Наглост: САЩ отново поиска да отнемат Мондиал 2018 от Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Наглост: САЩ отново поиска да отнемат Мондиал 2018 от Русия

Мнениеот boabbb » 02 апр 2015 16:29

HekakaB написа:Аз като гледах последното светвно, Коста рика не ми се сториха като туристи.Тия младежи ако ни хванат, малката перука има да вади топката от мрежата много.

Ама това е сега, 2006 ги газиха яко, преди това с Уанчоуп са имали някакви успехи ... А ние имаме сериозна история на СП 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 02 апр 2015 16:40

boabbb написа:
HekakaB написа:Аз като гледах последното светвно, Коста рика не ми се сториха като туристи.Тия младежи ако ни хванат, малката перука има да вади топката от мрежата много.

Ама това е сега, 2006 ги газиха яко, преди това с Уанчоуп са имали някакви успехи ... А ние имаме сериозна история на СП 8-)

Мда, особено е сериозна. 26 мача, 3 победи (късмета 94-та) 8 равенства и 15 загуби от 7 участия на световни.Това се казва сериозна история.

Туристите от Коста рика имат 4 участия,15 мача,5 победи ,4 равенства и 6 загуби.На последното световно отпаднаха дори без да загубят мач.

Та не ми обяснявай каква супер сила сме.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 02 апр 2015 16:51

Тези нагли пиндосoвци кой ги пита?? :?:
Първо да си оправят 19-те трилиона дълг и тогава да приказват! :!:
Да затворят концентрациония си лагер "Гуантанамо" и тогава да си отварят устата! :!:
А колкото и да не им харесва на Пиндостан световното първенство ще се проведе в Русия! 8-)
Просто Русия е по-цивилизована държава от СШП! 8-)
А пък и до 2018г Еврогейския Съюз ще се разпадне! 8-)
А като не им харесва на Пиндостан Световното да се играе в Русия да го бойкотират и да не участват, няма да липсват на никого! И без това са безинтересни! 8-) Пиндосовци са известни са с ГМО псевдохраните си! 8-)
Да здрасвует Мировое первенство в Россий 2018! 8-)
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СЛАВА РОССИЯ!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 02 апр 2015 16:57

snakyy написа:To това се нарича политическо вмешателство за такива провинения ФИФА и УЕФА изхвърлят футболните федерации от организациите си ако правителството в дадената страна членка се намеси в работата на футболния съюз. Тук атаката е директно срещу самата организация следователно САЩ трябва да каже бай бай за няколко години на всички турнири под егидата на ФИФА ама не си вервай

Много точно мнение! Ако ФИФА е на мястото си , САЩ ще бъдат изхвърлени за няколко първенства напред , заради тяхното нагло политическо вмешателство!
А като не им харесва - да не присъстват - никой не ги задължава!
Пиндосовци вече отдавна не са интересни на никого!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2015 17:03

boabbb написа:
THE G.A.M.E написа:
Alexx написа:Sпоред мен избраха неправилно Русия за СП и за това трябва да им се отнеме домакинството,а не заради доводите които са изнесли тъпите янки.Същото важи за Катар.

Много точно.
Избирането на Русия беше пошло и нагло, не американските искания.

Но точно тук е проблема... Ако ФИФА отнеме Мондиала от Русия, ще трябва да връща едни кинти на Путин и олигархията около него.
А тези от ФИФА са не по-малко мафиоти от кремълските, така че... "Гарван-гарвану, око не вади", е казал нашият мъдър народ.

И как така ги избраха "неправилно" :lol: :lol: С какво Русия е по-зле от ЮАР, Бразилия, Япония и Корея или пък Катар :shock: Единственият недостатък, който аз виждам, са големите разстояния :roll: Това беше и в Щатите, и в Бразилия, така че ... Поясни кое е пошлото, щото ми се струва, че хората си вършат работата по график - един стадион е вече готов на 100% и се играе на него, другите са в строеж. Инфраструктурата е на поне средноевропейско ниво - къде е проблема тук :?: И как така опита на американските сенатори, от които изпъква Джон Маккейн, който за мен е пълен, или поне 90-процентов, идиот, да политизират "сокъра" не е пошъл и нагъл :?:

Щото хвърчаха едни куфарчета с пари.
По-предварителни данни Русия беше трета, но някак си я обявиха за победител.

Тоест, избирането на Русия, наред с това на Катар, е едно от най-лесно доказуемите корупционни избирания. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 апр 2015 17:24

THE G.A.M.E написа:Щото хвърчаха едни куфарчета с пари.
По-предварителни данни Русия беше трета, но някак си я обявиха за победител.

Тоест, избирането на Русия, наред с това на Катар, е едно от най-лесно доказуемите корупционни избирания. ;)

И що никой не иска да бойкотира Катар.Сигурно защото там демокрацията е непозната дума? ;) :lol:

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Наглост: boabbb

Мнениеот action66 » 02 апр 2015 17:53

Captain Stottlemeyer написа:
action66 написа:Да бойкотират.Без САЩ,Украйна,Полша,Литва,Латвия,Естония,Канада едва ли ще е толкова страшно за футболните фенове.Важното е там да бъдат големите от Бразилия,Аржентина,Испания,Уругвай,Колумбия,Чили,Мексико,Кот д'Ивоар,Франция,Италия,Иран,Португалия и разбира се ..... България.А има и още толкова хубави и играещи красив футбол състави,които ще бъдат там.Видях с очите си как се готвят в Русия.Ще бъде красиво и мащабно.Ще бъде жалко единствено ако Германия и Англия бойкотират,но едва ли ще бъдат глупави да вървят след глупостите на престъпниците в Украйна и техните американски приятели.....
Да здрасвует Мировое первенство в Россий 2018!!!

Няма да се пУашиш, ще има FIFA World Cup 2018 в Обединеното кралство. ;) Русия може да си организира Мини-СП с участието на КНДР, Куба, Беларус, евентуално Китай и отбори от републиките на РФ. :)

Пълни глупости! ФИФА си следва своите правила. Стига сме разбутвали всичко заради ненормалниците в Украйна.Писна ми от тази пропаднала държава,която има комплекси от руските си корени.Нещо като комплексите на македонците спрямо нас.....

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 02 апр 2015 17:55

Pichichi написа:Е няма да ходиме ние, даже и да се класираме президентът Плевнелиев ще издаде указ за забрана участието ни!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Спокойно,"американофила" Плевнелиев ще е история тогава.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 02 апр 2015 17:59

Corwin написа:Аз не виждам проблем ако до 2018 не се успокоят нещата, просто европейските отбори да бойкотират. Всички знаят как ще се отрази подобно нещо на Световното. По-интересно ще е, ако Украйна и Полша се класират :)

Те изобщо няма да участват в квалификациите.От което футбола естествено няма да загуби изобщо.Както и от другите "хард-мишки" Литва,Латвия и Естония.Южна Европа ще е там,Южна Америка ще е там,Африка също.Германците и французите също имат мозък и няма да се занимават с глупости.Англия и без това не оставя никаква диря с участията си,ако иска нека бойкотира.Така че всичко футболно ще е там.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 02 апр 2015 18:01

Alexx написа:Sпоред мен избраха неправилно Русия за СП и за това трябва да им се отнеме домакинството,а не заради доводите които са изнесли тъпите янки.Същото важи за Катар.

Защо да е неправилно? От 5-те Велики сили в света(Русия,САЩ,Китай,Франция и Великобритания),само в Русия не е имало "Мондиал".Държава с мащаби и футболни традиции.Ще бъде супер!

Върни се в “Футбол - Свят”