Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

love_hurtz
Контакти:

Re: Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!

Мнениеот love_hurtz » 02 апр 2015 21:56

Всички имат "вътрешна" информация ама никой нищо не казва :lol: :lol: Аз също знам кой е ама не казвам, да давам ли джокерири ?

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 02 апр 2015 21:56

james написа:Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!
А дано,
25 години чакаме да се закрият комунистическите протежета.

Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 апр 2015 21:56

Red Warrior написа:Егати... Дори Готвача от Англия се сети кой е, само ние не. :oops: :lol:

Точно съм се сетил.Случайно инфо от правилният човек,който пък за беля готви на един друг човек персонално.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

pepitoto
Контакти:

Мнениеот pepitoto » 02 апр 2015 22:02

цоло вутов mi se iska da e
Последна промяна от pepitoto на 02 апр 2015 22:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 02 апр 2015 22:04

Готвача написа:
Red Warrior написа:Егати... Дори Готвача от Англия се сети кой е, само ние не. :oops: :lol:

Точно съм се сетил.Случайно инфо от правилният човек,който пък за беля готви на един друг човек персонално.

Добре Изображение
YNWA

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 апр 2015 22:06

Red Warrior написа:Бившият мъж на Сашка Васева. :?

Никой не е. Вие сте. Просто е.
Проблемът е,че това се случва, когато всичко е свършило. Но какво от това?
Забравете за манджуковци, инджовци и прочее. Акциите са у вас и взимате решенията. Фалит? Фалит, голям праз. А окръжна и на чисто. Тоз път вие ще проправите пътеката, ние ще ви последваме догодина. Няма да се засечем, вие вече ще сте в горната група, ще вървим след вас. Това е Истината. С българи, със собствени кадри, с футбол заради футбола, а не за схеми и игрички, вкл. и политически. Без негри и маймунеци, а нека А група си крета с Лц и Локо Сф. Кой му пука?
Разтърсване и пречистване трябва, не нови месии и пак същото лайно.
Тръпката изчезна-а без нея-какъв е смисъла?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 02 апр 2015 22:08

Red Warrior написа:Това колата на Румен Гайтански - Вълка ли е? :?

Да, но той няма да ви стане собственик :)

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 02 апр 2015 22:12

Pichichi написа:Трябва повече хора да се включат, най-добре Трейс груп, Манджуков син, Божков син, Ганчев син и Гайтански ако е главен акционер
но нещо ме съмнява да видим дали е той човека. Тук май имаше едно момче левскарче което работеше за този човек ако не бъркам!
Също така преди 1,5 г. се спекулираше и за една от най-големите български фирми в хран. вк. промишленост.

Не бъркаш..... може и друго левскарче да има тук от фитмата, знам ли... Искренно се надявам а и мисля че няма да се захване с цска, ако все пак това се случи, и ние и зеленичките оставаме далеч назад. :(

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 02 апр 2015 22:13

TreiD написа:Чесно казано мисля, че Томов не е глупак щом си подари акциите на феновете, а и търси сериозни инвеститори за клуба. Сега въпроса е във колко лошо състояние е ЦСКА и ще искат ли новите собственици да се нагърбят със погасяването на дълговете?

Да благодарим на Томов,Тодоров и Младенов! В най-трудните времена задържаха пробитата лодка на повърхността,та даже и в челото на Армадата!Нека видим новите мераклии докъде ще я добутат!Успех на новите притежатели на акции! (не казвам собственици,защото това май не е ясно)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 апр 2015 22:15

Здравейте съфорумци, аз съм новия главен акционер в ЦСКА

от Утре по 500 фена на тренировка /която е с вход по 5лв./, на мач по 20 000, а за който няма места - отива и дарява на касите стойността на билета и гледа мача в съседното барче, срещу 20 лв. за една бира. От утре задължавам всички да си купуват шалове, шапки, екипи, ръкавици. Вярно е, че зимата приключи, но обещавам още от сега: това няма да е последната зима, на година пак ще вали сняг.
От месец май пускам акции: всички до един, да си купят по над 100 броя по цена 20лв. за брой.
За мача с Лудогорец: забранявам да го посетите, то и без това, нашите места ще бъдат изкупени от жителите на Разград и околностите. Ей, ставаме европейски клуб, я вижте колко фенове ходят на гостуванията на Реал Мадрид.
За целите: за следващият сезон, целим да бием два пъти Левски и да влезем в групите на ШЛ без да допуснем гол. Ако имаме късмет и избягаме от Астана на плейофа, целите са изпълними.
За съжаление, ще ви разочаровам от към футболери. Нямам възможност да взимам класни чужденци тип Жоаким или Николич, за съжаление, ще се спрем на по-неопитни /българчета/ За съжаление, чужденците ще бъдат разпродадени за 2-3 сладоледа и 1-2 бири, но трябва да ме разберете. За сметка на това, мисля да увелича заплата на Галин на над 40 000лв., все пак предния тренер получаваше 35 000, но Галин ще разчита на българи.
Аз ще Ви оправя за 90 дни, вервайте ми !

Върни се в “ЦСКА”