ASENOVSKI VOYN написа:dreben23 написа:Айде време е Гришата да се появи на светло!
Не е Гришата а много по сериозни хора от него![]()
![]()
Силвио Берлускони?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ASENOVSKI VOYN написа:dreben23 написа:Айде време е Гришата да се появи на светло!
Не е Гришата а много по сериозни хора от него![]()
![]()
ASENOVSKI VOYN написа:JimBeam написа:Нещо официално имали защото аз не виждам нищо такова в написаното във въпросните сайтове? Все според източници, научил, разбрал и прочие?
Ако ми следиш мненията във форума ще знаеш, че аз за такива работи не греша.
Виж чеса в който публикувах първата тема и го сравни с часовете на публикуване на новината по сайтовете и ще видиш, че съм я пуснал с около пет минути по рано![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
TreiD написа:Да се не окаже, че новото е по лошо от старото?
BRF написа:ASENOVSKI VOYN написа:JimBeam написа:Нещо официално имали защото аз не виждам нищо такова в написаното във въпросните сайтове? Все според източници, научил, разбрал и прочие?
Ако ми следиш мненията във форума ще знаеш, че аз за такива работи не греша.
Виж чеса в който публикувах първата тема и го сравни с часовете на публикуване на новината по сайтовете и ще видиш, че съм я пуснал с около пет минути по рано![]()
![]()
Признавам те,че си разбрал с поне 1 минута по-рано от мен!
ASENOVSKI VOYN написа:Това не е важно![]()
![]()
![]()
По важното е, че от тук нататък любимият ни клуп ще навлезе в нови много по-хубави времена![]()
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 10 госта