BRF написа:КироВарна написа:Red joker написа:Не знам какво разбираш от футбол и така нататък!Да играеш редом до Джеки,Велинов,Стойчо,Пламен Марков.................... е същото като със съотборниците ти в Харманли!
А Джеки,Велинов,Стойчо и Пламен Марков от къде са дошли?Нали и те са от еничерския корпус!Нали и тях Симолията ги е довел!Хайде бъдете малко по реалистични и се опитайте да сте честни!Стоичков е голям футболист!Завоювал е много отличия благодарение на своя талант и на своя хъс!Но защо говорите за него сякаш се е родил на Армията?Защо говорите така,сякаш гореизброените негови батковци,са се родили на Армията?Защо не признавате истини,които са неоспорими?
Златните отличия на Стоичков вече са на "Армията"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Златните отличия на Стоичков вече са на "Армията"
Последна промяна от КироВарна на 03 апр 2015 23:16, променено общо 1 път.
BRF написа:КироВарна написа:Red joker написа:Не знам какво разбираш от футбол и така нататък!Да играеш редом до Джеки,Велинов,Стойчо,Пламен Марков.................... е същото като със съотборниците ти в Харманли!
А Джеки,Велинов,Стойчо и Пламен Марков от къде са дошли?Нали и те са от еничерския корпус!Нали и тях Симолията ги е довел!Хайде бъдете малко по реалистични и се опитайте да сте честни!Стоичков е голям футболист!Завоювал е много отличия благодарение на своя талант и на своя хъс!Но защо говорите за него сякаш се е родил на Армията?Защо говорите така,сякаш гореизброените негови батковци,са се родили на Армията?Защо не признавате истини,които са неоспорими?
Какво значение има от къде са дошли?Защо изместваш темата?Думите на Ицо:Дарявам ги защото от ТУК СЪМ ТРЪГНАЛ как да ги тълкувам?Както ги каза Ицо или както ти се иска на теб?В крайна сметка той стана това,което е на Армията!
Нямам намерение да споря....Но Той стана това,което е,на "КАМП НОУ" !!!
КироВарна написа:Бил съм на "КАМП НОУ" в БарЦелона и те уверявам,че отличията му са там!Виждал съм ги лично!За тези,които е дал на ЦСКА съм чувал,че са реплики!А,когато го питаха за ситуацията на Армията,Той каза само "Не"!!!Това,някакъв интерес ли показва според теб?А?
Разбира се,че са реплики ,но са на "Армията"!И сега ако искаш да видиш "Златната топка" идваш на "Армията" и и се любуваш до насита.Защо Ицо е казал "Не" на журналистите си е негова работа,но каза това "Не" от стадион "Българска армия" докато даряваше отличията си на ЦСКА!Бях те попитал какъв е интереса на Ицо да дари тези отличия на ЦСКА,нещо не ми отговори,защо ли?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
angelofdeath
- Контакти:
Ицо направи хубав жест към ЦСКА, но в момента на нас не ни трябват стари отличия. Нужен ни е самия Ицо Стоичков в ЦСКА. Когато в клуба се съберът всички големи червени личности, тогава ще тръгнем нагоре. Самото присъствие на Любо, Ицо, Марто, Бербатов и дори на Стилян могат да ичеткат доста помръкналия ни европейски ореол. Да види Европа окъде са тръгнали най-силните български играчи.
- blue avalanche
- Контакти:
angelofdeath написа:Ицо направи хубав жест към ЦСКА, но в момента на нас не ни трябват стари отличия. Нужен ни е самия Ицо Стоичков в ЦСКА. Когато в клуба се съберът всички големи червени личности, тогава ще тръгнем нагоре. Самото присъствие на Любо, Ицо, Марто, Бербатов и дори на Стилян могат да ичеткат доста помръкналия ни европейски ореол. Да види Европа окъде са тръгнали най-силните български играчи.
Любо Пенев не го ли изгонихте от ЦСКА???
А Бербатов го псувахте и освирквахте...
