Наглост: САЩ отново поиска да отнемат Мондиал 2018 от Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Re: Наглост: САЩ отново поиска да отнемат Мондиал 2018 от Русия

Мнениеот Вал » 02 апр 2015 22:59

Синьо сърце написа:
suburban написа:НАГЛОСТ!!! Слънцето ще угасне след няколко милиарда години.

Сега по темата.. Ако проблема м/у Русия и Украйна се задържи и през следващите 2-3 години, мондиал в Русия няма да има не защото президента на ФИФА Сеп Блатер ще го отмени, а защото много от отборите не биха рискували с участието си...

Верно?
Русия няма проблем с Украйна. Стотици хиляди украинци работят там, десетки хиляди бягат от мобилизацията...там???
Хунтата , дошла на власт чрез преврат, има проблем с Русия. Но тия дълго няма да изкарат. Продават продукцията си...в Русия. Отрежат ли им клона, падат за месец.
А ако под "много от отборите" визираш англосаксонската и...т, може и да си прав. И без тях ще мине Мондиала.
Но дотогава проблем в Украйна вече няма да има. Ако изобщо има Украйна...

Ще направят някоя провокация в Украйна, ще скалъпят нещо за корупция във ФИФА, БиБиСи ще заснеме в чалготеката някои местни футболни ръководители в развиващите се футболни държави като нашата и ще ги притисне, ще тиражират репортажи колко скъпи и колко лоши стадиони са построени за сметка на бедстващите Руснаци както стана в Бразилия например, при какви лоши условия са работили строителите както в Сочи, колко е разрушена природата. Цялата световна футболна общественост ще оплюва.....

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 02 апр 2015 23:06

W84me написа:
THE G.A.M.E написа:
GOLEADOR написа:Политиката не трябва да се намесва в спорта.Дано гледаме едно нормално световно в русия! :idea:

Че тя отдавна е намесена.
Няма да е за 1-ви път да отнемат Световно Първенство от вече избрана Страна.

Но в случая с Русия ми се струва, че това няма да стане.
По-скоро ще има бойкот на някои Страни ...

А бойкот означава наказание, на мен убийците на индианци няма да ми липсват!

А УБИТИТЕ УКРАИНЦИ от страна на зелените човечета т.е. братушките ще ти липсват ли ? Вземете някоя книга, не е лошо и да се чете от време на време. Само да драскаш на клавиатурата не си е работа. Тези същите изроди руснаци с нападли всички съседи, БЪЛГАРИЯ не е изключение, при това няколко пъти. Писано е предостатъчно по темата, затова преди да коментираш първо чети. Ако мисленето на същите тези "братушки" е като на американците от преди 200 години, не говори нищо добро за тях. На тях все някой им пречи, а само те нападат хората около тях, странна работа ! Притежават 1/6 от сушата на планетата и пак не ги събра, малоумни блядове.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2015 23:26

Неутрален написа:
W84me написа:
THE G.A.M.E написа:
GOLEADOR написа:Политиката не трябва да се намесва в спорта.Дано гледаме едно нормално световно в русия! :idea:

Че тя отдавна е намесена.
Няма да е за 1-ви път да отнемат Световно Първенство от вече избрана Страна.

Но в случая с Русия ми се струва, че това няма да стане.
По-скоро ще има бойкот на някои Страни ...

А бойкот означава наказание, на мен убийците на индианци няма да ми липсват!

А УБИТИТЕ УКРАИНЦИ от страна на зелените човечета т.е. братушките ще ти липсват ли ? Вземете някоя книга, не е лошо и да се чете от време на време. Само да драскаш на клавиатурата не си е работа. Тези същите изроди руснаци с нападли всички съседи, БЪЛГАРИЯ не е изключение, при това няколко пъти. Писано е предостатъчно по темата, затова преди да коментираш първо чети. Ако мисленето на същите тези "братушки" е като на американците от преди 200 години, не говори нищо добро за тях. На тях все някой им пречи, а само те нападат хората около тях, странна работа ! Притежават 1/6 от сушата на планетата и пак не ги събра, малоумни блядове.

