Не вярвам, че Стоев не е искал още един бек. Явно великото ръководство е решило, че е излишно.
Гонзо да обясни защо взе този некадърник Александров. Искам да направи спортно-технически анализ на този футболист, че да разберем и ние неразбиращите защо го е взел.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Eminem написа:Не вярвам, че Стоев не е искал още един бек. Явно великото ръководство е решило, че е излишно.
Гонзо да обясни защо взе този некадърник Александров. Искам да направи спортно-технически анализ на този футболист, че да разберем и ние неразбиращите защо го е взел.
Въобще не говоря за това, човек. Говоря за това, че лиши отбора от най-полезния футболист слагайки го на позиция, от която нищо не може да реши. Той направо го деактивира.
Стоев не може още да се довери на юношите, нормално. Искаше да му купят бек, не го направиха. И аз не искам Прохазка там, но така му се наложи на Стоев.
- metodito
- Контакти:
Що не сложи сакатия Велев или Абди, ами Роман. Ние имаме трима!, само трима футболисти: Аниете, Бедоя и Прохазка. Пламен продължават да го пускат невъзстановен от контузия, а Краев е твърде млад, за да се разчита твърдо на него. Та, имаме трима футболисти от 11, и той обездвижва единия. Еми ебаси! Стоев е поредния грях на Гонзо тази година. Помни ми думите. И дано не съм лош пророк, но треньора на вратарите и лекарския щаб ще сложат край на кариерата на Пламен. Не знам дали вече не са го направили.
Не знам, дали през годините лекарския щаб се е сменял, но ще припомня: Владо, Гонзо, Рисп, де Карвальо, Пламен - все издънки на лекарите, ако се вярва на медиите. Рисп имал хронична контузия, Карвальо имал хронична контузия, Владо аха-аха да го объркат, Гонзо объркаха. Само си представете, ако не бяха объркали Гонзо! Той можеше да не е ставал директор въобще!
А сега кажете, не е ли за яд работата... 
Не знам, дали през годините лекарския щаб се е сменял, но ще припомня: Владо, Гонзо, Рисп, де Карвальо, Пламен - все издънки на лекарите, ако се вярва на медиите. Рисп имал хронична контузия, Карвальо имал хронична контузия, Владо аха-аха да го объркат, Гонзо объркаха. Само си представете, ако не бяха объркали Гонзо! Той можеше да не е ставал директор въобще!

Защо, та защо, та защо... ами кой бе Мето да играе да играе десен бек, кой? Мислиш ли, че на Стоев му е приятно да преквалифицира играчи, защото няма свестен футболист на искания от него пост? Съмнявам се... Сашко бодичека ли да играе там? Кой? След като Прохазка може и се справя отлично там, нормално е той да играе. Ст.Стоев бил поредния грях на Гонзо... абе кви сте вие незнам. Човека е водил отбора в има няма 5 мача и вече му прочетохте присъдата. Е затва нема да прокопсаме. Щото един Гонзо го търпим една камара години вече и всичките му мизерии, ама друг треньор след 2-3 мача и вече трябва да ходи с оставката в джоба, щото дървените философи не харесвали титулярния му състав. А то дори човека няма избор.
- metodito
- Контакти:
Ако зависеше от мен Гонзо да е пътник още есента след уволнението на Пепе. Тогава, поне лично аз разбрах, че сезона свърши, макар и много колеги да го повтаряха преди това още, когато стана ясна "слекцията". Ми, ако ще и Бодичека да е. Що не Гаджев? И без това един мач играе, друг си клати... Със същия успех там ще е Гаджев, но Гаджев не е толкова полезен, колкото Роман. След това позицията на бека не е толкова важна, колкото д речем на централния защитник или на дефанзивния халф. Това имам предвид - не може да си позволим най-работливия футболист на "Левски" да е лишен от възможността да помогне на отбора реално. А Стоев е начело на "Левски" колко вече? Четири месеца?
То иначе ние имаме проблем в цялата защитна линия, а на другия фланг да речем? Контузи се Веско и шах! Да не говорим за онея безграмотници Стойчев и Белаид. И между другото не е ли на Нину титулярната позиция именно от дясно? А не в центъра.
То иначе ние имаме проблем в цялата защитна линия, а на другия фланг да речем? Контузи се Веско и шах! Да не говорим за онея безграмотници Стойчев и Белаид. И между другото не е ли на Нину титулярната позиция именно от дясно? А не в центъра.
metodito написа:Ако зависеше от мен Гонзо да е пътник още есента след уволнението на Пепе. Тогава, поне лично аз разбрах, че сезона свърши, макар и много колеги да го повтаряха преди това още, когато стана ясна "слекцията". Ми, ако ще и Бодичека да е. Що не Гаджев? И без това един мач играе, друг си клати... Със същия успех там ще е Гаджев, но Гаджев не е толкова полезен, колкото Роман. След това позицията на бека не е толкова важна, колкото д речем на централния защитник или на дефанзивния халф. Това имам предвид - не може да си позволим най-работливия футболист на "Левски" да е лишен от възможността да помогне на отбора реално. А Стоев е начело на "Левски" колко вече? Четири месеца?
Чак пък да не е важна позицията на бека...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
boabbb написа:Между другото, като гледам горе призивите за insert-ване ... аз лично мога да insert-на на щерката на Берлускони
Гледай го ти на коя опашка се наредил! Какво ще ѝ "insert"-ш? Монети ли? Предполагам, че мерната единица на тази опашка е кредитни карти.

Вече си спокоен за "Левски". С право. Имаме си способни ръководители. Изтъкнати строители на социа... на капитализма де. Всъщност и на социализма.

- Левски или Смърт!!!
- Контакти:
Тодоре комунист долен, плати на играчите бе! Не е сериозно това клуб като Левски да дължи 3 заплати бе, Тодоре! Така и аз мога да съм президент на Левски без давам и стотинка от мен, и само да чакам феновете да си купуват акции. Тодоре като нямаш пари продай го или го подари на някой с пари този клуб стига си ни мъчил вече. Това в момента не е сериозно вече, заплати дължим, пари за лиценз дължим, пари за сектор дължим а ти само се смееш под мустак. Като нямаш пари Тодоре просто се махай, толкова е лесно и ясно, че няма на къде повече!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]
- metodito
- Контакти: