Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
james написа:Всичко свърши, Томов сдаде властта !!!
А дано,
25 години чакаме да се закрият комунистическите протежета.
Red Warrior написа:Егати... Дори Готвача от Англия се сети кой е, само ние не.![]()
Готвача написа:Red Warrior написа:Егати... Дори Готвача от Англия се сети кой е, само ние не.![]()
Точно съм се сетил.Случайно инфо от правилният човек,който пък за беля готви на един друг човек персонално.
Red Warrior написа:Бившият мъж на Сашка Васева.
Red Warrior написа:Това колата на Румен Гайтански - Вълка ли е?
Pichichi написа:Трябва повече хора да се включат, най-добре Трейс груп, Манджуков син, Божков син, Ганчев син и Гайтански ако е главен акционер
но нещо ме съмнява да видим дали е той човека. Тук май имаше едно момче левскарче което работеше за този човек ако не бъркам!
Също така преди 1,5 г. се спекулираше и за една от най-големите български фирми в хран. вк. промишленост.
TreiD написа:Чесно казано мисля, че Томов не е глупак щом си подари акциите на феновете, а и търси сериозни инвеститори за клуба. Сега въпроса е във колко лошо състояние е ЦСКА и ще искат ли новите собственици да се нагърбят със погасяването на дълговете?
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, Red_Pz и 14 госта