Разкажи ми за Чудското езеро, за Карл ХІІ, за Златната орда..без да ползваш Гугъл!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 02 апр 2015 23:27

Ако някой реши да бойкотира, това със сигурност няма да са италианците и испанците. Съмнявам се и за германците и французите. Единствено САЩ, които и без друго не са нищо съществено, англичаните, които не минават отдавна групите и Канада и Австралия, ако въобще се класират, може да спретнат някакъв смешен бойкот, което едва ли ще се отрази на качеството на световното. Пък, ако ФИФА заплаши с наказание евентуален бойкот, никой няма и да си помисли. :)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 апр 2015 23:37

Венелин написа:Ако някой реши да бойкотира, това със сигурност няма да са италианците и испанците. Съмнявам се и за германците и французите. Единствено САЩ, които и без друго не са нищо съществено, англичаните, които не минават отдавна групите и Канада и Австралия, ако въобще се класират, може да спретнат някакъв смешен бойкот, което едва ли ще се отрази на качеството на световното. Пък, ако ФИФА заплаши с наказание евентуален бойкот, никой няма и да си помисли. :)

Ако някой реши да бойкотира ще бойкотират всички повярвай ми :!: И ще си гледат световно с Русия , Северна Корея , Конго и Ислямска държава ;) Иначе моето лично мнение е , че докато тази олигархична вихрушка управлява Москва там изобщо не трябва да има каквито и да е събития , не само спортни :!:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 апр 2015 23:44

anihilator написа:
Венелин написа:Ако някой реши да бойкотира, това със сигурност няма да са италианците и испанците. Съмнявам се и за германците и французите. Единствено САЩ, които и без друго не са нищо съществено, англичаните, които не минават отдавна групите и Канада и Австралия, ако въобще се класират, може да спретнат някакъв смешен бойкот, което едва ли ще се отрази на качеството на световното. Пък, ако ФИФА заплаши с наказание евентуален бойкот, никой няма и да си помисли. :)

Ако някой реши да бойкотира ще бойкотират всички повярвай ми :!: И ще си гледат световно с Русия , Северна Корея , Конго и Ислямска държава ;) Иначе моето лично мнение е , че докато тази олигархична вихрушка управлява Москва там изобщо не трябва да има каквито и да е събития , не само спортни :!:

Сам не си вярваш,колега...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 апр 2015 23:48

Напротив вярвам си и знам , че и другите го вярват и ще се случи колега :!:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 апр 2015 23:52

anihilator написа:Напротив вярвам си и знам , че и другите го вярват и ще се случи колега :!:

Ще поживеем ще видим ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2015 00:13

Не е добре политиката да се меси в спорта, но отдавна си е така.
Ако едно политическо решение отърве Световното през 2018-та от политически дрязги, бойкоти и скандали, нека го преместят другаде.
Само мир да има и всички да се съсредоточим върху футбола.

В крайна сметка има опасност Страните от ЕС да бойкотират форума ( ако Русия продължи да упорства ) ... Което хич не е малко.
При обратният вариант ще бойкотират само руснаците ( ако се класират ) така че, има върху какво да се мисли.
Никой не изолира Русия, тя сама се изолира.
Но така или иначе ФИФА няма да посмее да премести Световното, поради причини, посочени по-назад.
Но ако се запази настоящата напрегната обстановка, футболът на Мондиал 2018 ще е на заден план, което едвали ще се хареса на някой.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 03 апр 2015 00:14

anihilator написа:Ако някой реши да бойкотира ще бойкотират всички повярвай ми :!: И ще си гледат световно с Русия , Северна Корея , Конго и Ислямска държава ;) Иначе моето лично мнение е , че докато тази олигархична вихрушка управлява Москва там изобщо не трябва да има каквито и да е събития , не само спортни :!:

Сам си вярваш! :lol:
В крайна сметка Русия е по-демократична държава от САЩ!
Доказателство е бягството на Едуард Сноудън от САЩ в Русия! Факт!
В САЩ има все още концентрационен лагер "Гуантанамо", в който се държат политически неудобни противници на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Футбол - Свят”