Стоичков е в Маями на топло.Дреме му за "студеното" ЦСКА.
blue avalanche написа:angelofdeath написа:Ицо направи хубав жест към ЦСКА, но в момента на нас не ни трябват стари отличия. Нужен ни е самия Ицо Стоичков в ЦСКА. Когато в клуба се съберът всички големи червени личности, тогава ще тръгнем нагоре. Самото присъствие на Любо, Ицо, Марто, Бербатов и дори на Стилян могат да ичеткат доста помръкналия ни европейски ореол. Да види Европа окъде са тръгнали най-силните български играчи.
Любо Пенев не го ли изгонихте от ЦСКА???![]()
Щом се е вдигнал от топлото Маями за да дайде на Армията да си подари отличията,значи му дреме!
- blue avalanche
- Контакти:
GOLEADOR написа:blue avalanche написа:angelofdeath написа:Ицо направи хубав жест към ЦСКА, но в момента на нас не ни трябват стари отличия. Нужен ни е самия Ицо Стоичков в ЦСКА. Когато в клуба се съберът всички големи червени личности, тогава ще тръгнем нагоре. Самото присъствие на Любо, Ицо, Марто, Бербатов и дори на Стилян могат да ичеткат доста помръкналия ни европейски ореол. Да види Европа окъде са тръгнали най-силните български играчи.
Любо Пенев не го ли изгонихте от ЦСКА???![]()
Щом се е вдигнал от топлото Маями за да дайде на Армията да си подари отличията,значи му дреме!
На път за Лондон...
ПП.Не!Не значи!Тези отличия с какво ТОЧНО помагат на ЦСКА в ТОЗИ момент?
Или Стоичков не можеше да бръкне в джоба и да даде 100(СТО) лева за клуба?
Айде за Бербатов разбрахме,че не е Бил Гейтс,ама Господина от Маями?
blue avalanche написа:На път за Лондон...![]()
Знам,че левскарите сте комерсиални до крайност и жестове като този на Стоичков са неразбираеми за вас.Та нали Батков ви плаща по 15 000 лв. на месец за да обичате отбора си.За това няма как да ти обясня какво е признателност и как този жест на Стоичков изпълва тази дума със смисъл.За това взимай си заплатата от Батков и ако искаш да видиш "Златната топка",ела да и се полюбуваш в музея на ЦСКА!Това няма да ти струва и левче!
- blue avalanche
- Контакти:
GOLEADOR написа:blue avalanche написа:На път за Лондон...![]()
Знам,че левскарите сте комерсиални до крайност и жестове като този на Стоичков са неразбираеми за вас.Та нали Батков ви плаща по 15 000 лв. на месец за да обичате отбора си.За това няма как да ти обясня какво е признателност и как този жест на Стоичков изпълва тази дума със смисъл.За това взимай си заплатата от Батков и ако искаш да видиш "Златната топка",ела да и се полюбуваш в музея на ЦСКА!Това няма да ти струва и левче!
1.Моята заплата е повече от тези 15 хил. лева.
2.В момента ЦСКА се нуждае от комерсиалност.
Такива "жестове" лиценз не плащат.
ohoboho написа:BRF написа:По принцип не ми се спори с дървени философи като тебе!Само да отбележа,че България се е класирала няколко пъти на СП през онези години,включително и през 1986г. Това,че се опитваш да отречеш очевадното и си противоречиш е отделен въпрос!Остани си със здраве!
Класиранията на СП са ми ясни, ама първата победа изобщо в историята на такъв форум май я правим с тези момчета (тук малко спекулирам по спомени), май и последната е от тях .. аз не отричам нищо, изреждам факти, които не пречупвам през фенщина, за разлика от теб. Със здраве и ти, то е ясно, че с фенове не може да се спори защото няма обективност, аз не се и опитвам кой знае колко - ти започна
А бе мозък, световното първенство преди 82 беше с 16 отбора, първото световно с 24 отбора беше през 82 година в Испания,а първото с 32 във Франция 98. Нали ти е ясно,че тогава е било далеч по-трудно да се направи победа отколкото сега ? Едно класиране на СП тогава се равняваше на 1/8 финал на сегашно световно.
Ще дам за пример световното в Англия през 66, защото то е май първото което се предава по телевизията. Ние сме в група с Бразилия(световен шампион), Португалия(Бенфика тогава е в топ 3 на най-добрите клубове в Европа) и Унгария които тогава са световна сила. Виж и другите групи които също са много силни. http://en.wikipedia.org/wiki/1966_FIFA_ ... roup_stage