жиняк 96
Stahlgewitter написа:Иначе Ваги за пореден път се поразходи из централния кръг и го смениха.Не знам как има хора,които все още смятат,че тоя откровен нещастник е полезен за Левски,а още по-срамно е,че е и капитан.
Ако още няколко години не си уреди трансфер само гледайте как журналята ще му лепнат етикет, легенда на Левски. "Легендата на сините Владо Гаджев"

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
-
На линияblue avalanche
- Контакти:
W84me написа:Rivaldo10 написа:W84me написа:Цонев ли взе лентата след излизането на Гаджев?
Минев, за огромно мое ( и на хиляди други) съжаление...
Понеже при гола на Цонев се видя, че има нещо на лявата ръка..
Беше с фанелка с къс ръкав,но отдолу имаше блуза.Затова така ти се е сторило...
- metodito
- Контакти:
Stahlgewitter написа:Иначе Ваги за пореден път се поразходи из централния кръг и го смениха.Не знам как има хора,които все още смятат,че тоя откровен нещастник е полезен за Левски,а още по-срамно е,че е и капитан.
Що хейтиш така бе, пич? Не ли те е малко срам поне? Това ли е новата директива. Свършиха бомбите ли?
Иначе по темата. Браво на Стоев!!! Много на негово място, щяха да скрият титулярите или да кажат на отбора да се пази за Лудогорец, но това нямаше да е "Левски" - всеки мач трябва да играем за победа.
- Stahlgewitter
- Контакти:
metodito написа:Що хейтиш така бе, пич? Не ли те е малко срам поне? Това ли е новата директива. Свършиха бомбите ли?
На теб ти допада ElCapitano,така ли да те разбирам?На него се крепи отбора?Раздава се като за последно всеки мач?Не те разбирам.

-
На линияblue avalanche
- Контакти:
Stahlgewitter написа:metodito написа:Що хейтиш така бе, пич? Не ли те е малко срам поне? Това ли е новата директива. Свършиха бомбите ли?
На теб ти допада ElCapitano,така ли да те разбирам?На него се крепи отбора?Раздава се като за последно всеки мач?Не те разбирам.
А,може би,той е самият Гаджев???Пишещ под прикритие...

- metodito
- Контакти:
Владо не е себе си. За последно беше ок при Илиан, мисля. Това е много време, да. Ако си прочел един от коментарите ми в него казвам, че искам да видя Роман на мястото на Владо (не до него) и то с капитанската лента. Мисля това е достатъчно, нали? Трябва ли да се обижда всеки така? Култура, нещо? Като с Гонзо. Не става човека за поста, който заема. Време е да си ходи. Какво повече? Дай да го обиждаме и псуваме. Чакай сега, на какво прилича това? Айде, малко от малко... На мен пък не ми харесва да гледам подобни обиди срещу хора, които са част от любимия ми клуб. Кажи: много е зле тоя пич, време му е за пейката... Разни такива неща. Трябва ли по подобен вулгарен начин да се изразяваш?
Преди всеки мач трябва да казват на Владо, че са дошли мениджъри да го гледат и ще видите как ще се раздава.
Абе това ли бяха морските чайки дето се натискаха да ни срещнат за купата ????Тези дето щяли да ни убиват и размазват???Ми те милите свещи трябва да палят, че не взеха двуцифрен резултат.
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:Преди всеки мач трябва да казват на Владо, че са дошли мениджъри да го гледат и ще видите как ще се раздава.